Follow:
Fashion Vrouwen Fashion

Laarzen met een brede hak | Goedkoop!

Ik was al heel lang opzoek naar laarzen met een brede hak. Deze zijn altijd erg lastig te vinden en ik kon nooit de juiste vinden. Toen ik op een dag op Asos rond keek, kwam ik deze super leuke laarsjes tegen. Daarnaast waren ze ook nog eens in de sale!

Laarzen met een brede hak

Laarzen met een brede hak

Ik was al heel lang opzoek naar leuke laarsjes met een hak. Ik draag meestal zwarte schoenen, omdat deze makkelijk te combineren zijn en daarom heb ik deze laarsjes ook in het zwart gekocht.

Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht. Normaal heb ik deze maat ook, maar ik denk dat ik eigenlijk nog een maat kleiner had kunnen kopen (als die er was). Asos werkt met gratis retourneren, dus dat is echt geweldig. Zo kan je dus gewoon de schoenen terug sturen als ze niet passen of als je de verkeerde maat hebt gekocht.

Lees tip: Grijze Nike Schoenen | Super cheap!

Laarzen met een brede hak

De schoenen worden helaas wel wat snel vies. Zo komt er soms wat stof op waardoor er wat witte vlekken op de schoenen achter blijven. Dit is jammer, maar is natuurlijk op te lossen door de schoenen schoon te maken.

Laarzen met een brede hak

De schoenen passen redelijk goed. Ik had natuurlijk de schoenen in een wat kleinere maat willen hebben, maar deze schoenen zijn vanaf maat 36 te verkrijgen. Voor mij zitten de schoenen ook wat losjes, waardoor het net lijkt alsof je de schoenen verliest. Ik heb echter wel erg smalle en kleine voeten en daarnaast ook nog een smalle enkels, dus dan is het vrij lastig om goede passende schoenen te vinden, helaas.

Laarzen met een brede hak

Deze schoenen kosten 25 euro, wat ik eigenlijk vrij goedkoop vind voor een paar schoenen. Ze zijn momenteel in de sale, dus wees er op tijd bij als je deze schoenen wil kopen.

Wat vind jij van deze laarzen met een brede hak?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Laura | I scream beauty

  Erg leuk!!

  26 oktober 2018 at 16:15
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De finale van HNTM 2018 | Shocking?!

  De finale van HNTM 2018 is eindelijk voorbij! De winnaar zag ik eigenlijk al aankomen, maar toch werd het op...

  Sluiten