Follow:
Beauty

De beste manier om jouw gezicht te wassen + goedkope aanraders

Ik gebruik elke dag make-up en dan is het natuurlijk belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht was. Ik merk vaak dat een keer wassen niet genoeg is en dat het ook erg belangrijk is om met verschillende producten jouw gezicht te wassen. Benieuwd welke producten ik aanraad?

Meer dan een keer wassen

Als eerste raad ik je aan om je gezicht meer dan een keer te wassen. Na een keer wassen merk ik altijd dat er nog hartstikke veel makeup op mijn huid zit. Na twee keer wassen, is eindelijk al mijn makeup verwijdert.

Verschillende make-up producten

Voor de eerste keer wassen gebruik ik reinigingsmelk van de Hema. Deze reinigingsmelk is voor de gevoelige en droge huid.  Daarna was ik mijn gezicht met moisturize water van de Action. Dit moisturize water kost maar één euro.

De beste manier om jouw gezicht te wassen

Met een washandje

Ik hoor ook vaak dat het beter is om met een washandje te wassen. Er zijn ook bepaalde “washandjes” waar je je gezicht beter mee kan wassen. Ze zeggen dan dat je jouw gezicht gewoon met water wassen, maar ik raad toch aan om het met een reinigingsmelk of moisturize water te doen. Ook met watjes is het erg fijn om jouw gezicht mee te wassen. Ik gebruik watjes vaak om mijn oog make-up eraf te halen. Als ik bijvoorbeeld waterproof mascara gebruikt, kan ik het niet alleen eraf halen met mijn handen en wat reinigingsmelk. Ik gebruik daarom watjes met reinigingsmelk.

Aanraders

Bij de Douglas hebben ze verschillende reinigingswaters. Ook hebben ze bij de Hema geweldige reinigingswaters, waar je nu met de klantenpas vijf euro korting op krijgt. Ik was natuurlijk al mijn gezicht met de reinigingsproducten van Hema, maar ik ga ook zeker bij de Douglas kijken. Ook raad ik je aan om zeker even een kijkje bij de Action te nemen. Ik heb daar natuurlijk mijn moisturize water gekocht en ik ben er zeker een fan van. Het enige nadeel aan dit moisturize water is dat het dopje er erg lastig vanaf gaat, maar dat is natuurlijk geen probleem om je gezicht mee te wassen.

Wat gebruik jij om je gezicht mee te wassen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Zonder bloggen was ik niet de persoon die ik nu ben

Alle keuzes die je in jouw leven maakt, maakt uiteindelijk een groot deel uit van wie je nu bent. Ruim...

Sluiten