Follow:
Fashion

Hoe zou ik mijn kledingstijl beschrijven?

Eerst dacht ik dat ik eigenlijk geen kledingstijl had, dat ik eigenlijk alles leuk vond. Toch heb ik al een lange tijd een bepaalde soort kleding wat ik echt heel leuk vind om te dragen. Hoe zou ik dan eigenlijk mijn kledingstijl beschrijven?

Kledingstijl

Ik vind het echt super leuk om jurkjes te dragen. Ik voel me daar gewoon fijn in en ik heb het idee dat er in jurkjes precies de juiste dingen worden benadrukt. Wanneer ik jurkjes draag, voel ik mij gewoon zelfverzekerd en ik voel me gewoon fijn. Dat is belangrijk toch? Ik vind het ook geweldig om blousjes te dragen. Blousjes met ruches of witte blousjes vind ik echt helemaal geweldig. Ik vind een schattige stijl echt geweldig en het is toch belangrijk dat jij je goed voelt in de kleding die jij draagt?

Jurkjes

Sommige mensen voelen zich echt helemaal niet fijn in jurkjes of rokjes. Vele meiden zeggen dat ze het verschrikkelijk vinden om te dragen, omdat het gewoon niet lekker zit. Ik vind het echt heerlijk zitten (huh? Celine?). Dit komt waarschijnlijk, omdat ik bij een broek altijd een riem moet dragen en de meeste broeken zijn gewoon te lang of juist te groot. Bij een panty en een jurkje heb je dat helemaal juist niet. Jurkjes stretchen meestal lekker mee en panties kan je zo groot kopen als je wilt, zonder dat ze echt te groot hoeven te zijn.

Heerlijk vind ik het. Kleding dragen waar ik mij goed in voel. Dat ik zelfverzeker door de stad of de school loop, zonder dat ik het gevoel heb dat ik word aangekeken door andere mensen.

Soms draag ik wel eens broeken. Ik heb een geweldige broek die echt perfect zit. Ook ben ik echt verliefd op het spijkerjasje die ik een tijd geleden heb gekocht. Het zijn niet allemaal jurkjes hoor, want soms zijn ze gewoon onhandig voor de winter of voor de koude dagen. Het liefst draag ik wel jurkjes en ik denk dat ik binnenkort wel een aantal jurkjes op mijn blog ga laten zien. Mijn stijl laten zien, dat wil ik.

What do I wear in this picture?

Waar voel jij je goed in?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply An

  Het staat je lekker pittig ik vind het leuk groetjes an creatief

  11 mei 2017 at 08:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Sieraden van Lucardi + moederdag tip!

  Ook al draag ik sieraden niet heel vaak, ik vind het nog steeds een erg leuke manier van mijn kleding...

  Sluiten