Follow:
Personal

Een klein berichtje voor jou

We gaan weer een nieuw jaar in en dat betekent nieuwe voornemens en veranderingen. Iedereen krijgt nieuwe kansen en die moeten we dan ook zeker aanpakken. Het nieuwe jaar zit vol nieuwe gebeurtenissen en vol tegenslagen, maar daar moeten we ons niet aan de kant door laten slaan. Daarom dit kleine berichtje voor jou..

Pak alle kansen aan!

Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en je vooral niet laat tegenhouden door anderen. De meningen van anderen zijn natuurlijk wel belangrijk, maar door moet je je zeker niet door laten beïnvloeden. Soms zie ik wel eens gesprekken of forumberichten over bloggers en dan begrijp ik eerlijk gezegd niet hoe je zo’n persoon kan zijn. Waarom zou je iemand willen en durven beledigen en zo iemand slecht in hun vel te laten voelen? Sommige worden sterker van deze meningen, maar ik ken er ook genoeg die zich daardoor laten tegenhouden.

berichtje

Teveel te doen

Ik weet van mezelf, als ik teveel dingen doe of teveel hooi op mijn vork neem, dat ik volledig blokkeer en niet weet wat ik moet doen. Zo ook in 2017, ik heb voor mezelf zoveel dingen ingepland en zoveel dingen te doen. Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen. Als ik bijvoorbeeld in groepsprojecten samenwerk, ben ik altijd degene die alles doet en de rest helemaal niets. Ik ben altijd iemand die alles op tijd wilt hebben en eigenlijk alles voor de deadline af wilt hebben. Zoals ik al zei, als ik teveel stress heb of teveel te doen heb, dan blokkeer ik. Ik wil dit eigenlijk een beetje proberen te ontwijken en gewoon proberen om zoveel mogelijk zelfstandig te gaan werken. Allemaal wel gezellig en ‘ makkelijk’ die groepsprojecten, maar echt helemaal niets voor mij.

Doe wat voor jou goed is en doe wat jij wilt. Laat je niet tegenhouden door anderen en zoek jouw eigen grenzen op. Lukt het een keer niet? Dat is natuurlijk niet erg. Het is altijd het belangrijkst, dat je iets hebt geprobeerd en dat je uiteindelijk er ook in slaagt.

Happy new year!

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply HowToAddict.com

  It all becomes easier when you realize that those people that are lashing out are simply looking for attention. They personally feel bad and are trying to address their deficiencies. So, help them if you can. If not… well, let them be. 😉

  3 januari 2017 at 02:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Gaat mijn blog in 2017 veranderen?

  Ik zit hier eigenlijk al een hele tijd over na te denken. Gaat mijn blog in 2017 veranderen? 2017, een...

  Sluiten