Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
De beste manier om jouw gezicht te wassen + goedkope aanraders
0 Comments

Written by Celine

13 maart 2017

Ik gebruik elke dag make-up en dan is het natuurlijk belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht was. Ik merk vaak dat een keer wassen niet genoeg is en dat het ook erg belangrijk is om met verschillende producten jouw gezicht te wassen. Benieuwd welke producten ik aanraad?

Meer dan een keer wassen

Als eerste raad ik je aan om je gezicht meer dan een keer te wassen. Na een keer wassen merk ik altijd dat er nog hartstikke veel makeup op mijn huid zit. Na twee keer wassen, is eindelijk al mijn makeup verwijdert.

Verschillende make-up producten

Voor de eerste keer wassen gebruik ik reinigingsmelk van de Hema. Deze reinigingsmelk is voor de gevoelige en droge huid.  Daarna was ik mijn gezicht met moisturize water van de Action. Dit moisturize water kost maar één euro.

De beste manier om jouw gezicht te wassen

Met een washandje

Ik hoor ook vaak dat het beter is om met een washandje te wassen. Er zijn ook bepaalde “washandjes” waar je je gezicht beter mee kan wassen. Ze zeggen dan dat je jouw gezicht gewoon met water wassen, maar ik raad toch aan om het met een reinigingsmelk of moisturize water te doen. Ook met watjes is het erg fijn om jouw gezicht mee te wassen. Ik gebruik watjes vaak om mijn oog make-up eraf te halen. Als ik bijvoorbeeld waterproof mascara gebruikt, kan ik het niet alleen eraf halen met mijn handen en wat reinigingsmelk. Ik gebruik daarom watjes met reinigingsmelk.

Aanraders

Bij de Douglas hebben ze verschillende reinigingswaters. Ook hebben ze bij de Hema geweldige reinigingswaters, waar je nu met de klantenpas vijf euro korting op krijgt. Ik was natuurlijk al mijn gezicht met de reinigingsproducten van Hema, maar ik ga ook zeker bij de Douglas kijken. Ook raad ik je aan om zeker even een kijkje bij de Action te nemen. Ik heb daar natuurlijk mijn moisturize water gekocht en ik ben er zeker een fan van. Het enige nadeel aan dit moisturize water is dat het dopje er erg lastig vanaf gaat, maar dat is natuurlijk geen probleem om je gezicht mee te wassen. Daarnaast is huidverbetering erg belangrijk.

Wat gebruik jij om je gezicht mee te wassen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.