Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Lingerie tips en tricks | Dit wist jij nog niet!

Geschreven door Celine Klooster

7 maart 2019

Elke dame draagt lingerie en daarom is het ook belangrijk dat je je goed in deze lingerie voelt. Toen je voor het eerst een bh kocht, lette je totaal niet op of die lingerie nou eigenlijk goed zat en het was eigenlijk gewoon belangrijk dat die lingerie er leuk uit zag. Nu je al wat meer ervaring hebt met lingerie, is het belangrijk om die lingerie eens opnieuw te bekijken en dan vooral deze regels voor lingerie in je achterhoofd te houden. Dit zijn de lingerie tips en tricks die iedereen zou moeten weten!

Lingerie tips en tricks

Afstemmen

Soms ben ik gewoon verschrikkelijk lui en stem ik mijn lingerie echt totaal niet op elkaar af. Toch voel je je als vrouw echt een stuk beter (nou, tenminste ik wel!) als je je lingerie eens goed op elkaar afstemt. Natuurlijk hoef je niet exact hetzelfde broekje te dragen, maar denk bijvoorbeeld aan kleur bij kleur.

Goede maat?

Draag je wel de goede bh maat? Heel veel vrouwen doen dragen eigenlijk helemaal niet de goede bh maat. Er is daarom een heel makkelijk trucje om te kijken of je de juiste bh maat draagt en dat gaat als volgt: Hang naar voren met jouw bovenlichaam en schud je borsten. Blijven je borsten goed zitten en is er (nauwelijks) ruimte over? Dan draag je de juiste maat! Heb je niet de juiste maat? Laat je borsten dan eens opmeten.

Lees tip: Bikini & Bh shoplog

Draag het voor jezelf

Het is belangrijk dat je lingerie niet alleen voor je vriend, vriendin, man of vrouw draagt, maar ook gewoon helemaal voor jezelf! Het is belangrijk dat je je mooi voelt en dat doe je mede door de juiste lingerie te dragen.

Twijfel je? Zwart!

Welke lingerie zou ik nou eens kopen.. Dat is de vraag die ik mezelf regelmatig stel. In de lingerieshop van LASCANA staat o.a. veel zwarte items, dat staat altijd mooi! Twijfel je dus welke lingerie je moet kopen? Kies dan zwart, dat staat altijd mooi!

Altijd de eerste haakjes

Wist je dat het belangrijk is dat je altijd de eerste haakjes van je bh gebruikt. Je bh wordt namelijk na een tijdje een stuk losser en daarom kan je na een aantal keer dragen opschuiven naar het tweede haakje. Als je meteen aan het laatste haakje begint, dan heb je de kans dat je bh na een paar weken al niet meer zit.

Vervang je bh’s

Iedere vrouw heeft vast wel een lievelings bh, maar het is eigenlijk hartstikke belangrijk dat je ook gewoon eens die oude bh’s vervangt. Meestal vervang ik mijn bh’s, zodra de sale er is bij LASCANA haha!

Wassen

Je hebt een speciaal waszakje voor het wassen van je bh’s. Hierdoor kan de beugel niet kapot gaan en wordt je bh niet minder elastisch. Het is natuurlijk zonde van je bh als die na een aantal keer wassen al kapot is.

Kwaliteit

Ik ben schuldig aan het feit dat ik veel te veel bh’s heb, die ik uiteindelijk toch niet allemaal draag. Dat is dan ook de reden waarom het belangrijk is om te denken aan kwaliteit, in plaats van aan kwantiteit. Je kan beter één goede bh kopen dan tien slechte bh’s.

Van welke lingerie tips en tricks maakte jij nog niet gebruik?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

2 Reacties

 1. Angelique

  Hoi Celine ,

  Je schrijft dat je eerst de eerste haakjes moet gebruiken maar in de winkel laten ze toch echt de laatste haakjes gebruiken . Dus hoe zit het nou precies ?

  Groetjes Angelique

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hai Angelique!

   Het is altijd dat je de eerste haakjes moet gebruiken en ik denk dat de winkel eigenlijk hetzelfde betdoeld met ‘de laatste haakjes’ gebruiken. Hiermee bedoel ik dus wanneer de bh het minst strak zit.

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.