Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Leuk lente jurkje | Goedkope outfit

Geschreven door Celine Klooster

2 maart 2019

Het begint weer langzaam wat lekkerder weer te worden en ik moet zeggen.. Ik kan echt niet wachten! De truien en andere dikke kleren kunnen we weer opbergen en de jurkjes kunnen uit de kast gehaald worden. Vandaag heb ik dan ook een heel leuk lente jurkje voor jullie. Benieuwd waar ik hem vandaan heb? Lees dan deze blog!

Leuk lente jurkje

leuk lente jurkje leuk lente jurkje

Een leuk lente jurkje is natuurlijk altijd lastig om te vinden, maar ik heb er eindelijk een gevonden! Het is een geweldig jurkje met knoopjes die helemaal naar beneden lopen. Het fijne van dit jurkje is dat hij vrij dun is, waardoor het echt perfect is voor dit weer. Als het wat kouder is, kan je eventueel ook nog een lang zwart dik vest erboven dragen.

leuk lente jurkjeleuk lente jurkje

Ik heb dit jurkje gekocht in maat S en het past echt perfect. De mouwen zitten als gegoten, wat meestal niet vaak voorkomt. Meestal zijn de mouwen veel te lang voor mij, omdat ik vrij klein ben. Daarnaast zit het jurkje niet te strap bij de schouders, wat juist wel weer vaak voorkomt. Ook de lengte van het jurkje is goed, maar hij kan wat te kort uitvallen als je wat langer bent.

leuk lente jurkje

Zoals je kan zien, heeft het jurkje een prachtige rode kleur met wat bloemen erop. De bloemen vallen echter niet heel erg op, wat het juist een heel leuk lente jurkje maakt. Aan de onderkant schijnt het jurkje wat door, maar dat is gelukkig niet het geval met de rest van het jurkje. Daarnaast is het jurkje volledig gemaakt van katoen en is het echt het perfects stofje voor de lente en voor de koude zomer dagen!

leuk lente jurkje

Ik heb deze jurk gekocht bij Pull & Bear en hij kostte maar 12 euro! Benieuwd waar ik de schoenen vandaan heb? Lees dan zeker even deze blog over deze blok laarzen.

Wat vind je van dit leuke lente jurkje?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.