Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Meest gelezen posts die jij zeker moet lezen
0 Comments

Written by Celine

15 december 2017

Misschien een beetje vroeg, maar vandaag heb ik voor jullie een roundup van mijn meest gelezen posts. Ik ben zelf erg verrast over deze roundup en sommige dingen had ik echt niet zien aankomen. Benieuwd naar deze roundup? Check dan deze post.

Mijn meest gelezen posts over bloggen

Per categorie zal ik twee blogposts naar voren halen die het meest gelezen zijn. De eerste post is een post over acht manieren om jouw blog te promoten. Deze blogpost was waarschijnlijk erg populair, omdat daar dingen in beschreven staan die niet heel erg bekend zijn. Verder weet ik eigenlijk niet helemaal de reden. De tweede blogpost gaat over aan welke regels je moet houden wanneer je een winactie organiseert. Dit is volgens mij niet heel bekend onder de bloggers en ik stuur dan ook regelmatig deze post naar andere bloggers wanneer we bijvoorbeeld samen een winactie organiseren.

meest gelezen posts

Mijn best gelezen posts over beauty

De eerste best gelezen post ging over mijn favoriete oogschaduw van Colourpop. Jullie waren het zeker met mij eens toen ik deze oogschaduw liet zien.. Daarnaast wordt deze post over een haarserum veel gelezen. Voor mij erg verrassend, want naar mijn mening is deze post nou niet echt goed.. Het is daarnaast ook een erg oude post.

Mijn best gelezen posts over fashion

De eerste post die vaak gelezen wordt is mijn post over Holland Next Top Model. Deze werd met name veel gelezen toen het programma werd uitgezonden, maar nu wordt hij nog steeds regelmatig bekeken! Daarnaast werd deze post over fashionable kleding veel gelezen. Dit artikel gaat over een erg leuke top, die echt van verschrikkelijk materiaal gemaakt is.. Erg leuk om te lezen dus .. Als je fan bent van fashion moet je zeker even de post over fashionable kleding lezen.

Waar gaan jouw meest gelezen posts over?

Volg je mij al op Instagram?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.