Follow:
Beauty

6 makeup en fashion struggles die iedereen meemaakt

Elke keer wanneer ik mijn makeup op doe of mijn kleding aantrek, ervaar ik veel struggles. Soms ik dit zwaar irritant, maar soms ook wel enigszins grappig. Deze struggles maakt echt iedereen mee. Benieuwd welke? Lees dan snel dit artikel.

Eyeliner die je niet mooi krijgt

Dit is een van de redenen waarom ik geen eyeliner meer gebruik. Ik vind het gewoon lastig om eyeliner perfect te zetten. Ik ben erg perfectionistisch dus als ik zie dat bij mijn ene oog de eyeliner anders zit dan de andere, dan kan het er al niet meer mee door. Verschrikkelijk.

Foundation die te zichtbaar is op je gezicht

Foundation kleur is voor iedereen heel lastig, vooral voor degene die een hele lichte huid hebben. Voor de zomer heb ik nu een perfecte foundation, maar ik zou deze liever nog een tintje lichter willen hebben. In de winter heb ik namelijk al helemaal geen kleur en dan wordt deze foundation dus veel te zichtbaar op mijn gezicht.

Kleding die altijd te groot, te lang of te kort zijn

Shirtjes die te kort zijn, broeken die te lang zijn, ga zo nog maar even door. Het is lastig om klein te zijn, maar als je weer te lang bent dan heb je precies hetzelfde verhaal. Het is echt zwaar irritant als je een hele leuk trui of broek ziet en vervolgens deze veel te lang of te kort is. Struggles!

Wenkbrauw kleur

Ik denk dat iedereen hier wel eens moeite mee heeft gehad. Ik kan echt nooit de perfecte wenkbrauw kleur vinden. Natuurlijk houd ik van wenkbrauwen in een natuurlijke kleur en dan zijn sommige kleuren veel te donker. Te lichte kleuren zijn ook weer verschrikkelijk.

Te onhandig

Ik schiet regelmatig (zie: bijna elke dag) uit met mijn makeup. Zo zwaar irritant als je haast hebt.

Regenachtig weer

Je hebt je makeup gedaan en prachtige kleding aangetrokken, je zet een stap naar buiten en vervolgens regent het pijpenstelen. Natuurlijk heb je geen tijd meer om andere kleding aan te trekken of nog even die waterproof mascara op te doen. Zo irritant..

Welke struggles maak jij regelmatig mee?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
5x gadgets voor een ontspannen avondje na school

School zorgt ervoor dat ik altijd erg moe ben. Na school heb ik dan ook echt geen zin in huiswerk...

Sluiten