Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Laarzen met een brede hak | Goedkoop!
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

25 oktober 2018

Ik was al heel lang opzoek naar laarzen met een brede hak. Deze zijn altijd erg lastig te vinden en ik kon nooit de juiste vinden. Toen ik op een dag op Asos rond keek, kwam ik deze super leuke laarsjes tegen. Daarnaast waren ze ook nog eens in de sale!

Laarzen met een brede hak

Laarzen met een brede hak

Ik was al heel lang opzoek naar leuke laarsjes met een hak. Ik draag meestal zwarte schoenen, omdat deze makkelijk te combineren zijn en daarom heb ik deze laarsjes ook in het zwart gekocht.

Ik heb de schoenen in maat 36 gekocht. Normaal heb ik deze maat ook, maar ik denk dat ik eigenlijk nog een maat kleiner had kunnen kopen (als die er was). Asos werkt met gratis retourneren, dus dat is echt geweldig. Zo kan je dus gewoon de schoenen terug sturen als ze niet passen of als je de verkeerde maat hebt gekocht.

Lees tip: Grijze Nike Schoenen | Super cheap!

Laarzen met een brede hak

De schoenen worden helaas wel wat snel vies. Zo komt er soms wat stof op waardoor er wat witte vlekken op de schoenen achter blijven. Dit is jammer, maar is natuurlijk op te lossen door de schoenen schoon te maken.

Laarzen met een brede hak

De schoenen passen redelijk goed. Ik had natuurlijk de schoenen in een wat kleinere maat willen hebben, maar deze schoenen zijn vanaf maat 36 te verkrijgen. Voor mij zitten de schoenen ook wat losjes, waardoor het net lijkt alsof je de schoenen verliest. Ik heb echter wel erg smalle en kleine voeten en daarnaast ook nog een smalle enkels, dus dan is het vrij lastig om goede passende schoenen te vinden, helaas.

Laarzen met een brede hak

Deze schoenen kosten 25 euro, wat ik eigenlijk vrij goedkoop vind voor een paar schoenen. Ze zijn momenteel in de sale, dus wees er op tijd bij als je deze schoenen wil kopen.

Wat vind jij van deze laarzen met een brede hak?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.