Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Levenslessen aan mijn twaalfjarige ik
6 Comments

Written by Celine

7 april 2017

Toen ik twaalf was heb ik natuurlijk een aantal fouten gemaakt. Ik heb hier veel van geleerd en weet nu zeker hoe ik sommige dingen anders had kunnen doen. Benieuwd welke?

Maak altijd samenvattingen

Ik weet nog wel dat ik vroeger nooit gebruik maakte van samenvattingen. Ik leerde altijd hele boeken uit mijn hoofd en dat werkt natuurlijk niet. Natuurlijk raakte ik altijd in de stress, omdat ik veel te veel moest leren. De helft wat ik leerde was ook echt nutteloos.

Vertrouw niet iedereen om je heen

Vroeger vertrouwde ik mensen altijd veel te snel. Ik wist nooit wie ik moest vertrouwen en hoe ik dit vertrouwen moest testen. Zo geloofde ik er altijd in dat iedereen op tijd de deadlines zou inleveren en dat iedereen meteen aan mijn kant stond. Nou, dat was duidelijk niet zo.

Geniet nu het nog kan

Toen ik twaalf was, dacht ik altijd dat ik echt hartstikke veel te doen had. Ik vond het bijvoorbeeld al veel om een artikel van 200 woorden te schrijven, terwijl ik nu altijd minstens driehonderd woorden schrijf. Ook dacht ik dat ik het altijd druk had met school. Mijn vakken vond ik daadwerkelijk verschrikkelijk en ik dacht dat dit allemaal beter zou worden wanneer ik in de bovenbouw zat. Nou, dat is echt helemaal niet zo en dat merk ik nu helemaal. Ik heb het nu vaak erover dat ik het echt hartstikke druk heb, maar dan zul je zien dat ik het op de universiteit nog veel drukker heb haha.

Promote je blog

Toen ik net was begonnen met mijn blog, wist ik helemaal niet dat ik überhaupt mijn blog kon promoten. Ik wachtte altijd heel geduldig om een reactie, maar die kwamen nooit, omdat niemand van mijn blog af wist haha.

Laat je niet tegenhouden door anderen

Ik liet me altijd heel erg tegenhouden door anderen. De reacties of commentaren waren mij heel veel waard en dat is eigenlijk heel jammer. Hierdoor durfde ik nooit echt te bloggen over de dingen die zelf wilde en durfde ik ook niet de dingen te zeggen die ik wilde.

Ik ben natuurlijk pas zeventien jaar oud en daarom vond ik het ook erg moeilijk om levenslessen aan mijn twaalfjarige ik te geven. Ik weet dat ik nog veel meer ga leren van mijzelf, wanneer ik ouder wordt.

Wat zijn jouw levenslessen aan jouw twaalfjarige jij?

Lees ook de artikelen van:

Tessa / Dailyinception

Noortje / Norystory

Nicole / Beautyliefde

Kevin / Kevlinder

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

6 Reacties

 1. Emma

  Mijn dingen komen redelijk overeen, vooral het vertrouwen in mensen. Ooit had ik dat te goed en nu heb ik dat te slecht. Achter alles zoek ik meer dan zou moeten, maar we zijn hier op de wereld om met elkaar en van elkaar te leren toch?

  Antwoord
 2. Joyce

  Ik denk dat mijn lessen wel overeen komen Ik vertrouw mensen nu echt heel lastig, omdat ik dit eerst te makkelijk deed. De laatste tip gaat ook nog steeds op. Gelukkig heb je nog ruim de tijd dit soort dingen toe te passen.

  Antwoord
 3. MC Kleuver

  Laat ik maar niet gaan kijken naar mijn 12-jarige ik. Ik was eigenlijk echt een nerdje, haha.

  Antwoord
 4. Jerry

  Would twelve-year-you listen to current-age-you…?

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. SOB Bloghop: levenslessen aan mijn 12-jarige ik – Kevlinder - […] Celine / Beautyboulevard […]
 2. Wat zou ik de twaalfjarige ik vertellen? | Personal | Its a Nory Story - […] The Beautyboulevard / Celine https://thebeautyboulevard.nl/levenslessen-aan-twaalfjarige-ik/ […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.