Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Kwasten: Welke gebruik je voor wat? ( Deel 2 )
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

16 januari 2015

Door Celine – Zoals jullie weten had ik laatst een artikel geschreven over foundation kwasten. Vandaag leren jullie alles over de verschillende types poeder kwasten. Voor poederkwasten zijn er niet zoveel verschillende opties, als het gaat om verschillende soorten kwasten. Er zijn wel heel erg veel poederkwasten in verschillende maten. Lees snel verder!

Platte poederkwast.

Zoals jullie zien heeft deze kwast een platte top. Door de platte top verspilt de kwast niet teveel product en wordt de poeder gelijkmatig over je gezicht verspreid. Er is maar een klein verschil tussen deze platte poederkwast en de normale ronde poederkwast. Als hij rond is dan bereikt hij minder oppervlakte dan als hij plat is. Ook omdat hij rond is wordt het product minder gelijkmatig verspreid, dan als hij plat is.

Kabuki-kwast.

  
Wat een geweldige naam voor een kwast. Op de foto denk je dat deze Kabuki kwasten redelijk groot zijn, maar schijn bedriegt. Kabuki kwasten zijn erg klein, maar ze hebben wel heel veel haren die dicht op elkaar staan. Het is een compacte kwasten, waardoor je poeder op een dekkende manier kunt aanbrengen. 

Ronde poederkwast.

Dit is niet mijn favoriete, als het gaat om poederkwasten. Zoals jullie net hebben gelezen, verspreid deze kwast het product niet gelijkmatig over je gezicht. Ook verspilt deze kwast veel product.

Kleine poederkwast.

 Misschien zien jullie het niet op deze foto, maar deze kwast is in verhouding kleiner dan de andere kwasten hierboven. Door de kleine kwast kun je het product heel precies op een bepaalde plek aanbrengen. Je kunt deze kwast onder je ogen gebruiken of op de T-zone die snel al wat vettiger is, dan de rest van je gezicht.

Wat vonden jullie van dit artikel?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

  1. Bibiane

    Zo'n platte poederkwast wil ik wel nog. Ik gebruik eigenlijk steeds een gewone 🙂

    Antwoord
  2. Wesley Velroij

    Ik gebruik alleen scheerkwasten, maar ik heb serieus de laatste tijd mensen de Kabuki kwast als scheerkwast zien gebruiken. Ik zelf zou het wel een beetje raar vinden om zo'n kwast als scheerkwast te gaan gebruiken, maar goed ik denk dat ze in grotere aantallen geproduceerd worden en wellicht meer waar voor geld bieden.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.