Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Koopjes die je zeker moet kopen | week 4
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

23 januari 2018

Iedereen houdt toch van koopjes? Daarom heb ik besloten om vanaf volgende week elke dinsdag super leuke koopjes met jullie te delen. Je ziet het goed, deze post is geplaatst op woensdag, maar dat komt meer, omdat ik pas op dinsdag op dit idee kwam. Ben je benieuwd wat de leukste koopjes van week drie zijn? Lees dan deze blog.

De leukste koopjes van Kruidvat

 • Dove of Andrélon producten 2+2 gratis.
 • Alle Rimmel mascara’s 1+1 gratis.
 • Simple gezichtsverzorging 1+1 gratis.
 • Garnier gezichtsverzorging 1+1 gratis.
 • Sanex producten 1+1 gratis.
 • Palmolive haarverzorging, douche of handzeep alles 1 euro.
 • Kruidvat wimperserum 9 euro.
 • L’Oreal Paris oogmake-up alles 11 euro.
 • Rimmel foundation, poeder of lip make-up alles 8 euro.
 • Gliss Kur of Syoss haarverzorging 2e artikel 1 euro.

Alle Etos koopjes

 • Nivea 1+1 gratis. Jaa! Ook alle Nivea producten zijn 1+1 gratis.
 • L’oreal Paris producten 1+1 gratis.
 • Kneipp producten 1+1 gratis
 • Alle Dove producten 1+1 gratis
 • Sanex producten 1+1 gratis
 • Syoss producten 1+1 gratis
 • Therme producten 1+1 gratis
 • Rimmel en Max Factor X producten 1+1 gratis.

koopjes

Ici Paris XL

Ici Paris heeft deze week stapelkorting op skincare. Bij 1 product krijg je 10% korting, bij twee producten 15% korting en bij drie producten 25% korting.

*Dit is geldig tot 28 januari

Trekpleister

 • Gratis Andrélon of Axe douchefoam bij aankoop van 2 actieproducten & 2e halve prijs op heel veel verschillende producten.
 • Sally hanson nagellak 25% korting.
 • Trekpleister gezichtsreiniging 2 voor 3 euro.
 • Trekpleister gezichtsverzorging 3 euro.
 • 40% korting op alle Rimmel producten.
 • 25% korting op NYC.
 • I <3 makeup paletten voor 10 euro & blushing hearts voor 6 euro (!!)
 • Vogue douche producten 1+1 gratis.

Dit waren de koopjes voor deze week. Wat ga jij zeker in slaan?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

4 Reacties

 1. Jessica J.

  Toffe rubriek, dit! Ik baal nog steeds dat we geen Etos hebben hier in België. :'(

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dankjewel! De meeste acties van de Etos hebben ze ook bij de Kruidvat tho!

   Antwoord
 2. Marjolein

  Wat een leuk artikel en megaaa handig!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.