Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
6 makeup en fashion struggles die iedereen meemaakt
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 september 2017

Elke keer wanneer ik mijn makeup op doe of mijn kleding aantrek, ervaar ik veel struggles. Soms ik dit zwaar irritant, maar soms ook wel enigszins grappig. Deze struggles maakt echt iedereen mee. Benieuwd welke? Lees dan snel dit artikel.

Eyeliner die je niet mooi krijgt

Dit is een van de redenen waarom ik geen eyeliner meer gebruik. Ik vind het gewoon lastig om eyeliner perfect te zetten. Ik ben erg perfectionistisch dus als ik zie dat bij mijn ene oog de eyeliner anders zit dan de andere, dan kan het er al niet meer mee door. Verschrikkelijk.

Foundation die te zichtbaar is op je gezicht

Foundation kleur is voor iedereen heel lastig, vooral voor degene die een hele lichte huid hebben. Voor de zomer heb ik nu een perfecte foundation, maar ik zou deze liever nog een tintje lichter willen hebben. In de winter heb ik namelijk al helemaal geen kleur en dan wordt deze foundation dus veel te zichtbaar op mijn gezicht.

Kleding die altijd te groot, te lang of te kort zijn

Shirtjes die te kort zijn, broeken die te lang zijn, ga zo nog maar even door. Het is lastig om klein te zijn, maar als je weer te lang bent dan heb je precies hetzelfde verhaal. Het is echt zwaar irritant als je een hele leuk trui of broek ziet en vervolgens deze veel te lang of te kort is. Struggles!

Wenkbrauw kleur

Ik denk dat iedereen hier wel eens moeite mee heeft gehad. Ik kan echt nooit de perfecte wenkbrauw kleur vinden. Natuurlijk houd ik van wenkbrauwen in een natuurlijke kleur en dan zijn sommige kleuren veel te donker. Te lichte kleuren zijn ook weer verschrikkelijk.

Te onhandig

Ik schiet regelmatig (zie: bijna elke dag) uit met mijn makeup. Zo zwaar irritant als je haast hebt.

Regenachtig weer

Je hebt je makeup gedaan en prachtige kleding aangetrokken, je zet een stap naar buiten en vervolgens regent het pijpenstelen. Natuurlijk heb je geen tijd meer om andere kleding aan te trekken of nog even die waterproof mascara op te doen. Zo irritant..

Welke struggles maak jij regelmatig mee?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.