Follow:
Personal

Meest gelezen posts die jij zeker moet lezen

Misschien een beetje vroeg, maar vandaag heb ik voor jullie een roundup van mijn meest gelezen posts. Ik ben zelf erg verrast over deze roundup en sommige dingen had ik echt niet zien aankomen. Benieuwd naar deze roundup? Check dan deze post.

Mijn meest gelezen posts over bloggen

Per categorie zal ik twee blogposts naar voren halen die het meest gelezen zijn. De eerste post is een post over acht manieren om jouw blog te promoten. Deze blogpost was waarschijnlijk erg populair, omdat daar dingen in beschreven staan die niet heel erg bekend zijn. Verder weet ik eigenlijk niet helemaal de reden. De tweede blogpost gaat over aan welke regels je moet houden wanneer je een winactie organiseert. Dit is volgens mij niet heel bekend onder de bloggers en ik stuur dan ook regelmatig deze post naar andere bloggers wanneer we bijvoorbeeld samen een winactie organiseren.

meest gelezen posts

Mijn best gelezen posts over beauty

De eerste best gelezen post ging over mijn favoriete oogschaduw van Colourpop. Jullie waren het zeker met mij eens toen ik deze oogschaduw liet zien.. Daarnaast wordt deze post over een haarserum veel gelezen. Voor mij erg verrassend, want naar mijn mening is deze post nou niet echt goed.. Het is daarnaast ook een erg oude post.

Mijn best gelezen posts over fashion

De eerste post die vaak gelezen wordt is mijn post over Holland Next Top Model. Deze werd met name veel gelezen toen het programma werd uitgezonden, maar nu wordt hij nog steeds regelmatig bekeken! Daarnaast werd deze post over fashionable kleding veel gelezen. Dit artikel gaat over een erg leuke top, die echt van verschrikkelijk materiaal gemaakt is.. Erg leuk om te lezen dus .. Als je fan bent van fashion moet je zeker even de post over fashionable kleding lezen.

Waar gaan jouw meest gelezen posts over?

Volg je mij al op Instagram?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Kerst sale 2017 | Waar en wanneer begint het?

Ik houd gigantisch veel van sale. Alle leuke koopjes die perfect zijn voor de winter en zomer. Soms kan ik...

Sluiten