Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Kerst sale 2017 | Waar en wanneer begint het?
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 december 2017

Ik houd gigantisch veel van sale. Alle leuke koopjes die perfect zijn voor de winter en zomer. Soms kan ik nog heel lang genieten van die perfecte winterjas die ik tijdens de sale heb gekocht. Natuurlijk willen we er allemaal als eerste bij zijn om zo de perfecte koopjes te scoren en daarom vertel ik vandaag wanneer de sale begint en waar je als eerste bij moet zijn.

Wanneer begint de sale?

27 december, de dag na kerst begint het. Je kan helaas dus niet leuke koopjes voor kerst kopen, maar een laat kerst cadeautje kan toch ook hartstikke leuk zijn? De sale duurt tot eind januari, maar als ik jou was zou ik er zo snel mogelijk bij zijn, want op is op natuurlijk. Sommige winkels in Nederland zullen eerder met de sale beginnen en sommige natuurlijk later. Toch kan je verwachten dat alle grote winkels op 27 december met hun sale zullen beginnen. I’m so excited!

Waar kan ik mijn koopjes scoren?

Eigenlijk kan je natuurlijk overal super leuke koopjes scoren. H&M, Zara, Mango, Bonrpix, River Isand, Coolcat, Zalando, Forever 21 en Pull & Bear zullen sowieso geweldige koopjes aanbieden. Ik heb nog geen jaar meegemaakt dat er bij deze winkels nog geen leuke koopjes zijn geweest. Ik kan vooral niet wachten op de koopjes bij Forever 21, Pull & Bear en Vera Moda. Bij de Vera Moda heb ik zo’n leuke winterjas gezien en ik hoop dat die ook in de sale gaat zijn. Hij kostte maar 50 euro wat natuurlijk helemaal niet duur is, maar ik had nog een winterjas liggen, dus die winterjas was niet per se nodig. Hij was alleen wel heel erg leuk.. Ik wil heel graag nog een winterjas in een beige kleur. Ik heb nu namelijk een zomerjas in een beige kleur, maar die is natuurlijk lang niet warm genoeg voor de winter. Hopen maar!

Waar ga jij zeker koopjes scoren?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

1 Reactie

  1. Dana

    Fijn he sale! Alleen ik stap de 27e op het vliegtuig, dus na mijn korte vakantie dan …

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.