Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
DIY | Hoe make-up het beste opbergen?

Geschreven door Celine

8 februari 2017

Mijn make-up collectie begint de laatste tijd steeds meer te groeien. Ik heb een aantal laatjes, maar het is niet echt overzichtelijk wanneer ik het in mijn laatjes neerzet. Vandaag maak ik hartstikke leuke make-up opbergboxen van een simpele kartonnen doos.

make-up opbergboxen

Door mijn Colourpop bestellingen heb ik een aantal hartstikke leuke dozen ontvangen. Deze bestellingen komen uit Amerika en daarom krijg je altijd een doos. Ik zeg natuurlijk niet dat je nu persé van Colourpop moet bestellen, om zo’n doos te maken. Als je een beetje creatief bent of goed kan tekenen kan je hartstikke makkelijk je eigen design maken! Denk hierbij aan inkleuren, maar ook het gebruik van bijvoorbeeld washi-tape of eventueel verf die niet afbladert.

Stap 1

In mijn geval haal je de doos uit elkaar. Dit doe ik, omdat de mooie kant aan de binnenkant zit. Ik moet dus de doos als het ware omdraaien. Als je dus zelf je doos wilt ontwerpen, kun je het beste een kant gebruiken waar het minste op staat.

Stap 2

Vervolgens zet je de doos in elkaar. Dit doe je door simpelweg alle ‘flappen’ te buigen en deze in elkaar te schuiven. Als het niet blijft zitten, dan kan je altijd een beetje plakband gebruiken.

Stap 3

Vervolgens knip je de deksel eraf. Hiervoor heb je best een stevige schaar nodig. Ik heb niet een geweldige schaar, dus dan gaat het redelijk moeilijk. Ook kunnen de randjes daardoor erg lelijk worden.

Stap 4

Het is eigenlijk heel makkelijk. De flappen van de deksel knip je allemaal in stukken, zoals je op de foto kunt zien. Vervolgens gebruik je het grootste deel als bodem. Het rechte langwerpige deel gebruik je als achterkant. Dit is het enige ‘niet bewerkte’ gedeelte die je nog kan zien. In mijn geval dus de langwerpige witte zijkant.

Stap 5

Ik vind het erg leuk om de overige stukken als oortjes te gebruiken. Deze plak je simpelweg vast met een beetje plakband. Dit kan je natuurlijk weglaten, maar ik vind dit eigenlijk wel een hartstikke leuk detail. Vervolgens gebruik je de overige twee stukken als splitsers. Bij de voorste en de linker doos heb ik de splitsers als twee splitsers gebruikt en bij de rechter doos heb ik de twee splitsers aan elkaar geplakt en vervolgens deze aan de onderkant van de doos geplakt. Als hij niet blijft staan, dan kan je er altijd nog voor kiezen om het aan de zijkant vast te plakken.

Wat vind jij van deze hartstikke leuke make-up opbergboxen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

6 Reacties

  1. Engelina

    leuk zo creatief bezig zijn, zo heb ik laatst een schoenendoos omgetoverd tot waterdichte bewaardoos in de badkamer

    Antwoord
  2. Babs

    Wauw, wat heb je dit leuk gedaan!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.