Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Longboarden als onhandig persoon, hoe werkt dat?
16 Comments

Written by Celine

28 april 2017

Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over een geweldig longboard. Een persoon die regelmatig zijn elleboog, knie, kleine teen en hoofd stoot. Herkenbaar, niet? Onhandig zijn is soms gewoon niet zo.. Handig.

Je zou denken dat ik als onhandig persoon echt niet op een longboard kan staan. Een longboard is eigenlijk een soort van skateboard, maar dan langer. Bij een skateboard zie je overal gekke filmpjes waarbij mensen vallen. Dit is eigenlijk helemaal niet het geval bij een longboard. Een longboard is heel stabiel en daarom is het eigenlijk perfect voor een persoon die onhandig is. Ik heb ook nog een drop-through longboard en die is al helemaal stabiel.

Toen ik een aantal Youtube videos bekeek, zeiden ze dat bij een longboard het sturen het moeilijkst is. Dit vind ik dus echt niet. Ik vind sturen echt hartstikke makkelijk, maar het afzetten is wat minder. Soms kom ik echt nauwelijks vooruit en dat terwijl een longboard best wel hard kan gaan. Nouja, beter voorzichtig dan niet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat straks mijn longboard sneller gaat dan ik zelf.

Het is natuurlijk nog even oefenen, vooral met het af zetten. Toch kom ik al redelijk veel vooruit en merkt niemand dat ik eigenlijk heel onhandig ben. Tenminste, als ik maar niet allemaal trucjes of andere dingen ga uitproberen. Ik hoop deze vakantie nog een keer te gaan touren en prachtige foto’s te maken.

Longboarden

Heb jij mijn vorige artikel over longboarden al gelezen? Hierin vertel ik alles over dit prachtige longboard en waar je deze kunt krijgen. Het is zeker een aanrader.

Wil jij ook eens van sport veranderen? Misschien zit je er wel over na te denken om te gaan longboarden?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

16 Reacties

 1. pranita

  Beautiful article with beautiful images. Thanks for it.

  Antwoord
 2. Milica

  This is the first time I hear about longboarding. It seems to be so fun! Enjoy it! 🙂

  Antwoord
 3. Ravi

  I am sure you would enjoy it a lot..Pick up speed:)!

  Antwoord
 4. Dinja

  Ik ben ook niet zo goed in het afzetten, ook niet in het remmen (meestal wacht ik gewoon tot het ding uitgerold is). Het sturen gaat mij ook makkelijk af en ik ben ook vrij onhandig haha 😉

  Antwoord
 5. Amber

  I’ve never tried this before. I’d probably fall on my butt. I am so clumsy.

  Antwoord
 6. Amila Wickramarachchi

  It seems longboarding is so much fun.Thanks for this post.I learned something in more details.I’ve seen this sport among teens here in Singapore.But,actually didn’t know much details. 🙂

  Antwoord
 7. Lindsey

  You are certainly braver than I, I do no think I could ever get my chunky legs on this long board lol! rock it lady!

  Antwoord
 8. Courtney

  I’ve never tried longboarding before but it looks fun! I’m also kind of clumsy 🙂

  Antwoord
 9. Tasha

  I’m a huge klutz and can see myself breaking a few bones. LOL!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.