Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Max Factor Lipfinity Review + winactie

Geschreven door Celine Klooster

20 juli 2020

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam deze lipsticks als proef op de som! Bekijk daarom deze Max Factor Lipfinity Review! Zelf proberen? Ik geef ook nog eens 5x €30 weg van Blisso, zodat jij deze lipsticks of andere producten zelf kan proberen!

Over Max Factor Lipfinity

Zoals ik al zei, blijven deze lipsticks volgens Max Factor tot wel 24 uur zitten! Dat is een droom natuurlijk, want wie wil nou niet een lipstick maar één keer hoeven aan te brengen zonder dit nogmaals hoeven te doen? Ik ontving vijf verschillende kleuren van dit merk en testte deze lipsticks één voor één.

Hierboven zie je de swatches van de verschillende kleuren die ik heb ontvangen. Zeker allemaal prachtige kleuren en ook nog eens in verschillende substanties. Zelf ben ik echt fan van de nude kleuren!

Dit zegt Max Factor over deze lipsticks:

De Max Factor Lipfinity Lip Colour Lipstick houdt tot wel 24 uur lang. De lipstick voelt comfortabel aan en brengt makkelijk aan op de lippen. De lipstick heeft ook een balsem, wat er voor zorgt dat je lippen niet uitdrogen. De formule is dun maar dekkend, waardoor je lipstick gelijkmatig kan worden aangebracht. Breng de kleur aan op vetvrije, schone lippen en wacht 60 seconden. Breng daarna de balsem aan voor glans en hydratatie.

Lipfinity Iced & Constantly Dreaming

Ik heb wel eens eerder lipsticks getest die 24 uur bleven zitten, maar deze waren altijd erg droog. Ik had dan de hele dag het gevoel alsof ik hele droge lippen had. Toen ik het eerste deel van de lipsticks aanbracht, zag het er ook erg droog uit. Het moest natuurlijk eerst 60 seconden drogen en na deze 60 seconden leek het net alsof mijn lippen erg uitgedroogd waren.

Max Factor Lipfinity Review

Er is natuurlijk nog een tweede deel van deze lipstick. En dit lijkt eigenlijk op een lippenbalsem. Deze lippenbalsem zorgt ervoor dat mijn lippen er mooi uit komen te zien en het zorgt er daarnaast voor dat de lipstick er niet meer droog uitziet. Super handig dus! Ook smeert de lippenbalsem de lipstick als het ware uit, waardoor het ook meteen één geheel wordt.

Max Factor Lipfinity Review

Na een tijdje wordt de lipstick wel wat droger, maar dit kan je oplossen door het opnieuw aanbrengen van de lippenbalsem. Ook valt het op dat de lipstick helemaal niet afgeeft, wat natuurlijk erg fijn is.

Hierboven zie je de twee lipglosses op mijn lippen. Links zie je de kleur Iced en rechts zie je de kleur Constantly Dreaming. Allebei zijn het echt prachtige kleuren die je bij elke outfit kan dragen. De kleuren lijken vrij veel op elkaar. Toch is de kleur ‘Iced’ net wat meer roze dan de tweede kleur. Beide zijn het echt prachtige kleuren!

Max Factor Lipfinity Review: Lipfinity Sienna

Max Factor Lipfinity Review

Dit is weer een andere lipfinity soort. De eerste waren namelijk lipglosses, die je makkelijk kon aanbrengen. Sienna is juist weer in een lipstick vorm. Ik moet zeggen dat deze lipstick iets korter blijft zitten. Lipglosses drogen echt op, terwijl je deze lipstick eigenlijk gewoon op je lippen smeert, zonder een tweede laag.

Max Factor Lipfinity Review

Hierboven zie je de kleur op mijn lippen. Deze kleur lijkt vrij veel op de lipstick kleur die hierna komt. Ik vind het helaas net iets te fel. De kleur valt wel makkelijk te combineren en de lipstick voelt comfortabel op mijn lippen aan.

Lipfinity lip tint

Deze lip tint heeft een paarse kleur. Dat is niet helemaal de kleur die ik normaal draag, maar ik ben natuurlijk erg benieuwd.

Zoals je kan zien heeft deze lip tint een punt wat op een stift lijkt. Ik vind deze stift zelf niet heel fijn aanbrengen, omdat het puntje nog vrij dik is. Ook kwam er vrij weinig kleur van de stift af.

Max Factor Lipfinity Review

Hierboven zie je de kleur op mijn lippen. Zelf ben ik niet echt fan van deze kleur, maar smaken verschillen natuurlijk. De kleur is duidelijk niet paars, wat ik juist wel verwacht had. Toch vind ik de kleur nog iets te fel.

Max Factor Lipfinity Review: Rode lipgloss

Als laatste dan nog een prachtige rode lipgloss. Deze lipgloss bestaat uit twee kanten: de eerste kant is de lipgloss met de daadwerkelijke kleur. Deze breng je als eerste aan en laat je vervolgens even drogen.

Vervolgens breng je de tweede laag aan: namelijk een glanzende lipgloss met wat glitters. Ik vind deze lipgloss echt een prachtig effect geven en het maakt de lipgloss ook wat comfortabeler.

Max Factor Lipfinity Review

Hierboven zie je de kleur op mijn lippen. Het is een wat fellere kleur en deze zal ik niet dragen op een normale dag. Voor een feestje is deze kleur natuurlijk wel prachtig.

Ook deze lipgloss blijft vrij lang zitten. Niet 24 uur, maar wel ongeveer 6 uur met eten en drinken natuurlijk.

Lees tip: Rode lipstick van Colourpop

Eindoordeel

Alle lipsticks blijven niet 24 uur zitten, maar wie had dat dan ook verwacht. Als je misschien helemaal niks doet; niet eten of drinken, dan heeft het natuurlijk wel de kans om 24 uur te blijven zitten. Toch vind ik de lipsticks wel erg lang blijven zitten, zo’n 6-8 uur! Soms moeten de lipsticks wel opnieuw aangebracht worden, vooral als je die dag bijvoorbeeld veel eet of drinkt.

De lipglosses zijn mijn favoriet en dan vooral de kleuren iced en Constantly Dreaming. Dit zijn namelijk kleuren die bij elke outfit passen en die niet te veel opvallen. Ook is de lipstick Sienna erg mooi, maar deze blijft iets minder lang zitten.

Win 30 euro shoptegoed!

Zoals ik al heb aangekondigd kan je ook wat winnen! Vijf personen kunnen namelijk 30 euro aan shoptegoed bij Blisso winnen! Dit kan je uitgeven aan bijvoorbeeld de lipsticks hierboven, maar natuurlijk ook aan andere dingen!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Facebook of Instagram
 • Volg Blisso op Instagram
 • Reageer op deze blogpost met de stappen die je hebt gedaan en een emailadres in het daarvoor bestemde vakje.

Wat kan je doen om te winnen?

Deze winactie loopt tot 29 juli 2020

Wat vind jij van deze Max Factor Lipfinity Review?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

14 Reacties

 1. Tessa

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee om shoptegoed te winnen.. Ik heb alle stappen doorlopen en natuurlijk volg ik jou al super lang!

  Antwoord
 2. Marian B

  Top! Ik vind de kleur iced wel erg mooi! Ik doe graag mee om zelf iets uit te mogen kiezen. Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved).

  Antwoord
 3. Imke

  Zèker heb ik dit gedaan! Deze mooie kans wil ik niet missen hoor! Wat een mooie kleuren zijn het toch!!

  Antwoord
 4. Evelien De Vos

  Ik doe graag mee! Ik heb alle stapjes gedaan, ook twitter en pinterest.

  Antwoord
 5. Iris Bakker

  Wat een goede review, ik vind het altijd zo lastig om lippenstift te kopen zonder de kleur op een echte mond te zien, maar de Iced lipgloss die he laat zien spreekt me erg aan, ik doe dus graag mee met de winactie en volg beide account op instagram

  Antwoord
 6. Kirsten van Vondel.

  ❤❤❤❤❤Wat een geweldige winavtie.
  Ik zou heel goed nieuwe make up kunnen gebruiken wat een mega winactie wie wil nou niet meedoen ik ga duimen❤❤❤❤❤

  Antwoord
 7. Amy

  Wat een super leuke winactie!! Ik heb alle stappen gedaan:-) ik zou super graag dit tegoed willen winnen omdat ik nog niet heel veel goeie make up omdat het best duur is. ❤️

  Antwoord
 8. Claudia Diependaal

  Wat een geweldige actie! Ik volg op Facebook, Claudia Diependaal Instagram Diependaal Twitter Clautje35 en Pinterest mmmm ik denk Claudia Diependaal. Fingers crossed Ik vind je de soort viltstift juist wel heel mooi staan. Maar smaken verschillen! Liefs……

  Antwoord
 9. Paulien

  Wat een leuke prijs!! Heb beide paginas gevolgd op fb en insta

  Antwoord
 10. Paulien

  Wat een leuke prijs!! Heb beide paginas gevolgd op fb en insta

  Antwoord
 11. Anita te Gussinklo

  Ik doe graag mee want shoptegoed is altijd leuk.
  Heb alle stappen gevolgd dus volgen op Facebook, Instagram Twitter en Pinterset

  Antwoord
 12. Irma

  Leuk, hiermee zou ik samen met mijn moeder nieuwe lipsticks uit kunnen proberen. Beide accounts volg ik en ook op instagram gereageerd.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.