Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Leuk lente jurkje | Goedkope outfit

Het begint weer langzaam wat lekkerder weer te worden en ik moet zeggen.. Ik kan echt niet wachten! De truien en andere dikke kleren kunnen we weer opbergen en de jurkjes kunnen uit de kast gehaald worden. Vandaag heb ik dan ook een heel leuk lente jurkje voor jullie. Benieuwd waar ik hem vandaan heb? Lees dan deze blog!

Leuk lente jurkje

leuk lente jurkje leuk lente jurkje

Een leuk lente jurkje is natuurlijk altijd lastig om te vinden, maar ik heb er eindelijk een gevonden! Het is een geweldig jurkje met knoopjes die helemaal naar beneden lopen. Het fijne van dit jurkje is dat hij vrij dun is, waardoor het echt perfect is voor dit weer. Als het wat kouder is, kan je eventueel ook nog een lang zwart dik vest erboven dragen.

leuk lente jurkjeleuk lente jurkje

Ik heb dit jurkje gekocht in maat S en het past echt perfect. De mouwen zitten als gegoten, wat meestal niet vaak voorkomt. Meestal zijn de mouwen veel te lang voor mij, omdat ik vrij klein ben. Daarnaast zit het jurkje niet te strap bij de schouders, wat juist wel weer vaak voorkomt. Ook de lengte van het jurkje is goed, maar hij kan wat te kort uitvallen als je wat langer bent.

leuk lente jurkje

Zoals je kan zien, heeft het jurkje een prachtige rode kleur met wat bloemen erop. De bloemen vallen echter niet heel erg op, wat het juist een heel leuk lente jurkje maakt. Aan de onderkant schijnt het jurkje wat door, maar dat is gelukkig niet het geval met de rest van het jurkje. Daarnaast is het jurkje volledig gemaakt van katoen en is het echt het perfects stofje voor de lente en voor de koude zomer dagen!

leuk lente jurkje

Ik heb deze jurk gekocht bij Pull & Bear en hij kostte maar 12 euro! Benieuwd waar ik de schoenen vandaan heb? Lees dan zeker even deze blog over deze blok laarzen.

Wat vind je van dit leuke lente jurkje?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 9 | Kortingsoverzicht

Ik houd echt niet normaal veel van koopjes. Dit is dan ook de reden waarom ik elke week weer een...

Sluiten