Follow:
Beauty Make-up TB

Make-up tips voor brildragers

Veel meiden hebben een bril, ook ik. Maar wat jullie misschien niet weten is dat je make-up er heel anders uit kan zien als je je bril opzet. Daarom heb ik tips voor jullie.


Concealer
Voor brildragers is het belangrijk om een goede concealer onder de ogen aan te brengen. Als je je bril opzet, krijg je een schaduw onder je ogen, waardoor wallen erger lijken.

Afpoederen
Als je foundation gebruikt, vergeet dan niet af te poederen, anders zit er allemaal foundation op je bril.

Highlighten en blush
Je kan een heel klein beetje highlighter gebruiken, dat staat heel mooi, maar je moet wel uitkijken dat je niet in een glimmende discobal verandert.
Blush staat ook mooi bij brildragers, alleen moet je wel de kleur van de blush afstemmen op de kleur van je montuur. Stel, je hebt een bruin montuur met warme ondertoon en je draagt een roze blush ziet dat er niet mooi uit. Je kan dan beter gaan voor blush met ook een warme ondertoon. En breng niet te veel aan, we willen niet op een clown lijken.

Eyeliner
Hier geldt de ‘regel’: hoe dikker het montuur, hoe dikker de eyeliner. 
Dus als je een smal montuur hebt, staat een subtiele eyeliner mooi. Maar als je een wat grover montuur hebt, staat een dikkere eyeliner prachtig.

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen geven sowieso al veel uitdrukking in je gezicht, maar bij brildragers is dit nog veel erger! Epileer je wenkbrauwen en teken ze eventueel in. Een wenkbrauwgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag mooi zitten.

Lipkleur
Een felle lipkleur staat mooi bij brildragers, het leidt de aandacht af naar de lippen in plaats van naar de ogen. Kijk wel goed naar de kleur van je montuur. Bij een zwart montuur vind ik rode lippen echt heel mooi, het staat heel classy.

Als je bijziend bent (dan kun je voorwerpen in de verte niet goed zien), lijken je ogen kleiner. 
Een aantal tips om je ogen groter te laten lijken:

Wimperkruller
Je ogen lijken optisch groter als je je wimpers krult.

Oogschaduw met shimmer
Gebruik een oogschaduw met subtiele glitters, ook hierdoor lijken je ogen groter.

Wit oogpotlood
Door wit oogpotlood op de onderste waterlijn aan te brengen, lijken je ogen ook groter.

Dit waren mijn tips voor brildragers, heb jij zelf nog tips?
   

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Welkom op The Beautyboulevard!

Hey! Welkom op The Beautyboulevard. Ik ben Celine. Ik zal mij hieronder even voorstellen. Heyy, ik ben Celine, 14 jaar...

Sluiten