Follow:
Modellen nieuws

Kandidaten HNTM 2018 | HNTM Talk

De eerste aflevering van HNTM zit er al weer op. De aflevering begon met tachtig kandidaten en er zijn er uiteindelijk nog maar twintig over gebleven. Over sommige kandidaten ben ik vrij verbaasd, maar bij andere kandidaten had ik het ook wel weer verwacht dat zij door zouden gaan. Lees verder als je wil weten wat ik van deze aflevering vond en wat ik van de kandidaten HNTM 2018 vind.

De aflevering

Ik vond de aflevering echt hartstikke snel voorbij gaan. Het waren vooral echt sfeerbeelden en ik heb natuurlijk nog niet de kandidaten leren kennen. Wel was ik erg verbaasd om de gekozen kandidaten. Sommige kandidaten vond ik totaal niet bij het “plaatje” passen en sommige kandidaten die juist weg moesten, vond ik juist wel in het plaatje passen. Maar goed, natuurlijk weet de jury het beter ;).

Kandidaten HNTM 2018

Luca

©Luca Gilliot

Luca kennen we natuurlijk al van dat ene programma over boybands (Ja, ik ben de naam vergeten). Hij is natuurlijk super knap, maar ik heb het idee een beetje dat hij veel te klein is. Of alle andere modellen zijn echt super lang of hij is gewoon te klein.

Rikkie

©Rikkie Kolle

Rikkie is transgender en ze is echt werkelijk prachtig. Ik heb sowieso nu al zin hoe ze de shoots gaat ervaren en hoe ze gaat groeien als persoon. Nu al een favoriet van mij!

Cecilia

©Instagram Cecilia

Cecilia is ook heel erg bijzonder. Sowieso gaat zij het ver schoppen, tenminste dat hoop ik. Ik vind het altijd prachtig om te zien wanneer modellen toch iets bijzonders hebben.

Danilo

Kandidaten HNTM 2018

©D.C Juliet

Dit seizoen zijn alle modellen echt super knap. Ook Danilo is natuurlijk super knap, maar toch ben ik hier enigszins verbaast over. Vroeger was het altijd echt een groot probleem als een model een tattoo had. Toch wordt dat dit seizoen geaccepteerd.

Noah

©Instagram Noah

Hier kan ik heel kort over zijn: knap.

Tom

©Tom Thomas Johannes Embregts

Jaa! Tom! Zo enthousiast, zo gepassioneerd. Het is echt fantastisch dat hij door is. Ik hoop zeker dat hij heel ver gaat komen. Aan zijn enthousiasme zal het zeker niet liggen.

Bart

©Bart van Houten

Bart doet mij een beetje denken aan Harry Potter. Is dat raar? Heel bijzonder, vooral dat litteken op zijn voorhoofd. Ook springen zijn ogen er zeker uit!

Sara

©Instagram Sara

Deze foto van Sara laat mij een beetje denken aan een deelneemster van vorig jaar. Weet jij wie ik bedoel?

Soufyan

©Instagram Soufyan

Soufyan heeft een heel ander gezicht dan de rest van de modellen. Hij is hartstikke bijzonder en ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe ver hij het gaat schoppen in Holland’s Next Top Model.

Loyd

©Loyd van der Wilden

Ik word echt boos als Loyd’s haar tijdens de metamorfoses wordt geschoren. Hopelijk is dit niet al gebeurd..

Fee

©Fee van der Meijs

Fee is werkelijk prachtig. Ik denk dat vooral haar blauwe ogen met haar donkere haar haar bijzonder maken. Ik hoop niet dat haar haren ooit blond worden geverfd.

Daan

©Daan Sanders

Ten eerste, wil ik ook heel graag zo’n broek die Daan heeft.. Zo tof! Zoals de jury’s al zeiden, kan Daan voor heel veel verschillende dingen worden ingezet. Zo zie ik hem echt heel veel verschillende shoots doen!

Naomi

©Naomi Sauer

Ik vind dat Naomi een beetje op Fee lijkt. Ze zijn allebei echt prachtig, maar helaas denk ik dat ze daardoor wel een beetje met elkaar vergeleken gaan worden.

Joost

©Joost van der Eijk

Joost zijn haren zijn echt geweldig. Ook heeft hij echt een sprekend gezicht. Ik heb nu al echt respect voor als de jury tussen al deze modellen moet gaan kiezen.

Tim

©Tim van Riel

Alle modellen van HNTM hebben blauwe ogen en donker haar zowat. Toch is dit wel heel erg mooi en natuurlijk ook erg bijzonder. Tim is sowieso een model die je bij veel shoots kan inzetten en daarom denk ik dat hij erg ver gaat komen.

Ramanda

©Ramanda EO

Ramanda is sowieso een van mijn favorieten van de kandidaten HNTM 2018. Ik hoop zo erg dat ze het goed gaat doen bij de shoots en zo ver gaat komen!

Lees tip: De beste metamorfoses van HNTM 2017

Liv

©Liv Thompson

Liv is mij nog niet heel erg opgevallen tussen alle modellen. Hopelijk krijgen we volgende week wat meer van haar te zien. Ze heeft sowieso iets bijzonders, anders was ze natuurlijk niet door naar de volgende ronde.

Jessica

©Instagram Jessica 

Ook Jessica was mij nog niet opgevallen tijdens de aflevering. Nu ik deze foto zie, moet ik toch echt zeggen dat ze echt prachtig is. Hopelijk kan ze zich staande houden tussen alle modellen.

Mozher

©Instagram Mozher

Yes! Mozher! Mozher is sowieso ook een van mijn favorieten. Hij valt echt op tussen alle jongens en zijn botstructuur is gewoon erg bijzonder. Ook trekken zijn ogen mij erg aan.

Noah

©Noah de Lange

Nog een Noah? Oke, dat is even verwarrend. Er zijn toch echt een paar meiden die me nog niet heel erg zijn opgevallen en daar is Noah er een van. Nu ik haar Instagram zo even heb bekeken, is Noah toch ook echt een van mijn favorieten. Ik hoop dan ook zeker dat Noah meer gaat opvallen en zo verder kan gaan komen.

Dit zijn de kandidaten HNTM 2018. In de aflevering was er te zien dat er eenentwintig kandidaten door waren naar de volgende ronde. Echter, zijn er in aflevering twee nog maar twintig kandidaten te zien. Wat er met die ene kandidaat is gebeurd, horen jullie van mij volgende week!

Wat vind jij van de kandidaten HNTM 2018?


Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Budget spijkerjas en skinny jeans | Outfit

Een spijkerjas en zwarte skinny jeans zijn toch echt mijn favoriete kledingstukken. Toch heb ik voor een heel klein budget...

Sluiten