Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Khaki rokje met knopen | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2018

De herst is echt het perfecte seizoen voor rokjes. Toch ben ik nog steeds hartstikke budget-proof bezig en hierdoor ben ik een hartstikke leuke budget-proof website tegengekomen waar ik dit khaki rokje met knopen tegen kwam. Benieuwd naar deze website en het rokje? Lees dan deze blog.

Khaki rokje met knopen

Khaki rokje met knopenKhaki rokje met knopen

Dit het het khaki rokje met knopen. Ik was al heel lang op zoek naar een rokje in deze kleur. Helaas kon ik dit nooit vinden, omdat het of te groot was of gewoon de verkeerde kleur. Nou, nu heb ik hem eindelijk gevonden!

Khaki rokje met knopen Khaki rokje met knopen

Het rokje heeft drukknopen, wat het erg makkelijk maakt om het rokje aan te trekken. Het enige nadeel aan dit rokje is dat het vrij dun is. Hierdoor komen er dus makkelijk vouwen in, waardoor je het rokje moet strijken of gewoon een beetje normaal moet ophangen.

Khaki rokje met knopen

Dit rokje heb ik gekocht in maat S. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat deze te klein zou zijn, omdat het toch een “Chinese” website is. Toch is deze maat S echt helemaal perfect en het hoefde geen maat groter of kleiner te zijn.

Khaki rokje met knopen Khaki rokje met knopen

Dit rokje heb ik van Shein en hij kost maar 10 euro. Shein heeft regelmatig leuke kortingen, bijvoorbeeld gratis verzending of nog meer korting, bekijk zeker mijn kortingsoverzicht hiervoor. Dit rokje (of alle andere leuke kleding van Shein!) kan je hier kopen.

Shein is een Chinese website, waar de kleding echt super goedkoop zijn. Zo hebben ze hartstikke leuke sweaters, shirts, rokjes en jurkjes. Tijdens Black Friday ga ik zeker nog wat dingen kopen van deze website.

De trui heb ik van de H&M vandaan. H&M is een hartstikke fijne winkel voor een aantal basics. Zelf ben ik niet zo’n fan van de niet-basics, maar de rest is wel hartstikke leuk!

Wat vind jij van dit khaki rokje met knopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.