Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Mega Review | Rogar & Gallet, Louis Widmer, Rogé Cavaillès en Darphin Pa
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 juni 2016

Newpharma

Vandaag heb ik een mega review voor jullie! Normaal review ik maar een product per review artikel, maar vandaag doe ik het eens een keer anders. Benieuwd naar de producten van Rogar & Gallet, Louis Widmer, Rogé Cavaillès en Darphin Paris?

 

Louis Widmer

Als eerste review ik deze peeling van Louis Widmer. Ik had eerlijk gezegd geen idee wat een peeling was, dus dat moest ik even uitzoeken en natuurlijk uitproberen. Ik dacht dus dat een peeling, zo’n peel-off masker, maar dat is het totaal niet. Een peeling is blijkbaar een soort van scrub. De peeling werkt heel goed. Hij haalt niet alle droge stukjes huid weg, maar hij haalt wel het grootste deel weg. Ook hoef je niet veel van het product te gebruiken. Ja, het product zit maar in een klein tubetje en die zal snel oprapen wanneer je het als een masker of iets zou moeten gebruiken, maar dat is bij deze niet het geval. Het product verdeeld zich heel goed over de huid en daarom hoef je dus maar een klein beetje product te gebruiken.

darphin

Ik heb de laatste tijd erg last van mijn hoofdhuid en ik hoopte dat deze olie dat een beetje kon oplossen. Na het douchen heb ik een beetje van deze olie op mijn hoofdhuid gesmeerd en dan natuurlijk wachten op het resultaat. Deze olie kan je gebruiken voor je huid en voor je haar. Ik ben niet zo enthousiast om het voor mijn haar te gebruiken. Ik had het op mijn hoofdhuid gesmeerd, want misschien zou dit wel helpen, maar mijn haar wordt hier hartstikke vettig van. Ik ben blij dat ik het product in het weekend had aangebracht en dat ik niet weg moest, want anders zou ik de rest van de dag met vettig haar rondlopen. Het product van de huid is wel erg goed. Hij laat geen kleverige bende achter en trekt dan ook goed in je huid. Je glimt ook niet van de olie en je huid wordt er werkelijk zijde zacht van. De geur van de olie is niet mijn favoriet, maar daar moet ik dan wel even doorheen bijten.

rogar

Dit is een bodylotion van Roger & Gallet. Deze bodylotion ruikt zo lekker zoet, heerlijk! Eerst voelt hij een beetje plakkerig aan, maar na een tijdje word je huid een stuk zachter en dat heb ik wel nodig met mijn droge huid. Deze bodylotion is ook erg geschikt voor als je een jurkje gaat dragen en nog snel even je droge benen wilt ‘opfrissen’.

Rogécavaillès

Waarschijnlijk doen sommige bloggers dit ook wel, maar ik weet wel dat sommige dit juist niet doen. Terwijl ik de producten uit test schrijf ik ook meteen wat ik ervan vind en wat mijn ervaringen zijn. Sommige blogger kunnen heel uitgebreid verslag doen van wat er gebeurd nadat ze het product hebben uitgetest, maar ik kan dit simpelweg niet. Ik test nu de deo uit, maar op een of andere manier spuit deze helemaal niet. Ik weet niet of het aan mij ligt en ik gewoon geen spieren in mijn vingers heb, maar ja. Na een tijdje hard drukken is het me dan toch gelukt, hij spuit nu goed en het was gewoon een eenmalige test om mijn vinger spieren te testen haha. De geur van de deodorant is erg lekker. Hij ruikt ligt naar Zwitsal en ik ben simpelweg fan van die geur. De deo is zonder parfum, waardoor je oksels lekker glad blijven. Ik heb bij sommige deodoranten dat mijn oksels geïrriteerd raken, dit komt waarschijnlijk, omdat er parfum in zit.

Wat vind jij van deze producten van Newpharma?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

  1. Iris

    Wat een mooie producten! 🙂

    Antwoord
  2. Joanne

    Die deo klinkt wel goed! Liefde voor Zwitsal 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.