Follow:
Beauty Make-up

Kinderproducten uitproberen // Casuelle palette

Ik had van heel lang geleden nog een product liggen. Ik heb echt geen idee waar ik deze heb gekocht, maar hij is zeker voor kinderen bedoeld. Dit palette bestaat uit 48 verschillende kleuren. Een prachtig palette nu ik er zo naar kijk, maar is dit wel echt zo? Is er echt zo’n groot verschil tussen ‘volwassen’ producten en kinder producten?

The palette

Casuelle palette

Pfoe! Zoveel kleurtjes. Ik kan tenminste wel zeggen dat er hartstikke mooi kleurtjes tussen zitten. Ik zou niet zo snel met gekleurde oogschaduw naar school of ergens anders gaan, maar voor mijn blog is het natuurlijk hartstikke leuk. Ik vond het echt geweldig om een eye look met deze geweldige kleuren te maken.

kids

Ik zie meteen een zwart kleurtje ertussen zitten. Nou, die ga ik zeker niet gebruiken. De vorige keer ging het nou niet zo goed. De felle kleuren weet ik wel raad mee en die ga ik zeker gebruiken.

casuelle

Je ziet wel dat dit palette voor kinderen bedoeld is. Ik zie niet snel volwassen vrouw met deze kleuren rondlopen, alhoewel sommige vrouwen dit geweldig kunnen combineren ;).

The swatches

swatches1

Hier zijn de ruim 48 swatches. Zoals je kunt zien is de pigment niet echt geweldig. Ik moest echt veel moeite doen om de kleuren goed zichtbaar voor jullie te maken en soms lukte dit niet eens. Je ziet zelfs een gat tussen de swatches, maar geloof me, daar zitten echt kleuren tussen.

swatches2

De swatches paste niet op één arm. Dan maar op twee toch? Nou, dat paste dus ook niet. Ik moest de andere swatches er weer opnieuw afwassen, zodat ik de laatste swatches erop kon doen. Zoals je kunt zien zijn de donkere kleuren niet eens zo donker. Ik zou hier nog wel een oog look van kunnen maken.. Dit ga ik alleen niet proberen.

swatches3

De laatste paar kleuren. Deze kleuren waren eigenlijk alleen van de slechtste. Ik moest zoveel moeite doen om deze kleuren op mijn arm te krijgen en dat ging ook nog moeilijk ook.

De ooglook

color

Wow! Ik kan echt niet wachten tot ik jullie deze look kon laten zien! Ik heb rond mijn ogen wat zwarte oogschaduw gebruikt en onder mijn ogen de kleuren van het palette. Ik heb met een natte kwast de oogschaduw aangebracht, waardoor het er nu op lijkt dat de oogschaduw een beetje op verf lijkt.

colors

Deze manier van oogschaduw aanbrengen is natuurlijk hartstikke anders. Ik ga deze manier ook veel vaker gebruiken, want ik heb het idee dat dit een stuk mooier en makkelijker is.

kleur

kleuren

oogschaduw

oogschaduwkleur

paletten

Mijn oogkleur komt echt hartstikke mooi naar voren in deze foto. De kleuren passen ook heel mooi bij mijn ogen. Ik denk dat ik nog wel vaker paarse oogschaduw ga dragen.

palettes

regenboog

Wat vind jij van deze oog look en wat vind jij van dit palette? Ik ben eigenlijk hartstikke blij met dit palette en ondanks het slecht pigment, een hartstikke mooi palette!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Melike

  Haha ik hoop toch echt dat je dat allemaal niet serieus bedoelt..

  10 oktober 2016 at 11:55
  • Reply Celine

   Ahahaha tuurlijk niet 😉

   11 oktober 2016 at 19:05
 • Reply Rochella

  Hey Celine, ik hoop dat je niet te veel hebt betaald voor dit palette. Wel slim om m mee te pakken maar voor een volwaardig look snap ik dat dit niet het juiste palette is 😉 XOXO

  10 oktober 2016 at 16:06
 • Reply Romy

  Ik dacht wat is dittt? Wel leuk om eens iets anders te proberen 🙂

  11 oktober 2016 at 19:43
  • Reply Celine

   Proberen is het altijd waard toch 😉

   15 oktober 2016 at 13:49
 • Reply Author Brandi Kennedy

  Those colors might still be good for “natural” makeup styles … the lighter pigmentation will mean you can get a hint of color without feeling like you’ve gone overboard.

  16 oktober 2016 at 23:01
 • Reply Engelina

  Lekker creatief.

  22 februari 2017 at 10:16
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Socialmedia of blog laten groeien? Dan is deze groep perfect!

  Je kent het wel. Je wilt graag je socialmedia of blog laten groeien, maar dit is eigenlijk bijna onmogelijk. Natuurlijk...

  Sluiten