Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
MatteLast Liquid Lip | Deze blijven lang zitten!
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

11 oktober 2018

Ben ik de enige die niet genoeg kan krijgen van lipsticks? Van felle kleuren naar prachtige nude kleuren, voor mij zijn alle lipsticks echt prachtig. Dit is dan ook de reden waarom ik deze keer de hele MatteLast Liquid Lip collectie review van Pixi Beauty! Ben je bijvoorbeeld opzoek naar prachtige nude kleuren of juist mooie felle kleuren? Dan zit er zeker wat voor jou bij!

MatteLast Liquid Lip

MatteLast Liquid Lip

Dit zijn alle kleuren van de collectie. Stuk voor stuk echt prachtige kleuren en voor iedereen is er wel een lippie. Ik ben vooral fan van de nude kleuren. Ik was al heel lang opzoek naar de perfecte nude, maar ik kon deze nooit vinden. Toch heb ik deze uiteindelijk gevonden en ik ben dan ook hartstikke blij met deze nude kleuren!

Bare BeautyBare Beauty

Dit is Bare Beauty. Echt een prachtige kleur en eigenlijk de perfecte nude. Deze kleur is misschien net wat te licht voor mij, maar als je van wat lichtere kleuren houdt, dan is deze kleur perfect voor jou.

Au NaturelleAu Naturelle

Au Naturelle is ook echt een hele mooie kleur. Dit is dan ook een van mijn favorieten en het is de perfecte kleur voor werk of school.

Evening Rose

Deze MatteLast Liquid lip genaamd Evening Rose was de eerste lippie die ik uit de box had gehaald. Een prachtige kleur en echt helemaal mijn smaak. Ik houd wel van lippies met een wat paarse ondertoon.

Matte beige

Matte Beige is ook een kleur waar ik echt verliefd op ben. Het is een beige kleur. Echt super mooi als je opzoek bent naar een lipstick voor school of werk.

Pastel PetalPastel Petal

Pastel Petal is ook weer een prachtige nude lipstick. Heb ik al gezegd dat ik echt heel erg van nude lipstick houd? Damn.. Love them.

Really RoseReally Rose

Really Rose is een lipstick die een beetje lijkt op Evening Rose. Op deze lipsticks ben ik echt verliefd en deze twee lipsticks zijn denk ik mijn favorieten van deze collectie.

Peony PinkPeony Pink

Peony Pink is een paars/roze lipstick. Niet helemaal mijn kleur, maar wel erg mooi!

Prettiest Pink

Prettiest Pink is nog rozer dan Peony Pink. Als je van roze lipsticks houdt, dan is deze lipstick echt perfect voor jou!

Orange RedOrange Red

Orange Red is echt een prachtig fel rode lipstick. Zelf ben ik meer fan van een wat donker rode kleur, maar voor bijzondere gelegenheden is deze lipstick misschien wel heel mooi.

MatteLast Liquid LipMatteLast Liquid Lip

Deze MatteLast Liquid Lip genaamd Real Red is ook echt een prachtige kleur, maar wel een stuk lastiger om aan te brengen. Rode kleuren zijn in het algemeen al wat lastiger om aan te brengen, omdat het vrij snel vlekt. Toch vind ik dit wel een hele mooie kleuren en het doet mij een beetje denken aan Lost van Colourpop.

MatteLast Liquid LipMatteLast Liquid Lip

Berry Boost is een gevalletje apart. Op de swatch hieronder ziet hij er namelijk uit als een compleet andere kleur, maar als ik hem dan weer aanbreng op mijn lippen dan is het ook weer een andere kleuren. Helaas denkt deze liquid lipstick niet geweldig en dit is dan ook de enige ‘slechte’ lipstick van de hele collectie. Om deze foto heb ik de liquid lipstick twee keer moeten aanbrengen voor een mooi effect. Dat was bij de andere lippies niet het geval. Het is echter wel een erg mooie kleur..

Lees tip: Café con Dulce palette van Pixi Beauty

Swatches

MatteLast Liquid Lip

Dit zijn de swatches van de nude lipsticks. Allemaal erg mooie kleuren en ik ben vooral gek op Really Rose, pastel Petal en Evening Rose. Deze passen perfect bij mijn huid en daarom zijn het ook mijn favorieten kleuren. Houd jij meer van wat lichtere nudes? Dan zou ik gaan voor Matte Beige of Bare Beauty.

MatteLast Liquid Lip

Dit zijn de fellere kleuren. Ik ben nooit zo’n fan van fellere kleuren, maar Real Red is echt heel erg mooi. Deze lipstick ga ik sowieso vaak dragen.

Berry Boost dekt echt heel raar. Op de swatch ziet hij er echt uit als een roze kleur, maar als ik hem vervolgens op mijn lippen aanbreng, dan is hij weer rood en lijkt hij een beetje op Real Red. Echter, dekt Real Red een stuk beter, dus ik zou sowieso voor die kleur gaan.

MatteLast Liquid Lip

Zo ziet het kwastje van de lippies eruit. Het ziet er op het eerste gezicht misschien uit als een raar kwastje, maar dat is dus echt totaal niet het geval. Door het puntje kan je heel makkelijk je lippen omlijnen en met het bredere deel kan je de rest gemakkelijk invullen. Normaal schiet ik altijd uit mijn liquid lipsticks, maar dat is bij deze lipsticks niet meer het geval.

De lippies blijven echt hartstikke lang zitten. Zo lang dat ik zelfs de swatches en de lipstick niet meer van mijn lippen af kreeg. Dit is echter alleen het geval met de rode kleuren. De rest van de kleuren krijg je er gelukkig wel makkelijk vanaf. Ik kan vrij lang met de lippie rondlopen zonder hem bij te moeten werken. Handig!

Ingrediënten

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Flavor (Aroma), Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Beeswax, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Rosa Rubigenosa Seed Oil. [+/- D&C Red 30 Aluminum Lake (CI 73360), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 6 Lake (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), F&DC Yellow 5 (CI 19140), D&C Red 28 Aluminum Lake (CI 45410), Mica (CI 77019)].

Deze lipsticks kosten 16 pond per stuk en dat is omgerekend ongeveer 18 euro.

Welke MatteLast Liquid Lip vind jij het mooist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

2 Reacties

  1. sabrina

    PRachtig! Je kunt toch ook nooit genoeg lippies hebben!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.