Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Review | Max & More Pri
17 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

8 augustus 2016

Een aantal weken geleden ging ik naar de Action om nog een aantal spulletjes uit te kiezen om te reviewen. Graag wilde ik een budget review schrijven en daar is de Action echt perfect voor. Ik stuitte op deze Max & More Primer. Ik zocht al lang naar een Primer, maar ik had meer een primer van Catrice of een ander merk in mijn hoofd. Voor twee euro is deze Primer zeker het proberen waard.

Max & More

Max & More primer

Dit is dan de Primer. De verpakking is erg mooi, wat ik eigenlijk niet van de Action had verwacht. Meestal verwacht je bij een budget product een goedkoop ogende verpakking, maar dat is bij deze Primer niet het geval. Zoals je waarschijnlijk wel weet (en anders weet je het nu 😉 ) ben ik helemaal gek op zwart. Zwarte verpakkingen, maar ook zwarte kledingstukken zijn pareltjes voor mij en dat is deze ook. Als deze Primer niets wordt, dan heb ik tenminste nog een mooi product voor in mijn stash. De verpakking is zoals ik zei mooi, clean en een pareltje.

side

Dit is dan de zijkant van het product. Je mag wel een vergrootglas erbij pakken om deze lettertjes te lezen, maar het is natuurlijk wel belangrijk om te kunnen lezen welke ingrediënten in de primer zitten.

Max & more

Ook op de achterkant van de verpakking staan er kleine lettertjes met de uitleg hoe je deze primer moet gebruiken. Het rare vind ik dat je eerst zonnebrand moet gebruiken en daarna pas de primer erop moet smeren. Bij foundation of andere soort producten, moet je wel eerst de primer aanbrengen en daarna pas de foundation of cc-cream.

Primer

action

Dit is dan de primer. Ik houd zoveel van de verpakking van de primer. Het is gewoon een glazen flesje met een dop. Lekker makkelijk en niet al te veel kleur. Het flesje is doorzichtig, dus het witte wat je ziet is het product zelf. Zo kun je zien hoeveel er nog in het flesje zit.

primer

Ik weet niet hoe deze primer maar twee euro kan kosten, maar de verpakking is tenminste al van goede kwaliteit. Dit pompje is hartstikke handig en je hebt ongeveer twee pompjes nodig om je hele gezicht te bedekken. Je kan dus met dit pompje makkelijk de hoeveelheid bepalen hoeveel je wilt gebruiken van de primer.

De primer

swatch

Het product zelf, ziet er op de swatch al heel goed uit. Ik dacht eerlijk gezegd dat de primer een vloeibare substantie was, maar dat is niet het geval. De primer heeft dezelfde volume van een crème en dit valt dus makkelijk uit te smeren. Ik heb hem alvast uitgetest op mijn hand en hij valt inderdaad makkelijk uit te smeren. Er zit geen witte waas op mijn hand en mijn hand wordt er ook egaler van. Mijn hand is ook al een stuk zachter en dat verbaast mij eigenlijk wel. Ik dacht dat mijn make-up door deze primer gewoon beter blijft zitten en dat het dus geen enkel effect op mijn huid heeft.

Op mijn gezicht


Of mijn make-up nou beter blijft zitten, dat weet ik niet zo zeker. Als ik met mijn camera een foto van mijn make-up maak, dan ziet het er heel anders uit, dan dat ik met het blote oog zie. Hier komt hopelijk snel verandering in. Ik ga wat nieuwe make-up scoren als er een nieuwe actie is bij de kruidvat en ik ga wat meer doen met oog-looks en full make-up looks, zodat het eruit ziet dat ik daadwerkelijk make-up draag op camera.

Deze primer helpt wel een hoop tegen mijn droge huid. Ik hoef nu minder tot geen creme in de avond te geburiken en dat is voor mij al een grote uitkomst. Ik ben altijd zo bang dat mijn haar zo vies vettig wordt van de creme. Als je een droge huid hebt, dan raad ik deze goedkope budget primer zeker aan. Als je een primer zoekt, zodat je make-up beter blijft zitten, dan raad ik deze primer niet aan.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

17 Reacties

 1. Astrid

  Klinkt op zich goed voor een budget primer. Ben benieuwd hoe hij werkt samen met je make-up.

  Antwoord
  • Celine

   Dat staat precies in het artikel beschreven haha.x

   Antwoord
  • Celine

   Toch wel een aanrader voor een droge huid 😉

   Antwoord
 2. Janine

  Ik heb deze ook en ik vind hem zo fijn.

  Antwoord
  • Celine

   Ah, dan ben ik niet de enige!

   Antwoord
 3. Hilde

  Ik heb de primer van Catrice, die is ook super. Deze ken ik niet.

  Antwoord
 4. Carmen

  Leuke review! Voor die €2,- wil ik hem ook wel gaan uitproberen 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Zeker doen Carmen. Ik gebruik hem nu elke dag! <3

   Antwoord
 5. Michelle

  Er is ook een skintone versie van Geeft de wat vale huid een mooie oppepper.

  Antwoord
  • Celine

   Hmm klinkt goed. Misschien die ook eens proberen en dan kijken welke het beste is.

   Antwoord
 6. engelina

  Ik gebruik eigenlijk geen primers, maar deze lijkt me wel handig om te hebben.

  Antwoord
  • Celine

   Ik gebruikte ook eerst geen primers, maar hij is het zeker waard.

   Antwoord
 7. Julie

  Ik heb deze ook al gehad en vind hem best goed. Alleen blijft het dopje niet zo stevig zitten bij mij. Oh en een primer mag geen vervanging zijn van je nachtcrème, beide producten hebben hun eigen doel en werking en het ene is niet vervangbaar door het andere! 😉

  Antwoord
 8. Aileen

  Wat jammer dat die niet zo goed werkt voor je make-up. Had het zo gehoopt

  Antwoord
 9. roamy

  Celine Hi
  Thanks so much for an article well written and everything so well explained in a way easy to understand.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016 - The Beautyboulevard - […] Review | Max & More Primer […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.