Follow:
Beauty Fashion

Kerst sale 2017 | Waar en wanneer begint het?

Ik houd gigantisch veel van sale. Alle leuke koopjes die perfect zijn voor de winter en zomer. Soms kan ik nog heel lang genieten van die perfecte winterjas die ik tijdens de sale heb gekocht. Natuurlijk willen we er allemaal als eerste bij zijn om zo de perfecte koopjes te scoren en daarom vertel ik vandaag wanneer de sale begint en waar je als eerste bij moet zijn.

Wanneer begint de sale?

27 december, de dag na kerst begint het. Je kan helaas dus niet leuke koopjes voor kerst kopen, maar een laat kerst cadeautje kan toch ook hartstikke leuk zijn? De sale duurt tot eind januari, maar als ik jou was zou ik er zo snel mogelijk bij zijn, want op is op natuurlijk. Sommige winkels in Nederland zullen eerder met de sale beginnen en sommige natuurlijk later. Toch kan je verwachten dat alle grote winkels op 27 december met hun sale zullen beginnen. I’m so excited!

Waar kan ik mijn koopjes scoren?

Eigenlijk kan je natuurlijk overal super leuke koopjes scoren. H&M, Zara, Mango, Bonrpix, River Isand, Coolcat, Zalando, Forever 21 en Pull & Bear zullen sowieso geweldige koopjes aanbieden. Ik heb nog geen jaar meegemaakt dat er bij deze winkels nog geen leuke koopjes zijn geweest. Ik kan vooral niet wachten op de koopjes bij Forever 21, Pull & Bear en Vera Moda. Bij de Vera Moda heb ik zo’n leuke winterjas gezien en ik hoop dat die ook in de sale gaat zijn. Hij kostte maar 50 euro wat natuurlijk helemaal niet duur is, maar ik had nog een winterjas liggen, dus die winterjas was niet per se nodig. Hij was alleen wel heel erg leuk.. Ik wil heel graag nog een winterjas in een beige kleur. Ik heb nu namelijk een zomerjas in een beige kleur, maar die is natuurlijk lang niet warm genoeg voor de winter. Hopen maar!

Waar ga jij zeker koopjes scoren?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Dana

  Fijn he sale! Alleen ik stap de 27e op het vliegtuig, dus na mijn korte vakantie dan …

  13 december 2017 at 11:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Lost Ultra Satin Lip Colour

  Ik heb zeker mijn slag geslagen met Black Friday. Zo had Colourpop hartstikke leuke koopjes en heb ik daar ook een...

  Sluiten