Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Kinderproducten uitproberen // Casuelle palette
7 Comments

Written by Celine

10 oktober 2016

Ik had van heel lang geleden nog een product liggen. Ik heb echt geen idee waar ik deze heb gekocht, maar hij is zeker voor kinderen bedoeld. Dit palette bestaat uit 48 verschillende kleuren. Een prachtig palette nu ik er zo naar kijk, maar is dit wel echt zo? Is er echt zo’n groot verschil tussen ‘volwassen’ producten en kinder producten?

The palette

Casuelle palette

Pfoe! Zoveel kleurtjes. Ik kan tenminste wel zeggen dat er hartstikke mooi kleurtjes tussen zitten. Ik zou niet zo snel met gekleurde oogschaduw naar school of ergens anders gaan, maar voor mijn blog is het natuurlijk hartstikke leuk. Ik vond het echt geweldig om een eye look met deze geweldige kleuren te maken.

kids

Ik zie meteen een zwart kleurtje ertussen zitten. Nou, die ga ik zeker niet gebruiken. De vorige keer ging het nou niet zo goed. De felle kleuren weet ik wel raad mee en die ga ik zeker gebruiken.

casuelle

Je ziet wel dat dit palette voor kinderen bedoeld is. Ik zie niet snel volwassen vrouw met deze kleuren rondlopen, alhoewel sommige vrouwen dit geweldig kunnen combineren ;).

The swatches

swatches1

Hier zijn de ruim 48 swatches. Zoals je kunt zien is de pigment niet echt geweldig. Ik moest echt veel moeite doen om de kleuren goed zichtbaar voor jullie te maken en soms lukte dit niet eens. Je ziet zelfs een gat tussen de swatches, maar geloof me, daar zitten echt kleuren tussen.

swatches2

De swatches paste niet op één arm. Dan maar op twee toch? Nou, dat paste dus ook niet. Ik moest de andere swatches er weer opnieuw afwassen, zodat ik de laatste swatches erop kon doen. Zoals je kunt zien zijn de donkere kleuren niet eens zo donker. Ik zou hier nog wel een oog look van kunnen maken.. Dit ga ik alleen niet proberen.

swatches3

De laatste paar kleuren. Deze kleuren waren eigenlijk alleen van de slechtste. Ik moest zoveel moeite doen om deze kleuren op mijn arm te krijgen en dat ging ook nog moeilijk ook.

De ooglook

color

Wow! Ik kan echt niet wachten tot ik jullie deze look kon laten zien! Ik heb rond mijn ogen wat zwarte oogschaduw gebruikt en onder mijn ogen de kleuren van het palette. Ik heb met een natte kwast de oogschaduw aangebracht, waardoor het er nu op lijkt dat de oogschaduw een beetje op verf lijkt.

colors

Deze manier van oogschaduw aanbrengen is natuurlijk hartstikke anders. Ik ga deze manier ook veel vaker gebruiken, want ik heb het idee dat dit een stuk mooier en makkelijker is.

kleur

kleuren

oogschaduw

oogschaduwkleur

paletten

Mijn oogkleur komt echt hartstikke mooi naar voren in deze foto. De kleuren passen ook heel mooi bij mijn ogen. Ik denk dat ik nog wel vaker paarse oogschaduw ga dragen.

palettes

regenboog

Wat vind jij van deze oog look en wat vind jij van dit palette? Ik ben eigenlijk hartstikke blij met dit palette en ondanks het slecht pigment, een hartstikke mooi palette!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

7 Reacties

 1. Melike

  Haha ik hoop toch echt dat je dat allemaal niet serieus bedoelt..

  Antwoord
  • Celine

   Ahahaha tuurlijk niet 😉

   Antwoord
 2. Rochella

  Hey Celine, ik hoop dat je niet te veel hebt betaald voor dit palette. Wel slim om m mee te pakken maar voor een volwaardig look snap ik dat dit niet het juiste palette is 😉 XOXO

  Antwoord
 3. Romy

  Ik dacht wat is dittt? Wel leuk om eens iets anders te proberen 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Proberen is het altijd waard toch 😉

   Antwoord
 4. Author Brandi Kennedy

  Those colors might still be good for “natural” makeup styles … the lighter pigmentation will mean you can get a hint of color without feeling like you’ve gone overboard.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.