Follow:
TB

Meer spor

sporten


Bron beeld: weheartitDoor Anique – 
Volgens mij herkennen we het allemaal wel: we willen een beetje afvallen, hier en daar wat strakker worden en fitter worden, en om dat te bereiken, moeten we meer sporten. Juist. Meer sporten. En het is ook niet dat we niet willen sporten, maar hé, we hebben zoveel andere dingen te doen, dus sporten komt er vaak niet meer van. Hier heb ik dus altijd last van. Maar daar gaat verandering in komen! No more excuses, just do it! 

Zoals ik hierboven al zei, ik wil dus meer gaan sporten. En echt niet alleen om af te vallen/strakker te worden/fitter te worden, ik voel me ook gewoon lekkerder als ik wat meer sport. Dus dat gaan we dan ook maar doen. Ik heb geen sportschoolabonnement, en ben ook niet van plan die te nemen. Ik ben van mening dat je ook thuis je doel kunt behalen.

Blogilates

Iedereen kent Cassey van Blogilates. Zij maakt sporten echt veel leuker. Ze heeft een YouTube account en een site, en als je je abonneert op haar nieuwsbrief kun je ook haar sportkalender krijgen. Mocht je daar nou geen zin in hebben: ze zijn ook op internet te vinden. Ik moet nog even kijken welke filmpjes ik ga doen van haar, maar ik zal ze delen met jullie!

Hardlopen

Ik wil ook weer  beginnen met hardlopen. Ik heb altijd hardgelopen, en toen ben ik een tijdje stopt. Daarna kreeg ik een knieblessure (waar ik overigens soms nog steeds last van heb). Resultaat: Hardloopschoenen liggen in de kast en de motivatie om te gaan hardlopen is ook ver te zoeken. Maar ook daar gaat dus als het aan mij ligt verandering in komen. Ik moet nog even kijken hoe dat gaat met mijn knieblessure, maar dat zien we dan wel weer. 

Tennislessen

Voor mijn verjaardag ( 9 mei) krijg ik tennislessen cadeau. Nou top, dat is ook weer een sport.
Ik wil naast de tennislessen ook gewoon vrij spelen (dus informeel, geen wedstrijd of les), want je leert tijdens de tennislessen, moet natuurlijk ook nog in je spel en systeem komen.

Ballet

En ik ballet natuurlijk ook nog. Iedere vrijdagavond ballet ik en ik vind het nog steeds superleuk.
Maar ik heb het idee dat mijn knieblessure door ballet komt. Ik hoop het natuurlijk niet, maar ik ben er wel bang voor. Maar in principe ga ik niet stoppen met ballet!!!

Yoga voor het slapen

Sinds een paar weken doe ik yoga voordat ik ga slapen. Niet iedere avond, soms wil ik gewoon mijn bed in ploffen en niet eerst nog yoga doen. Maar ik merk wel degelijk verschil tussen geen yoga en wel yoga. Het is niet zo dat ik sneller in slaap val, want ik val toch wel snel in slaap, maar ik heb wel het idee dat ik rustiger ben voordat ik ga slapen en ook tijdens mijn slaap. Vaak lig ik ‘s avonds nog na te denken in bed, maar nadat ik yoga heb gedaan, is dat veel minder. Dus dat wil ook wat vaker gaan doen. De eerste paar keren heb ik op YouTube yoga voor beter slapen gezocht, maar ik weet nu wel wat de oefeningen zijn en doe het dus zonder YouTube.
Ik zal jullie iedere twee weken op de hoogte houden hoe het gaat met sporten.
Join je de club, sport je al genoeg of heb je er gewoon echt geen zin in?
Laat het weten bij de reacties!

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
MAC Lipstick Review & Swatch

Door Celine - Ik heb weer twee nieuwe MAC lipsticks mogen toevoegen aan mijn stash. Vandaag laat ik jullie deze...

Sluiten