Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Khaki rokje met knopen | Outfit

De herst is echt het perfecte seizoen voor rokjes. Toch ben ik nog steeds hartstikke budget-proof bezig en hierdoor ben ik een hartstikke leuke budget-proof website tegengekomen waar ik dit khaki rokje met knopen tegen kwam. Benieuwd naar deze website en het rokje? Lees dan deze blog.

Khaki rokje met knopen

Khaki rokje met knopenKhaki rokje met knopen

Dit het het khaki rokje met knopen. Ik was al heel lang op zoek naar een rokje in deze kleur. Helaas kon ik dit nooit vinden, omdat het of te groot was of gewoon de verkeerde kleur. Nou, nu heb ik hem eindelijk gevonden!

Khaki rokje met knopen Khaki rokje met knopen

Het rokje heeft drukknopen, wat het erg makkelijk maakt om het rokje aan te trekken. Het enige nadeel aan dit rokje is dat het vrij dun is. Hierdoor komen er dus makkelijk vouwen in, waardoor je het rokje moet strijken of gewoon een beetje normaal moet ophangen.

Khaki rokje met knopen

Dit rokje heb ik gekocht in maat S. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat deze te klein zou zijn, omdat het toch een “Chinese” website is. Toch is deze maat S echt helemaal perfect en het hoefde geen maat groter of kleiner te zijn.

Khaki rokje met knopen Khaki rokje met knopen

Dit rokje heb ik van Shein en hij kost maar 10 euro. Shein heeft regelmatig leuke kortingen, bijvoorbeeld gratis verzending of nog meer korting, bekijk zeker mijn kortingsoverzicht hiervoor. Dit rokje (of alle andere leuke kleding van Shein!) kan je hier kopen.

Shein is een Chinese website, waar de kleding echt super goedkoop zijn. Zo hebben ze hartstikke leuke sweaters, shirts, rokjes en jurkjes. Tijdens Black Friday ga ik zeker nog wat dingen kopen van deze website.

De trui heb ik van de H&M vandaan. H&M is een hartstikke fijne winkel voor een aantal basics. Zelf ben ik niet zo’n fan van de niet-basics, maar de rest is wel hartstikke leuk!

Wat vind jij van dit khaki rokje met knopen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.