Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Kerst sale 2017 | Waar en wanneer begint het?
1 Comments

Written by Celine

13 december 2017

Ik houd gigantisch veel van sale. Alle leuke koopjes die perfect zijn voor de winter en zomer. Soms kan ik nog heel lang genieten van die perfecte winterjas die ik tijdens de sale heb gekocht. Natuurlijk willen we er allemaal als eerste bij zijn om zo de perfecte koopjes te scoren en daarom vertel ik vandaag wanneer de sale begint en waar je als eerste bij moet zijn.

Wanneer begint de sale?

27 december, de dag na kerst begint het. Je kan helaas dus niet leuke koopjes voor kerst kopen, maar een laat kerst cadeautje kan toch ook hartstikke leuk zijn? De sale duurt tot eind januari, maar als ik jou was zou ik er zo snel mogelijk bij zijn, want op is op natuurlijk. Sommige winkels in Nederland zullen eerder met de sale beginnen en sommige natuurlijk later. Toch kan je verwachten dat alle grote winkels op 27 december met hun sale zullen beginnen. I’m so excited!

Waar kan ik mijn koopjes scoren?

Eigenlijk kan je natuurlijk overal super leuke koopjes scoren. H&M, Zara, Mango, Bonrpix, River Isand, Coolcat, Zalando, Forever 21 en Pull & Bear zullen sowieso geweldige koopjes aanbieden. Ik heb nog geen jaar meegemaakt dat er bij deze winkels nog geen leuke koopjes zijn geweest. Ik kan vooral niet wachten op de koopjes bij Forever 21, Pull & Bear en Vera Moda. Bij de Vera Moda heb ik zo’n leuke winterjas gezien en ik hoop dat die ook in de sale gaat zijn. Hij kostte maar 50 euro wat natuurlijk helemaal niet duur is, maar ik had nog een winterjas liggen, dus die winterjas was niet per se nodig. Hij was alleen wel heel erg leuk.. Ik wil heel graag nog een winterjas in een beige kleur. Ik heb nu namelijk een zomerjas in een beige kleur, maar die is natuurlijk lang niet warm genoeg voor de winter. Hopen maar!

Waar ga jij zeker koopjes scoren?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

1 Reactie

  1. Dana

    Fijn he sale! Alleen ik stap de 27e op het vliegtuig, dus na mijn korte vakantie dan …

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.