Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Lingerie tips en tricks | Dit wist jij nog niet!
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

7 maart 2019

Elke dame draagt lingerie en daarom is het ook belangrijk dat je je goed in deze lingerie voelt. Toen je voor het eerst een bh kocht, lette je totaal niet op of die lingerie nou eigenlijk goed zat en het was eigenlijk gewoon belangrijk dat die lingerie er leuk uit zag. Nu je al wat meer ervaring hebt met lingerie, is het belangrijk om die lingerie eens opnieuw te bekijken en dan vooral deze regels voor lingerie in je achterhoofd te houden. Dit zijn de lingerie tips en tricks die iedereen zou moeten weten!

Lingerie tips en tricks

Afstemmen

Soms ben ik gewoon verschrikkelijk lui en stem ik mijn lingerie echt totaal niet op elkaar af. Toch voel je je als vrouw echt een stuk beter (nou, tenminste ik wel!) als je je lingerie eens goed op elkaar afstemt. Natuurlijk hoef je niet exact hetzelfde broekje te dragen, maar denk bijvoorbeeld aan kleur bij kleur.

Goede maat?

Draag je wel de goede bh maat? Heel veel vrouwen doen dragen eigenlijk helemaal niet de goede bh maat. Er is daarom een heel makkelijk trucje om te kijken of je de juiste bh maat draagt en dat gaat als volgt: Hang naar voren met jouw bovenlichaam en schud je borsten. Blijven je borsten goed zitten en is er (nauwelijks) ruimte over? Dan draag je de juiste maat! Heb je niet de juiste maat? Laat je borsten dan eens opmeten.

Lees tip: Bikini & Bh shoplog

Draag het voor jezelf

Het is belangrijk dat je lingerie niet alleen voor je vriend, vriendin, man of vrouw draagt, maar ook gewoon helemaal voor jezelf! Het is belangrijk dat je je mooi voelt en dat doe je mede door de juiste lingerie te dragen.

Twijfel je? Zwart!

Welke lingerie zou ik nou eens kopen.. Dat is de vraag die ik mezelf regelmatig stel. In de lingerieshop van LASCANA staat o.a. veel zwarte items, dat staat altijd mooi! Twijfel je dus welke lingerie je moet kopen? Kies dan zwart, dat staat altijd mooi!

Altijd de eerste haakjes

Wist je dat het belangrijk is dat je altijd de eerste haakjes van je bh gebruikt. Je bh wordt namelijk na een tijdje een stuk losser en daarom kan je na een aantal keer dragen opschuiven naar het tweede haakje. Als je meteen aan het laatste haakje begint, dan heb je de kans dat je bh na een paar weken al niet meer zit.

Vervang je bh’s

Iedere vrouw heeft vast wel een lievelings bh, maar het is eigenlijk hartstikke belangrijk dat je ook gewoon eens die oude bh’s vervangt. Meestal vervang ik mijn bh’s, zodra de sale er is bij LASCANA haha!

Wassen

Je hebt een speciaal waszakje voor het wassen van je bh’s. Hierdoor kan de beugel niet kapot gaan en wordt je bh niet minder elastisch. Het is natuurlijk zonde van je bh als die na een aantal keer wassen al kapot is.

Kwaliteit

Ik ben schuldig aan het feit dat ik veel te veel bh’s heb, die ik uiteindelijk toch niet allemaal draag. Dat is dan ook de reden waarom het belangrijk is om te denken aan kwaliteit, in plaats van aan kwantiteit. Je kan beter één goede bh kopen dan tien slechte bh’s.

Van welke lingerie tips en tricks maakte jij nog niet gebruik?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

2 Reacties

 1. Angelique

  Hoi Celine ,

  Je schrijft dat je eerst de eerste haakjes moet gebruiken maar in de winkel laten ze toch echt de laatste haakjes gebruiken . Dus hoe zit het nou precies ?

  Groetjes Angelique

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hai Angelique!

   Het is altijd dat je de eerste haakjes moet gebruiken en ik denk dat de winkel eigenlijk hetzelfde betdoeld met ‘de laatste haakjes’ gebruiken. Hiermee bedoel ik dus wanneer de bh het minst strak zit.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.