Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Laarzen met een brede hak | Goedkoop!
2 Comments

Written by Celine

25 oktober 2018

Ik was al heel lang opzoek naar laarzen met een brede hak. Deze zijn altijd erg lastig te vinden en ik kon nooit de juiste vinden. Toen ik op een dag op Asos rond keek, kwam ik deze super leuke laarsjes tegen. Daarnaast waren ze ook nog eens in de sale!

Laarzen met een brede hak

Laarzen met een brede hak

Ik was al heel lang opzoek naar leuke laarsjes met een hak. Ik draag meestal zwarte schoenen, omdat deze makkelijk te combineren zijn en daarom heb ik deze laarsjes ook in het zwart gekocht.

Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht. Normaal heb ik deze maat ook, maar ik denk dat ik eigenlijk nog een maat kleiner had kunnen kopen (als die er was). Asos werkt met gratis retourneren, dus dat is echt geweldig. Zo kan je dus gewoon de schoenen terug sturen als ze niet passen of als je de verkeerde maat hebt gekocht.

Lees tip: Grijze Nike Schoenen | Super cheap!

Laarzen met een brede hak

De schoenen worden helaas wel wat snel vies. Zo komt er soms wat stof op waardoor er wat witte vlekken op de schoenen achter blijven. Dit is jammer, maar is natuurlijk op te lossen door de schoenen schoon te maken.

Laarzen met een brede hak

De schoenen passen redelijk goed. Ik had natuurlijk de schoenen in een wat kleinere maat willen hebben, maar deze schoenen zijn vanaf maat 36 te verkrijgen. Voor mij zitten de schoenen ook wat losjes, waardoor het net lijkt alsof je de schoenen verliest. Ik heb echter wel erg smalle en kleine voeten en daarnaast ook nog een smalle enkels, dus dan is het vrij lastig om goede passende schoenen te vinden, helaas.

Laarzen met een brede hak

Deze schoenen kosten 25 euro, wat ik eigenlijk vrij goedkoop vind voor een paar schoenen. Ze zijn momenteel in de sale, dus wees er op tijd bij als je deze schoenen wil kopen.

Wat vind jij van deze laarzen met een brede hak?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.