Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Keep It Fresh Goodiebox | Is het mijn geld waard?

Geschreven door Celine Klooster

19 januari 2019

Maandelijkse beauty boxes zijn echt mijn favoriet. Ik vind het geweldig om elke maand weer wat nieuwe producten te ontdekken, zonder dat ik hier een fortuin voor hoef te betalen. Deze keer heb ik de Keep It Fresh Goodiebox ontvangen, waar weer een hoop nieuwe en fijne producten in zitten.

Keep It Fresh Goodiebox

Keep It Fresh Goodiebox

Mijn huid kan in deze winter wel een boost gebruiken en dat belooft deze cleanser te doen. Ik heb een hoop cleansers in mijn stash liggen, maar deze zal zeker een goede toevoeging zijn. Ik hoop dat mijn huid hier minder droog van wordt.

Wat Goodiebox zegt over deze Naobay Cleanser:

Dit is de perfecte frisse start van je dag! Naobay staat voor Natural And Organic Beauty And You en dat merk je. Deze cleanser verwent je huid door de pure en voedende ingrediënten als amandel-, olijf- en abrikozenolie. Masseer de gel met wat lauw water in je huid en de textuur verandert naar milky. Je huid voelt na gebruik fris, schoon en ultrazacht aan. Kickstart the day the right way!

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Hier ben ik echt heel benieuwd en of het ook wat voor mijn huid doet. Ik heb nog nooit van dit product gehoord, dus ik ga er zeker eens een review over schrijven!

Wat Goodiebox zegt over deze charcoal sponge:

De unieke 2-in-1 zeep-spons van Daily Concepts bevat houtskool (ja echt!) en kleurt je lichaam bij gebruik helemaal zwart. Het is een combinatie van body wash met een milde, exfoliërende scrub. Deze fantastische mix werkt ontgiftend, reinigend en exfoliërend en geeft je huid die zachte finish die je kunt gebruiken om niet je haard, maar je inner licht mee aan te steken.

Lees tip: Goodiebox unboxing | Een beautybox voor een lage prijs

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Ik had echt een beautyblender weer nodig. Ik had er natuurlijk al eentje, maar deze as echt een vervanging toe. Ik ben dan ook weer heel blij met een vernieuwde beautyblender.

Wat Goodiebox zegt over deze beautyblender:

Wanneer je deze beauty blender in je make-up routine integreert, is er geen weg meer terug. De fijnste lijntjes werk je hiermee weg en je make-up sluit flawless aan op je huid. Gebruik het in combinatie met de CC Cream van YOUTH LAB en er zal geen spoor meer van je winterhuid te bekennen zijn. Appeltje eitje!

Keep It Fresh Goodiebox

Deze CC cream lijkt niet helemaal mijn kleur te zijn, maar ik heb hem nog niet uitgeprobeerd. Wel lijkt het mij een erg handige CC cream voor op vakantie.

Wat Goodiebox zegt over deze CC cream:

Met complete cream bedoelen we ook complete! Deze crème van YOUTH LAB is een award winnende 4-in-1 multi-tasker van huidverzorging en make-up: het werkt als een serum, een hydraterende crème, een lichte foundation en het beschermt je huid door de SPF 30. Met vitamine PP is deze crème voor jouw huid vitamine YAY!

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Ik ben echt heel blij met dit product. Ik wilde al heel lang namelijk een makeup remover kopen, maar ik kon nooit echt een goede vinden. Deze is echt heel erg zacht en ik ben dan ook erg benieuwd of het echt al mijn makeup weghaalt. Hier schrijf ik ook zeker een review over!

Wat Goodiebox zegt over makeup remover:

Met het gebruik van deze vrolijke AfterSpa Magic Remover verdwijnt je make-up als sneeuw voor de zon. Hoe? Heel simpel: maak je gezicht nat met warm water en verwijder met deze wonderdoek je regular- en zelfs je waterproof make-up. Daarna even wassen en hij is weer klaar voor een volgende beurt. Voor een zacht resultaat gebruik je hierna de Naobay milk cleanser. Geen geboen, just magic!

Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox Keep It Fresh Goodiebox

Een dew pot? Wat is dat nou? Het is eigenlijk gewoon een highlighter, blush en oogschaduw in één. Ik zou deze vooral gebruiken als oogschaduw voor als ik bijvoorbeeld even snel moet zijn of als ik gewoon lui ben. Hier ben ik ook zeker blij mee!

Wat Keep It Fresh Goodiebox zegt over dew pot:

Deze Dew Pot van LARITZY met een perzikkleurige creamy textuur breng je aan op de plekken die je wilt accentueren. Voor de extra touch of light die we zo goed kunnen gebruiken tijdens de winterdagen kan je de creamer aanbrengen als een highlighter, blush en een oogschaduw. Zet hem licht aan voor een subtiele finish of bouw hem op voor die killer glow.

Deze box kost maar 20 euro en heeft een waarde van 72 euro.

Wat vind jij van de Keep It Fresh Goodiebox?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

4 Reacties

 1. Dana

  Ik heb toevallig die CC cream gekocht maar dan voor oily skin, er is maar 1 kleur, die van mij schikt qua kleur dan weer wel en het is echt een favoriet van mij geworden 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Wat toevallig haha! Ik ben vrij licht, dus ik denk niet dat het voor mij gaat werken ..

   Antwoord
 2. myrthe

  Wat leuk om je review te lezen! Wist je dat je de CC cream ook kunt mengen met dagcreme en dat zo de kleur ook lichter wordt? Liefs, Myrthe

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.