Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
De beste manier om jouw gezicht te wassen + goedkope aanraders

Geschreven door Celine Klooster

13 maart 2017

Ik gebruik elke dag make-up en dan is het natuurlijk belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht was. Ik merk vaak dat een keer wassen niet genoeg is en dat het ook erg belangrijk is om met verschillende producten jouw gezicht te wassen. Benieuwd welke producten ik aanraad?

Meer dan een keer wassen

Als eerste raad ik je aan om je gezicht meer dan een keer te wassen. Na een keer wassen merk ik altijd dat er nog hartstikke veel makeup op mijn huid zit. Na twee keer wassen, is eindelijk al mijn makeup verwijdert.

Verschillende make-up producten

Voor de eerste keer wassen gebruik ik reinigingsmelk van de Hema. Deze reinigingsmelk is voor de gevoelige en droge huid.  Daarna was ik mijn gezicht met moisturize water van de Action. Dit moisturize water kost maar één euro.

De beste manier om jouw gezicht te wassen

Met een washandje

Ik hoor ook vaak dat het beter is om met een washandje te wassen. Er zijn ook bepaalde “washandjes” waar je je gezicht beter mee kan wassen. Ze zeggen dan dat je jouw gezicht gewoon met water wassen, maar ik raad toch aan om het met een reinigingsmelk of moisturize water te doen. Ook met watjes is het erg fijn om jouw gezicht mee te wassen. Ik gebruik watjes vaak om mijn oog make-up eraf te halen. Als ik bijvoorbeeld waterproof mascara gebruikt, kan ik het niet alleen eraf halen met mijn handen en wat reinigingsmelk. Ik gebruik daarom watjes met reinigingsmelk.

Aanraders

Bij de Douglas hebben ze verschillende reinigingswaters. Ook hebben ze bij de Hema geweldige reinigingswaters, waar je nu met de klantenpas vijf euro korting op krijgt. Ik was natuurlijk al mijn gezicht met de reinigingsproducten van Hema, maar ik ga ook zeker bij de Douglas kijken. Ook raad ik je aan om zeker even een kijkje bij de Action te nemen. Ik heb daar natuurlijk mijn moisturize water gekocht en ik ben er zeker een fan van. Het enige nadeel aan dit moisturize water is dat het dopje er erg lastig vanaf gaat, maar dat is natuurlijk geen probleem om je gezicht mee te wassen.

Wat gebruik jij om je gezicht mee te wassen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.