Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Leuk lente jurkje | Goedkope outfit
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

2 maart 2019

Het begint weer langzaam wat lekkerder weer te worden en ik moet zeggen.. Ik kan echt niet wachten! De truien en andere dikke kleren kunnen we weer opbergen en de jurkjes kunnen uit de kast gehaald worden. Vandaag heb ik dan ook een heel leuk lente jurkje voor jullie. Benieuwd waar ik hem vandaan heb? Lees dan deze blog!

Leuk lente jurkje

leuk lente jurkje leuk lente jurkje

Een leuk lente jurkje is natuurlijk altijd lastig om te vinden, maar ik heb er eindelijk een gevonden! Het is een geweldig jurkje met knoopjes die helemaal naar beneden lopen. Het fijne van dit jurkje is dat hij vrij dun is, waardoor het echt perfect is voor dit weer. Als het wat kouder is, kan je eventueel ook nog een lang zwart dik vest erboven dragen.

leuk lente jurkjeleuk lente jurkje

Ik heb dit jurkje gekocht in maat S en het past echt perfect. De mouwen zitten als gegoten, wat meestal niet vaak voorkomt. Meestal zijn de mouwen veel te lang voor mij, omdat ik vrij klein ben. Daarnaast zit het jurkje niet te strap bij de schouders, wat juist wel weer vaak voorkomt. Ook de lengte van het jurkje is goed, maar hij kan wat te kort uitvallen als je wat langer bent.

leuk lente jurkje

Zoals je kan zien, heeft het jurkje een prachtige rode kleur met wat bloemen erop. De bloemen vallen echter niet heel erg op, wat het juist een heel leuk lente jurkje maakt. Aan de onderkant schijnt het jurkje wat door, maar dat is gelukkig niet het geval met de rest van het jurkje. Daarnaast is het jurkje volledig gemaakt van katoen en is het echt het perfects stofje voor de lente en voor de koude zomer dagen!

leuk lente jurkje

Ik heb deze jurk gekocht bij Pull & Bear en hij kostte maar 12 euro! Benieuwd waar ik de schoenen vandaan heb? Lees dan zeker even deze blog over deze blok laarzen.

Wat vind je van dit leuke lente jurkje?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.