Follow:
Personal

Longboarden als onhandig persoon, hoe werkt dat?

Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over een geweldig longboard. Een persoon die regelmatig zijn elleboog, knie, kleine teen en hoofd stoot. Herkenbaar, niet? Onhandig zijn is soms gewoon niet zo.. Handig.

Je zou denken dat ik als onhandig persoon echt niet op een longboard kan staan. Een longboard is eigenlijk een soort van skateboard, maar dan langer. Bij een skateboard zie je overal gekke filmpjes waarbij mensen vallen. Dit is eigenlijk helemaal niet het geval bij een longboard. Een longboard is heel stabiel en daarom is het eigenlijk perfect voor een persoon die onhandig is. Ik heb ook nog een drop-through longboard en die is al helemaal stabiel.

Toen ik een aantal Youtube videos bekeek, zeiden ze dat bij een longboard het sturen het moeilijkst is. Dit vind ik dus echt niet. Ik vind sturen echt hartstikke makkelijk, maar het afzetten is wat minder. Soms kom ik echt nauwelijks vooruit en dat terwijl een longboard best wel hard kan gaan. Nouja, beter voorzichtig dan niet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat straks mijn longboard sneller gaat dan ik zelf.

Het is natuurlijk nog even oefenen, vooral met het af zetten. Toch kom ik al redelijk veel vooruit en merkt niemand dat ik eigenlijk heel onhandig ben. Tenminste, als ik maar niet allemaal trucjes of andere dingen ga uitproberen. Ik hoop deze vakantie nog een keer te gaan touren en prachtige foto’s te maken.

Longboarden

Heb jij mijn vorige artikel over longboarden al gelezen? Hierin vertel ik alles over dit prachtige longboard en waar je deze kunt krijgen. Het is zeker een aanrader.

Wil jij ook eens van sport veranderen? Misschien zit je er wel over na te denken om te gaan longboarden?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later!

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply pranita

  Beautiful article with beautiful images. Thanks for it.

  28 april 2017 at 12:59
 • Reply Tasheena @ SimplyTasheena.com

  Longboarding looks like a lot of fun. I’ve never tried it before. However, I would love too!!

  28 april 2017 at 17:12
 • Reply Milica

  This is the first time I hear about longboarding. It seems to be so fun! Enjoy it! 🙂

  28 april 2017 at 17:18
 • Reply Ravi

  I am sure you would enjoy it a lot..Pick up speed:)!

  28 april 2017 at 18:16
 • Reply Dinja

  Ik ben ook niet zo goed in het afzetten, ook niet in het remmen (meestal wacht ik gewoon tot het ding uitgerold is). Het sturen gaat mij ook makkelijk af en ik ben ook vrij onhandig haha 😉

  28 april 2017 at 21:03
 • Reply Amber

  I’ve never tried this before. I’d probably fall on my butt. I am so clumsy.

  28 april 2017 at 21:04
 • Reply Amila Wickramarachchi

  It seems longboarding is so much fun.Thanks for this post.I learned something in more details.I’ve seen this sport among teens here in Singapore.But,actually didn’t know much details. 🙂

  30 april 2017 at 13:04
 • Reply Lindsey

  You are certainly braver than I, I do no think I could ever get my chunky legs on this long board lol! rock it lady!

  30 april 2017 at 18:04
 • Reply Courtney

  I’ve never tried longboarding before but it looks fun! I’m also kind of clumsy 🙂

  30 april 2017 at 18:13
 • Reply Tasha

  I’m a huge klutz and can see myself breaking a few bones. LOL!

  1 mei 2017 at 01:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Essence budget lipstick | Review

  De 1+1 actie van de Kruidvat was echt geweldig. Ik heb hartstikke veel gekocht en natuurlijk ook een aantal lipsticks....

  Sluiten