Follow:
Reviews

Kapot – Carry Slee #Blogbom

image4 [444652]

Door Celine – Ik mocht een van de eerste exemplaren van het boek Kapot – Carry Slee lezen. Een maandje geleden heb ik dus dit exemplaar gekregen en heb ik dit boek met veel plezier gelezen. Natuurlijk heb ik nog veel meer over dit boek te vertellen.

Samenvatting (Kan spoilers bevatten!):

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.

Ze hebben nooit kunnen denken dat het kan gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Kapot is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een prachtig en aanprijzend verhaal en in één adem uit te lezen.

Over Carry slee:

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

image5 [444651]

Mijn mening:

Toen ik begon met het lezen van het boek was ik een beetje verward. Maar toen ik steeds verder begon te lezen, kon ik uiteindelijk niet meer stoppen. Je merkt echt wel dat dit een echt kinderboek is en soms is het boek een beetje kinderachtig, vooral als erin gescholden word. Als je hier niet op let, dan wil je zeker dit boek in een adem uitlezen. Ook is het boek (natuurlijk!) weer geweldig geschreven door Carry Slee. Ik kan natuurlijk niet al te veel vertellen over het boek, ik wil natuurlijk niets spoilen. Het enige wat ik je wel kan vertellen, is dat het gewoon een geweldig boek is, wat je zeker een keer moet hebben gelezen.

Over een uurtje, om precies te zijn om 9:00 staat er een geweldige winactie online waar je dit boek kan winnen. Klik snel hier om naar deze winactie te gaan. (Natuurlijk vanaf 9:00).

Wil je dit boek ook lezen?

Liefs, Celine.

 

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply manuela

  hij lijkt mij super leuk. nog even wachten tot het boek in de winkel ligt en ik geld heb. en dan snel lezen

  9 september 2015 at 13:16
  • Reply Celine

   Manuela, je kan natuurlijk ook meedoen met de winactie!

   9 september 2015 at 13:35
 • Reply Review | Carry Slee Verdacht + Winactie - The Beautyboulevard

  […] De cover is zoals de andere Carry Slee boeken weer geweldig, maar ik ben toch door iets verrast. Mijn andere Carry Slee boek heeft namelijk een soft cover en deze duidelijk een hard […]

  18 september 2016 at 08:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn 5 absoluut favoriete producten

    Door Anique -  Vandaag heb ik voor jullie een artikel met de 5 producten die het meest door mij...

  Sluiten