Follow:
Beauty Make-up TB

Kwasten: Welke gebruik je voor wat? (Deel 3)

Door Celine – Iedereen heeft wel een make-up kwast thuis. Maar welke gebruik je eigenlijk voor wat? Vandaag laat ik jullie alle verschillende oog make-up kwasten zien.


 Nog niet deel een of deel twee bekeken? Bekijk ze dan snel!

Smudge kwastje.

Dit kwastje is iedereen om oogschaduw of eyeliner mee te vervagen. Ook om smokey eyes te creeëren kun je dit kwastje gebruiken.

Contour kwast.

Door de bolle haartjes van deze kwast neemt de kwast veel kleur op en je kan hiermee extra accentueren. Deze kwast wordt ook gebruik om kleuren bij de wimper rand te vervagen en je kan hiermee diepte maken.

Oogschaduw kwast.

Met deze kwast kan je in een veeg oogschaduw aanbrengen. Door de grote van de kwast gaat dit erg snel. Dit is helaas niet mijn favoriet als het gaat om ooglooks maken.

Precisie kwast.

De naam zegt het al, met deze kwast kan je erg precies werken. Je kan deze kwast gebruiken voor ooglooks maar ook voor je lippen of concealer.

Schuin kwastje.

Dit kwastje is zo handig. Met dit kwastje kom je echt overal bij. Wil je net een klein accent leggen of kom je ergens niet bij? Dan heb je zeker deze kwast nodig.

Eyeliner kwast.

Met deze kwast kan je heel precies eyeliner aanbrengen. Het is niet zomaar een kwast, maar door deze kwast kan je nauwkeuriger werken en gaat het bijna (behalve als je Celine heet) nooit mis.

 Welke kwasten wil of heb jij?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Five favourites (januari 2015)

Door Anique - Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van deze maand zien. Ik ben een aantal weken terug op...

Sluiten