Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
6 makeup en fashion struggles die iedereen meemaakt

Geschreven door Celine

13 september 2017

Elke keer wanneer ik mijn makeup op doe of mijn kleding aantrek, ervaar ik veel struggles. Soms ik dit zwaar irritant, maar soms ook wel enigszins grappig. Deze struggles maakt echt iedereen mee. Benieuwd welke? Lees dan snel dit artikel.

Eyeliner die je niet mooi krijgt

Dit is een van de redenen waarom ik geen eyeliner meer gebruik. Ik vind het gewoon lastig om eyeliner perfect te zetten. Ik ben erg perfectionistisch dus als ik zie dat bij mijn ene oog de eyeliner anders zit dan de andere, dan kan het er al niet meer mee door. Verschrikkelijk.

Foundation die te zichtbaar is op je gezicht

Foundation kleur is voor iedereen heel lastig, vooral voor degene die een hele lichte huid hebben. Voor de zomer heb ik nu een perfecte foundation, maar ik zou deze liever nog een tintje lichter willen hebben. In de winter heb ik namelijk al helemaal geen kleur en dan wordt deze foundation dus veel te zichtbaar op mijn gezicht.

Kleding die altijd te groot, te lang of te kort zijn

Shirtjes die te kort zijn, broeken die te lang zijn, ga zo nog maar even door. Het is lastig om klein te zijn, maar als je weer te lang bent dan heb je precies hetzelfde verhaal. Het is echt zwaar irritant als je een hele leuk trui of broek ziet en vervolgens deze veel te lang of te kort is. Struggles!

Wenkbrauw kleur

Ik denk dat iedereen hier wel eens moeite mee heeft gehad. Ik kan echt nooit de perfecte wenkbrauw kleur vinden. Natuurlijk houd ik van wenkbrauwen in een natuurlijke kleur en dan zijn sommige kleuren veel te donker. Te lichte kleuren zijn ook weer verschrikkelijk.

Te onhandig

Ik schiet regelmatig (zie: bijna elke dag) uit met mijn makeup. Zo zwaar irritant als je haast hebt.

Regenachtig weer

Je hebt je makeup gedaan en prachtige kleding aangetrokken, je zet een stap naar buiten en vervolgens regent het pijpenstelen. Natuurlijk heb je geen tijd meer om andere kleding aan te trekken of nog even die waterproof mascara op te doen. Zo irritant..

Welke struggles maak jij regelmatig mee?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.