Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Kapot – Carry Slee #Blogbom

Geschreven door Celine

9 september 2015

image4 [444652]

Door Celine – Ik mocht een van de eerste exemplaren van het boek Kapot – Carry Slee lezen. Een maandje geleden heb ik dus dit exemplaar gekregen en heb ik dit boek met veel plezier gelezen. Natuurlijk heb ik nog veel meer over dit boek te vertellen.

Samenvatting (Kan spoilers bevatten!):

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.

Ze hebben nooit kunnen denken dat het kan gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Kapot is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een prachtig en aanprijzend verhaal en in één adem uit te lezen.

Over Carry slee:

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

image5 [444651]

Mijn mening:

Toen ik begon met het lezen van het boek was ik een beetje verward. Maar toen ik steeds verder begon te lezen, kon ik uiteindelijk niet meer stoppen. Je merkt echt wel dat dit een echt kinderboek is en soms is het boek een beetje kinderachtig, vooral als erin gescholden word. Als je hier niet op let, dan wil je zeker dit boek in een adem uitlezen. Ook is het boek (natuurlijk!) weer geweldig geschreven door Carry Slee. Ik kan natuurlijk niet al te veel vertellen over het boek, ik wil natuurlijk niets spoilen. Het enige wat ik je wel kan vertellen, is dat het gewoon een geweldig boek is, wat je zeker een keer moet hebben gelezen.

Over een uurtje, om precies te zijn om 9:00 staat er een geweldige winactie online waar je dit boek kan winnen. Klik snel hier om naar deze winactie te gaan. (Natuurlijk vanaf 9:00).

Wil je dit boek ook lezen?

Liefs, Celine.

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

2 Reacties

 1. manuela

  hij lijkt mij super leuk. nog even wachten tot het boek in de winkel ligt en ik geld heb. en dan snel lezen

  Antwoord
  • Celine

   Manuela, je kan natuurlijk ook meedoen met de winactie!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Review | Carry Slee Verdacht + Winactie - The Beautyboulevard - […] De cover is zoals de andere Carry Slee boeken weer geweldig, maar ik ben toch door iets verrast. Mijn…

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.