Follow:
Beauty Make-up Reviews

MatteLast Liquid Lip | Deze blijven lang zitten!

Ben ik de enige die niet genoeg kan krijgen van lipsticks? Van felle kleuren naar prachtige nude kleuren, voor mij zijn alle lipsticks echt prachtig. Dit is dan ook de reden waarom ik deze keer de hele MatteLast Liquid Lip collectie review van Pixi Beauty! Ben je bijvoorbeeld opzoek naar prachtige nude kleuren of juist mooie felle kleuren? Dan zit er zeker wat voor jou bij!

MatteLast Liquid Lip

MatteLast Liquid Lip

Dit zijn alle kleuren van de collectie. Stuk voor stuk echt prachtige kleuren en voor iedereen is er wel een lippie. Ik ben vooral fan van de nude kleuren. Ik was al heel lang opzoek naar de perfecte nude, maar ik kon deze nooit vinden. Toch heb ik deze uiteindelijk gevonden en ik ben dan ook hartstikke blij met deze nude kleuren!

Bare BeautyBare Beauty

Dit is Bare Beauty. Echt een prachtige kleur en eigenlijk de perfecte nude. Deze kleur is misschien net wat te licht voor mij, maar als je van wat lichtere kleuren houdt, dan is deze kleur perfect voor jou.

Au NaturelleAu Naturelle

Au Naturelle is ook echt een hele mooie kleur. Dit is dan ook een van mijn favorieten en het is de perfecte kleur voor werk of school.

Evening Rose

Deze MatteLast Liquid lip genaamd Evening Rose was de eerste lippie die ik uit de box had gehaald. Een prachtige kleur en echt helemaal mijn smaak. Ik houd wel van lippies met een wat paarse ondertoon.

Matte beige

Matte Beige is ook een kleur waar ik echt verliefd op ben. Het is een beige kleur. Echt super mooi als je opzoek bent naar een lipstick voor school of werk.

Pastel PetalPastel Petal

Pastel Petal is ook weer een prachtige nude lipstick. Heb ik al gezegd dat ik echt heel erg van nude lipstick houd? Damn.. Love them.

Really RoseReally Rose

Really Rose is een lipstick die een beetje lijkt op Evening Rose. Op deze lipsticks ben ik echt verliefd en deze twee lipsticks zijn denk ik mijn favorieten van deze collectie.

Peony PinkPeony Pink

Peony Pink is een paars/roze lipstick. Niet helemaal mijn kleur, maar wel erg mooi!

Prettiest Pink

Prettiest Pink is nog rozer dan Peony Pink. Als je van roze lipsticks houdt, dan is deze lipstick echt perfect voor jou!

Orange RedOrange Red

Orange Red is echt een prachtig fel rode lipstick. Zelf ben ik meer fan van een wat donker rode kleur, maar voor bijzondere gelegenheden is deze lipstick misschien wel heel mooi.

MatteLast Liquid LipMatteLast Liquid Lip

Deze MatteLast Liquid Lip genaamd Real Red is ook echt een prachtige kleur, maar wel een stuk lastiger om aan te brengen. Rode kleuren zijn in het algemeen al wat lastiger om aan te brengen, omdat het vrij snel vlekt. Toch vind ik dit wel een hele mooie kleuren en het doet mij een beetje denken aan Lost van Colourpop.

MatteLast Liquid LipMatteLast Liquid Lip

Berry Boost is een gevalletje apart. Op de swatch hieronder ziet hij er namelijk uit als een compleet andere kleur, maar als ik hem dan weer aanbreng op mijn lippen dan is het ook weer een andere kleuren. Helaas denkt deze liquid lipstick niet geweldig en dit is dan ook de enige ‘slechte’ lipstick van de hele collectie. Om deze foto heb ik de liquid lipstick twee keer moeten aanbrengen voor een mooi effect. Dat was bij de andere lippies niet het geval. Het is echter wel een erg mooie kleur..

Lees tip: Café con Dulce palette van Pixi Beauty

Swatches

MatteLast Liquid Lip

Dit zijn de swatches van de nude lipsticks. Allemaal erg mooie kleuren en ik ben vooral gek op Really Rose, pastel Petal en Evening Rose. Deze passen perfect bij mijn huid en daarom zijn het ook mijn favorieten kleuren. Houd jij meer van wat lichtere nudes? Dan zou ik gaan voor Matte Beige of Bare Beauty.

MatteLast Liquid Lip

Dit zijn de fellere kleuren. Ik ben nooit zo’n fan van fellere kleuren, maar Real Red is echt heel erg mooi. Deze lipstick ga ik sowieso vaak dragen.

Berry Boost dekt echt heel raar. Op de swatch ziet hij er echt uit als een roze kleur, maar als ik hem vervolgens op mijn lippen aanbreng, dan is hij weer rood en lijkt hij een beetje op Real Red. Echter, dekt Real Red een stuk beter, dus ik zou sowieso voor die kleur gaan.

MatteLast Liquid Lip

Zo ziet het kwastje van de lippies eruit. Het ziet er op het eerste gezicht misschien uit als een raar kwastje, maar dat is dus echt totaal niet het geval. Door het puntje kan je heel makkelijk je lippen omlijnen en met het bredere deel kan je de rest gemakkelijk invullen. Normaal schiet ik altijd uit mijn liquid lipsticks, maar dat is bij deze lipsticks niet meer het geval.

De lippies blijven echt hartstikke lang zitten. Zo lang dat ik zelfs de swatches en de lipstick niet meer van mijn lippen af kreeg. Dit is echter alleen het geval met de rode kleuren. De rest van de kleuren krijg je er gelukkig wel makkelijk vanaf. Ik kan vrij lang met de lippie rondlopen zonder hem bij te moeten werken. Handig!

Ingrediënten

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Flavor (Aroma), Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Beeswax, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Rosa Rubigenosa Seed Oil. [+/- D&C Red 30 Aluminum Lake (CI 73360), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 6 Lake (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), F&DC Yellow 5 (CI 19140), D&C Red 28 Aluminum Lake (CI 45410), Mica (CI 77019)].

Deze lipsticks kosten 16 pond per stuk en dat is omgerekend ongeveer 18 euro.

Welke MatteLast Liquid Lip vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply sabrina

  PRachtig! Je kunt toch ook nooit genoeg lippies hebben!

  30 oktober 2018 at 19:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Waarom moest zij eruit? | HNTM Talk

  Drama, drama, drama.. Ik heb echt drama nodig in de afleveringen van Holland's Next Top Model. Helaas is er nog...

  Sluiten