Follow:
Beauty Reviews

Een snel drogende en mooie nude nagellak | #Meeki

Ik moet toch echt eerlijk zeggen. Nog nooit ben ik zo’n mooie nude nagellak tegengekomen. Ik kreeg deze nagellak in de Styletone en ik vond dat het tijd was om dit lakje te reviewen. Het lakje is echt prachtig en ik heb er hartstikke veel over te vertellen. Ben jij ook zo benieuwd?

De verpakking

nagellak

Dit is het lakje. Ik dacht eerste dat het een lipstick was, maar ik had dit verkeerd. De nagellak is echt prachtig. De verpakking is überhaupt al mooi en je kan meteen zien wat de kleur van het lakje is. Het viel mij op dat de naam van het merk er duidelijk op staat en om eerlijk te zijn, dit is bijna nooit het geval. Ik vind het echt een geweldige naam en dan ook nog met de hashtag ervoor, geweldige verpakking!

lipstickback

Het lakje heet Chanta Relle. Een prachtig lakje en een prachtige nude kleur. Ik kan niet echt zeggen wanneer ik het lakje ga dragen. Ik denk dat dit een van de lakjes is, die ik heel vaak ga dragen. Hij is perfect voor de zomer, maar ook voor de herfst en winter. Ook past het lakje werkelijk overal bij. Voor kerst ga ik waarschijnlijk glitters aan dit lakje toevoegen, voor een extra feestelijk tintje.

Het lakje

Meeki nagellak

Dit is dan het lakje. Voordat ik het lakje opdeed, brak mijn nagel af.. Het lakje droogt echt hartstikke snel en dat is ideaal voor mij. Als een lakje niet snel droogt, dan word ik heel ongeduldig en heb ik eigenlijk geen zin meer om te wachten. Als resultaat krijg ik dan lelijke afwerkingen in mijn nagellak. Het lakje is niet matt, wat eigenlijk wel een heel mooi effect zou geven. Ik kan altijd nog een matte topcoat toevoegen als ik dat wil.

nude nagellak

Het lakje heeft een glanzende finish. De nagellak kan je heel makkelijk aanbrengen. In tegenstelling tot andere lakjes heeft dit lakje geen breed kwastje. Ik heb dunne nagels, dus dat vind ik eigenlijk wel fijn. Toch kan ik wel begrijpen als je wat bredere nagels hebt, dat dit dan heel irritant is. Hierdoor kan je minder snel het lakje aanbrengen.

meeki

Het lakje kost 9 euro en dat vind ik een goeie prijs voor dit lakje. Ik heb eigenlijk helemaal niets aan te merken en ben alleen maar positief. Niet alle lakjes van dit merk zijn natuurlijk even mooi, maar dit lakje is echt geweldig.

Plus -en minpunten

+ Droogt snel

+ Prachtige kleur

+ Brengt makkelijk en goed aan

-Voor budgetshoppers is de prijs misschien aan de hoge kant

-Geen matte finish

Hoe vindt jij van dit lakje van Meeki en de kleur?

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Amy

  Ik vind de nagellakjes van Meeki echt super!

  28 november 2016 at 16:16
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Ik heb deze nagellak ook! Ik vind ‘m wel mooi, maar kan het echt niet op camera vastleggen. Hij ziet er soms bruin uit, soms roze en soms lila. Heel gek wat dat betreft! Malou x

  28 november 2016 at 21:33
  • Reply Celine Klooster

   Serieus? Ik kreeg hem juist heel makkelijk op de camera!

   30 november 2016 at 18:59
 • Reply Laura

  Wat een mooi kleurtje! Ken dit merk nog niet:)

  29 november 2016 at 16:47
 • Reply Kathy Brown

  Love this beautiful color . Very delicate.

  29 november 2016 at 16:50
 • Reply Marsha

  Staat je goed! Ik vind dit een mooie kleur.

  11 december 2016 at 21:27
 • Reply Sweet little Things Blog

  Such a nice shade! 🙂

  24 december 2016 at 21:00
 • Reply Lore

  Zeer mooie kleur!

  4 januari 2017 at 19:58
 • Reply Bertine

  zo dat vind ik echt een prachtige kleur!

  4 februari 2017 at 18:12
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Waarom de Pokémon hype verdwenen is

  Pokémon. Ik heb het gespeeld op mijn IPhone en ik weet zeker dat ook heel veel van jullie dit ook...

  Sluiten