Follow:
Beauty TB

Kwasten: Welke gebruik je voor wat? ( Deel 2 )

Door Celine – Zoals jullie weten had ik laatst een artikel geschreven over foundation kwasten. Vandaag leren jullie alles over de verschillende types poeder kwasten. Voor poederkwasten zijn er niet zoveel verschillende opties, als het gaat om verschillende soorten kwasten. Er zijn wel heel erg veel poederkwasten in verschillende maten. Lees snel verder!

Platte poederkwast.

Zoals jullie zien heeft deze kwast een platte top. Door de platte top verspilt de kwast niet teveel product en wordt de poeder gelijkmatig over je gezicht verspreid. Er is maar een klein verschil tussen deze platte poederkwast en de normale ronde poederkwast. Als hij rond is dan bereikt hij minder oppervlakte dan als hij plat is. Ook omdat hij rond is wordt het product minder gelijkmatig verspreid, dan als hij plat is.

Kabuki-kwast.

  
Wat een geweldige naam voor een kwast. Op de foto denk je dat deze Kabuki kwasten redelijk groot zijn, maar schijn bedriegt. Kabuki kwasten zijn erg klein, maar ze hebben wel heel veel haren die dicht op elkaar staan. Het is een compacte kwasten, waardoor je poeder op een dekkende manier kunt aanbrengen. 

Ronde poederkwast.

Dit is niet mijn favoriete, als het gaat om poederkwasten. Zoals jullie net hebben gelezen, verspreid deze kwast het product niet gelijkmatig over je gezicht. Ook verspilt deze kwast veel product.

Kleine poederkwast.

 Misschien zien jullie het niet op deze foto, maar deze kwast is in verhouding kleiner dan de andere kwasten hierboven. Door de kleine kwast kun je het product heel precies op een bepaalde plek aanbrengen. Je kunt deze kwast onder je ogen gebruiken of op de T-zone die snel al wat vettiger is, dan de rest van je gezicht.

Wat vonden jullie van dit artikel?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Bibiane

  Zo'n platte poederkwast wil ik wel nog. Ik gebruik eigenlijk steeds een gewone 🙂

  16 januari 2015 at 15:55
 • Reply Wesley Velroij

  Ik gebruik alleen scheerkwasten, maar ik heb serieus de laatste tijd mensen de Kabuki kwast als scheerkwast zien gebruiken. Ik zelf zou het wel een beetje raar vinden om zo'n kwast als scheerkwast te gaan gebruiken, maar goed ik denk dat ze in grotere aantallen geproduceerd worden en wellicht meer waar voor geld bieden.

  16 januari 2015 at 16:30
 • Reply Makeyoubeautiful21

  Heel handig artikel, goed bedacht 🙂

  21 januari 2015 at 20:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Winactie | Win een telefoonhoesje t.w.v 20 euro!

  Door Celine & Anique - Woohoo! Er is weer een winactie online! Deze keer kun je een geweldig telefoonhoesje winnen...

  Sluiten