Follow:
Beauty Huidverzorging Make-up

Hoe kan je het beste je make-up verwijderen

Make-up. Deze meeste meiden dragen wel iets in de vorm van make-up. Toch merk ik heel erg dat meiden niet goed weten hoe ze hun make-up moeten verwijderen of sommige doen het helemaal niet. Dit is natuurlijk erg slecht, maar het bespaard wel heel veel tijd.

 • Begin met het verwijderen van je mascara en oog make-up. Dit kan soms erg lastig zijn, vooral wanneer je waterproof mascara draagt. Ook is dit lastig als je gewoon heel onhandig bent. Je kan het beste je oog make-up verwijderen met een watje en wat make-up remover.
 • Begin daarna heb je gezicht make-up. Ook al draag je geen gezicht make-up, je kunt altijd het beste je gezicht reinigen. Je kan je gezicht heel makkelijker reinigen met een speciaal ontworpen borsteltje en wat make-up remover of natuurlijk alleen met je handen en wat make-up remover.
 • Na het verwijderen van je make-up kun je het beste je gezicht drogen met een kleine handdoek.
 • Breng na het verwijderen van je make-up een dag of nachtcrème aan.
makeupremover
Ik moet eerlijk zijn. Ik ben ook niet de beste in het verwijderen van mijn make-up. Meestal laat ik restjes van mijn oogmake-up zitten, want ik heb simpelweg geen tijd. Mij lijkt het belangrijkste dat je je gezicht make-up verwijderd, hierdoor voorkom je puistjes of droge huid. Nu is vast je vraag, waarmee verwijder je je make-up dan? Ik gebruik een simpele make-up remover van de hema. Hij is voor de droge huid, wat natuurlijk erg fijn voor mij is. Het is belangrijk dat je een make-up remover kiest, die past bij jouw huid. Zorg er dus niet voor dat je een make-up remover voor de droge huid hebt, terwijl je een vettige huid hebt.
Hoe verwijder jij jou make-up?

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Mariska

  Super handig! Ik reinig altijd dubbel, voor de zekerheid.

  16 maart 2016 at 18:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Overstappen van Blogger naar WordPress, waarom?

  Waarschijnlijk al weer een jaar geleden ben ik overgestapt van Blogger naar Wordpress. Dit heeft serieus mijn wereld in het...

  Sluiten