Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

Eco fashion: Wat is het en wat kan je ermee?

Eco fashion is een term in duurzame mode wat rekening houdt met het milieu. Het is een term wat je steeds vaker voorbij ziet komen en soms lees je dit ook op het labeltje in je kledingstuk. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog. Eco fashion is een...

Douchen zonder plastic: Product tips

Ik begin het steeds belangrijker te vinden om zo min mogelijk plastic te gebruiken in mijn leven. Wij gebruiken met zijn allen hartstikke veel plastic en dan ook onder de douche. Ik gebruikte al een lange tijd shampoo bars en zeepjes om mijn lichaam te wassen, maar...
Lash & Line Love | Pixi Beauty

Geschreven door Celine

6 juni 2018

Een tijdje geleden heb ik een aantal prachtige producten ontvangen van Pixi by Petra, oftewel Pixi Beauty. Er is namelijk een nieuwe collectie uitgekomen, namelijk de Lash & Line Love. Een prachtige collectie met een hoop verschillende makeup producten om prachtige ooglooks mee te maken. Van mascara’s tot oogpotloden, deze collectie heeft het allemaal. Benieuwd naar deze collectie? Lees dan deze blog.

Lash & Line Love

Dit zijn de producten die ik heb gehad. Het zijn er zoals je kan zien een hoop en ze zijn stuk voor stuk hartstikke gepigmenteerd. Ik zal in de blog post niet al te diep ingaan op alle verschillende producten, maar ik zal zeker nog een aantal aparte reviews over deze producten online plaatsen. Ik ga sowieso een review online zetten over de mascara en de primer, maar als je nog meer reviews wil zien dan hoor ik het natuurlijk graag.

Oogpotloden

Dit oogpotlood is echt werkelijk prachtig. Normaal ben ik nooit zo van de felle kleuren, maar dit oogpotlood zal je ogen werkelijk doen stralen. Het is een hartstikke zacht oogpotlood en geeft dan ook heel makkelijk kleur af. Daarnaast zegt Pixi Beauty dat het oogpotlood niet makkelijk zal smelten, maar daar kom ik later in deze post over terug.

Dit bruine oogpotlood is echt een prachtige kleur en zal ik dan ook zeker in het dagelijks leven gebruiken. Dit potlood is bijvoorbeeld perfect voor een normale schooldag of om net een beetje extra te dragen. Ook dit potlood geeft echt hartstikke veel kleur af.

Lash & Line Love

Een prachtig paars potlood die ik vooral mooi vind staan bij mensen met een iets donkere huid. Ik ben heel blank van mezelf en daar vind ik een paars potlood toch iets minder mooi bij staan. Ook dit potlood is weer heel goed gepigmenteerd.

Als laatste dit prachtige rose gold oogpotlood. Toen ik dit potlood zag, werd het meteen een van mijn favorieten. Echter, is dit potlood voor mijn neus weggesmolten in de zon, terwijl het eigenlijk niet zo snel hoort te smelten. Ik ging buiten foto’s maken en had de producten in de schaduw gezet. Echter, had dit potlood het niet overleeft.

Wat Pixi Beauty zegt over deze producten: 

Deze bekroonde waterproof eyeliner glijdt als naadloze zijde en vormt met een enkele veegbeweging een onberispelijke, solide, juweel getinte lijn.

Eyeliner

Het is echt een hele tijd geleden dat ik voor het laatst eyeliner heb gebruikt. Ik vind het gewoon teveel moeite en vooral met dit warme weer draag ik eigenlijk nauwelijks makeup meer. Natuurlijk is eyeliner perfect om een makeup look mee te maken, maar dat was het dan ook wel weer. Op Instagram vroeg ik jullie of het nodig is om eyeliner te dragen. Verrassend genoeg waren de meningen heel erg verdeeld. Sommige waren echt voor eyeliner en andere juist heel erg tegen.

Wat Pixi Beauty zegt over dit product:

Deep black ink liner is vlekkeloos van toepassing, met een waterdichte, sneldrogende formule die het effect van een verhoogd wimpervolume geeft. Stip op de wortels van de wimpers om de lashline te definiëren.

Oogpotlood

Met dit oogpotlood kan je een prachtige intense look maken. Soms is wat oogpotlood echt nodig om jouw ogen wat meer naar voren te trekken. Dit oogpotlood is daar dan ook perfect voor en het is eigenlijk heel makkelijk om een intense look met dit oogpotlood te maken.

Wat Pixi Beauty zegt over dit product:

Intrekbare, waterdichte, slanke eyeliner met intense, vlekloze en zachte toepassing. Gebruik op de binnenste, bovenste wimperlijn voor een maximaal effect!

Wit oogpotlood

Dit oogpotlood is echt een must-have. Het is altijd prachtig wanneer je een klein beetje witte kleur in je ooghoeken hebt, want daardoor vallen je ogen echt op. Ik zie er ook altijd een stuk minder moe uit wanneer ik dit doe. Dit oogpotlood is super zacht en het is dan ook echt een product wat ik vaak ga gebruiken.

Wat Pixi Beauty zegt over dit product:

Dit waterbestendig, precieze oogpotlood is ontworpen om de ogen op te fleuren en het oogwit er witter uit te laten zien. De Twist-up, niet-slijpende pen maakt het gemakkelijk te gebruiken.

Primer

Al heel lang was ik opzoek naar een nieuwe primer voor mijn wimpers. Ik zit er eigenlijk over na te denken om wimper extensions te nemen, maar ik weet niet of dit nou heel handig is. Deze primer zorgt ervoor dat mijn wimpers heel veel extra volume krijgen en eigenlijk is het niet meer nodig om een mascara te dragen, nadat je deze primer hebt opgedaan.

Wat Pixi Beauty zegt over dit product van Lash & Line Love:

Deze multi-use zwarte wimperprimer maakt de wimpers extra beschermd en voorbewerkt. Het unieke borsteltje bepaalt en voluminiseert voor een ultiem intens effect.

Mascara

Natuurlijk ben ik helemaal verliefd op mijn mascara van Essence, maar deze mascara komt ook echt wel aardig in de buurt. Deze mascara verzorgt je wimpers erg en bevat een hoop vitamine. Mijn voorkeur gaat dus zachtjes uit naar deze mascara, omdat deze toch wat meer verzorgt.

Wat Pixi Beauty zegt over dit product van Lash & Line Love:

Intense volume- en verlengende mascara om grote wimpers te krijgen in enkele probleemloze seconden. Smudgeproof en waterbestendig.

Binnenkort zal ik een aantal reviews over deze producten schrijven. Als je een bepaald product gereviewd wil hebben, laat dan zeker even een reactie hieronder achter met welk product.

Welk product van Lash & Line Love vind jij het mooiste?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.