Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mega Review | Rogar & Gallet, Louis Widmer, Rogé Cavaillès en Darphin Pa

Geschreven door Celine

6 juni 2016

Newpharma

Vandaag heb ik een mega review voor jullie! Normaal review ik maar een product per review artikel, maar vandaag doe ik het eens een keer anders. Benieuwd naar de producten van Rogar & Gallet, Louis Widmer, Rogé Cavaillès en Darphin Paris?

 

Louis Widmer

Als eerste review ik deze peeling van Louis Widmer. Ik had eerlijk gezegd geen idee wat een peeling was, dus dat moest ik even uitzoeken en natuurlijk uitproberen. Ik dacht dus dat een peeling, zo’n peel-off masker, maar dat is het totaal niet. Een peeling is blijkbaar een soort van scrub. De peeling werkt heel goed. Hij haalt niet alle droge stukjes huid weg, maar hij haalt wel het grootste deel weg. Ook hoef je niet veel van het product te gebruiken. Ja, het product zit maar in een klein tubetje en die zal snel oprapen wanneer je het als een masker of iets zou moeten gebruiken, maar dat is bij deze niet het geval. Het product verdeeld zich heel goed over de huid en daarom hoef je dus maar een klein beetje product te gebruiken.

darphin

Ik heb de laatste tijd erg last van mijn hoofdhuid en ik hoopte dat deze olie dat een beetje kon oplossen. Na het douchen heb ik een beetje van deze olie op mijn hoofdhuid gesmeerd en dan natuurlijk wachten op het resultaat. Deze olie kan je gebruiken voor je huid en voor je haar. Ik ben niet zo enthousiast om het voor mijn haar te gebruiken. Ik had het op mijn hoofdhuid gesmeerd, want misschien zou dit wel helpen, maar mijn haar wordt hier hartstikke vettig van. Ik ben blij dat ik het product in het weekend had aangebracht en dat ik niet weg moest, want anders zou ik de rest van de dag met vettig haar rondlopen. Het product van de huid is wel erg goed. Hij laat geen kleverige bende achter en trekt dan ook goed in je huid. Je glimt ook niet van de olie en je huid wordt er werkelijk zijde zacht van. De geur van de olie is niet mijn favoriet, maar daar moet ik dan wel even doorheen bijten.

rogar

Dit is een bodylotion van Roger & Gallet. Deze bodylotion ruikt zo lekker zoet, heerlijk! Eerst voelt hij een beetje plakkerig aan, maar na een tijdje word je huid een stuk zachter en dat heb ik wel nodig met mijn droge huid. Deze bodylotion is ook erg geschikt voor als je een jurkje gaat dragen en nog snel even je droge benen wilt ‘opfrissen’.

Rogécavaillès

Waarschijnlijk doen sommige bloggers dit ook wel, maar ik weet wel dat sommige dit juist niet doen. Terwijl ik de producten uit test schrijf ik ook meteen wat ik ervan vind en wat mijn ervaringen zijn. Sommige blogger kunnen heel uitgebreid verslag doen van wat er gebeurd nadat ze het product hebben uitgetest, maar ik kan dit simpelweg niet. Ik test nu de deo uit, maar op een of andere manier spuit deze helemaal niet. Ik weet niet of het aan mij ligt en ik gewoon geen spieren in mijn vingers heb, maar ja. Na een tijdje hard drukken is het me dan toch gelukt, hij spuit nu goed en het was gewoon een eenmalige test om mijn vinger spieren te testen haha. De geur van de deodorant is erg lekker. Hij ruikt ligt naar Zwitsal en ik ben simpelweg fan van die geur. De deo is zonder parfum, waardoor je oksels lekker glad blijven. Ik heb bij sommige deodoranten dat mijn oksels geïrriteerd raken, dit komt waarschijnlijk, omdat er parfum in zit.

Wat vind jij van deze producten van Newpharma?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

3 Reacties

  1. Iris

    Wat een mooie producten! 🙂

    Antwoord
  2. Joanne

    Die deo klinkt wel goed! Liefde voor Zwitsal 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.