Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Khaki rokje met knopen | Outfit
0 Comments

Written by Celine

22 november 2018

De herst is echt het perfecte seizoen voor rokjes. Toch ben ik nog steeds hartstikke budget-proof bezig en hierdoor ben ik een hartstikke leuke budget-proof website tegengekomen waar ik dit khaki rokje met knopen tegen kwam. Benieuwd naar deze website en het rokje? Lees dan deze blog.

Khaki rokje met knopen

Khaki rokje met knopenKhaki rokje met knopen

Dit het het khaki rokje met knopen. Ik was al heel lang op zoek naar een rokje in deze kleur. Helaas kon ik dit nooit vinden, omdat het of te groot was of gewoon de verkeerde kleur. Nou, nu heb ik hem eindelijk gevonden!

Khaki rokje met knopen Khaki rokje met knopen

Het rokje heeft drukknopen, wat het erg makkelijk maakt om het rokje aan te trekken. Het enige nadeel aan dit rokje is dat het vrij dun is. Hierdoor komen er dus makkelijk vouwen in, waardoor je het rokje moet strijken of gewoon een beetje normaal moet ophangen.

Khaki rokje met knopen

Dit rokje heb ik gekocht in maat S. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat deze te klein zou zijn, omdat het toch een “Chinese” website is. Toch is deze maat S echt helemaal perfect en het hoefde geen maat groter of kleiner te zijn.

Khaki rokje met knopen Khaki rokje met knopen

Dit rokje heb ik van Shein en hij kost maar 10 euro. Shein heeft regelmatig leuke kortingen, bijvoorbeeld gratis verzending of nog meer korting, bekijk zeker mijn kortingsoverzicht hiervoor. Dit rokje (of alle andere leuke kleding van Shein!) kan je hier kopen.

Shein is een Chinese website, waar de kleding echt super goedkoop zijn. Zo hebben ze hartstikke leuke sweaters, shirts, rokjes en jurkjes. Tijdens Black Friday ga ik zeker nog wat dingen kopen van deze website.

De trui heb ik van de H&M vandaan. H&M is een hartstikke fijne winkel voor een aantal basics. Zelf ben ik niet zo’n fan van de niet-basics, maar de rest is wel hartstikke leuk!

Wat vind jij van dit khaki rokje met knopen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.