Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

Keep It Fresh Goodiebox | Is het mijn geld waard?

Maandelijkse beauty boxes zijn echt mijn favoriet. Ik vind het geweldig om elke maand weer wat nieuwe producten te ontdekken, zonder dat ik hier een fortuin voor hoef te betalen. Deze keer heb ik de Keep It Fresh Goodiebox ontvangen, waar weer een hoop nieuwe en fijne producten in zitten.

Keep It Fresh Goodiebox

Keep It Fresh Goodiebox

Mijn huid kan in deze winter wel een boost gebruiken en dat belooft deze cleanser te doen. Ik heb een hoop cleansers in mijn stash liggen, maar deze zal zeker een goede toevoeging zijn. Ik hoop dat mijn huid hier minder droog van wordt.

Wat Goodiebox zegt over deze Naobay Cleanser:

Dit is de perfecte frisse start van je dag! Naobay staat voor Natural And Organic Beauty And You en dat merk je. Deze cleanser verwent je huid door de pure en voedende ingrediënten als amandel-, olijf- en abrikozenolie. Masseer de gel met wat lauw water in je huid en de textuur verandert naar milky. Je huid voelt na gebruik fris, schoon en ultrazacht aan. Kickstart the day the right way!

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Hier ben ik echt heel benieuwd en of het ook wat voor mijn huid doet. Ik heb nog nooit van dit product gehoord, dus ik ga er zeker eens een review over schrijven!

Wat Goodiebox zegt over deze charcoal sponge:

De unieke 2-in-1 zeep-spons van Daily Concepts bevat houtskool (ja echt!) en kleurt je lichaam bij gebruik helemaal zwart. Het is een combinatie van body wash met een milde, exfoliërende scrub. Deze fantastische mix werkt ontgiftend, reinigend en exfoliërend en geeft je huid die zachte finish die je kunt gebruiken om niet je haard, maar je inner licht mee aan te steken.

Lees tip: Goodiebox unboxing | Een beautybox voor een lage prijs

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Ik had echt een beautyblender weer nodig. Ik had er natuurlijk al eentje, maar deze as echt een vervanging toe. Ik ben dan ook weer heel blij met een vernieuwde beautyblender.

Wat Goodiebox zegt over deze beautyblender:

Wanneer je deze beauty blender in je make-up routine integreert, is er geen weg meer terug. De fijnste lijntjes werk je hiermee weg en je make-up sluit flawless aan op je huid. Gebruik het in combinatie met de CC Cream van YOUTH LAB en er zal geen spoor meer van je winterhuid te bekennen zijn. Appeltje eitje!

Keep It Fresh Goodiebox

Deze CC cream lijkt niet helemaal mijn kleur te zijn, maar ik heb hem nog niet uitgeprobeerd. Wel lijkt het mij een erg handige CC cream voor op vakantie.

Wat Goodiebox zegt over deze CC cream:

Met complete cream bedoelen we ook complete! Deze crème van YOUTH LAB is een award winnende 4-in-1 multi-tasker van huidverzorging en make-up: het werkt als een serum, een hydraterende crème, een lichte foundation en het beschermt je huid door de SPF 30. Met vitamine PP is deze crème voor jouw huid vitamine YAY!

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Ik ben echt heel blij met dit product. Ik wilde al heel lang namelijk een makeup remover kopen, maar ik kon nooit echt een goede vinden. Deze is echt heel erg zacht en ik ben dan ook erg benieuwd of het echt al mijn makeup weghaalt. Hier schrijf ik ook zeker een review over!

Wat Goodiebox zegt over makeup remover:

Met het gebruik van deze vrolijke AfterSpa Magic Remover verdwijnt je make-up als sneeuw voor de zon. Hoe? Heel simpel: maak je gezicht nat met warm water en verwijder met deze wonderdoek je regular- en zelfs je waterproof make-up. Daarna even wassen en hij is weer klaar voor een volgende beurt. Voor een zacht resultaat gebruik je hierna de Naobay milk cleanser. Geen geboen, just magic!

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Een dew pot? Wat is dat nou? Het is eigenlijk gewoon een highlighter, blush en oogschaduw in één. Ik zou deze vooral gebruiken als oogschaduw voor als ik bijvoorbeeld even snel moet zijn of als ik gewoon lui ben. Hier ben ik ook zeker blij mee!

Wat Keep It Fresh Goodiebox zegt over dew pot:

Deze Dew Pot van LARITZY met een perzikkleurige creamy textuur breng je aan op de plekken die je wilt accentueren. Voor de extra touch of light die we zo goed kunnen gebruiken tijdens de winterdagen kan je de creamer aanbrengen als een highlighter, blush en een oogschaduw. Zet hem licht aan voor een subtiele finish of bouw hem op voor die killer glow.

Deze box kost maar 20 euro en heeft een waarde van 72 euro.

Wat vind jij van de Keep It Fresh Goodiebox?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Dana

  Ik heb toevallig die CC cream gekocht maar dan voor oily skin, er is maar 1 kleur, die van mij schikt qua kleur dan weer wel en het is echt een favoriet van mij geworden 🙂

  19 januari 2019 at 12:30
  • Reply Celine Klooster

   Wat toevallig haha! Ik ben vrij licht, dus ik denk niet dat het voor mij gaat werken ..

   19 januari 2019 at 14:38
 • Reply myrthe

  Wat leuk om je review te lezen! Wist je dat je de CC cream ook kunt mengen met dagcreme en dat zo de kleur ook lichter wordt? Liefs, Myrthe

  24 januari 2019 at 10:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Revolution Soph Eyeshadow Palette | Review

  Ik ben natuurlijk naar Amerika geweest en daar hebben ze geweldige winkels zoals Ulta. Bij Ulta heb ik een prachtig palette...

  Sluiten