Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Kandidaten HNTM 2018 | HNTM Talk

Geschreven door Celine Klooster

4 september 2018

De eerste aflevering van HNTM zit er al weer op. De aflevering begon met tachtig kandidaten en er zijn er uiteindelijk nog maar twintig over gebleven. Over sommige kandidaten ben ik vrij verbaasd, maar bij andere kandidaten had ik het ook wel weer verwacht dat zij door zouden gaan. Lees verder als je wil weten wat ik van deze aflevering vond en wat ik van de kandidaten HNTM 2018 vind.

De aflevering

Ik vond de aflevering echt hartstikke snel voorbij gaan. Het waren vooral echt sfeerbeelden en ik heb natuurlijk nog niet de kandidaten leren kennen. Wel was ik erg verbaasd om de gekozen kandidaten. Sommige kandidaten vond ik totaal niet bij het “plaatje” passen en sommige kandidaten die juist weg moesten, vond ik juist wel in het plaatje passen. Maar goed, natuurlijk weet de jury het beter ;).

Kandidaten HNTM 2018

Luca

©Luca Gilliot

Luca kennen we natuurlijk al van dat ene programma over boybands (Ja, ik ben de naam vergeten). Hij is natuurlijk super knap, maar ik heb het idee een beetje dat hij veel te klein is. Of alle andere modellen zijn echt super lang of hij is gewoon te klein.

Rikkie

©Rikkie Kolle

Rikkie is transgender en ze is echt werkelijk prachtig. Ik heb sowieso nu al zin hoe ze de shoots gaat ervaren en hoe ze gaat groeien als persoon. Nu al een favoriet van mij!

Cecilia

©Instagram Cecilia

Cecilia is ook heel erg bijzonder. Sowieso gaat zij het ver schoppen, tenminste dat hoop ik. Ik vind het altijd prachtig om te zien wanneer modellen toch iets bijzonders hebben.

Danilo

©D.C Juliet

Dit seizoen zijn alle modellen echt super knap. Ook Danilo is natuurlijk super knap, maar toch ben ik hier enigszins verbaast over. Vroeger was het altijd echt een groot probleem als een model een tattoo had. Toch wordt dat dit seizoen geaccepteerd.

Noah

©Instagram Noah

Hier kan ik heel kort over zijn: knap.

Tom

©Tom Thomas Johannes Embregts

Jaa! Tom! Zo enthousiast, zo gepassioneerd. Het is echt fantastisch dat hij door is. Ik hoop zeker dat hij heel ver gaat komen. Aan zijn enthousiasme zal het zeker niet liggen.

Bart

©Bart van Houten

Bart doet mij een beetje denken aan Harry Potter. Is dat raar? Heel bijzonder, vooral dat litteken op zijn voorhoofd. Ook springen zijn ogen er zeker uit!

Sara

©Instagram Sara

Deze foto van Sara laat mij een beetje denken aan een deelneemster van vorig jaar. Weet jij wie ik bedoel?

Soufyan

©Instagram Soufyan

Soufyan heeft een heel ander gezicht dan de rest van de modellen. Hij is hartstikke bijzonder en ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe ver hij het gaat schoppen in Holland’s Next Top Model.

Loyd

Ik word echt boos als Loyd’s haar tijdens de metamorfoses wordt geschoren. Hopelijk is dit niet al gebeurd..

Fee

Fee is werkelijk prachtig. Ik denk dat vooral haar blauwe ogen met haar donkere haar haar bijzonder maken. Ik hoop niet dat haar haren ooit blond worden geverfd.

Daan

Ten eerste, wil ik ook heel graag zo’n broek die Daan heeft.. Zo tof! Zoals de jury’s al zeiden, kan Daan voor heel veel verschillende dingen worden ingezet. Zo zie ik hem echt heel veel verschillende shoots doen!

Naomi

Ik vind dat Naomi een beetje op Fee lijkt. Ze zijn allebei echt prachtig, maar helaas denk ik dat ze daardoor wel een beetje met elkaar vergeleken gaan worden.

Joost

Joost zijn haren zijn echt geweldig. Ook heeft hij echt een sprekend gezicht. Ik heb nu al echt respect voor als de jury tussen al deze modellen moet gaan kiezen.

Tim

Alle modellen van HNTM hebben blauwe ogen en donker haar zowat. Toch is dit wel heel erg mooi en natuurlijk ook erg bijzonder. Tim is sowieso een model die je bij veel shoots kan inzetten en daarom denk ik dat hij erg ver gaat komen.

Ramanda

Ramanda is sowieso een van mijn favorieten van de kandidaten HNTM 2018. Ik hoop zo erg dat ze het goed gaat doen bij de shoots en zo ver gaat komen!

Lees tip: De beste metamorfoses van HNTM 2017

Liv

Liv is mij nog niet heel erg opgevallen tussen alle modellen. Hopelijk krijgen we volgende week wat meer van haar te zien. Ze heeft sowieso iets bijzonders, anders was ze natuurlijk niet door naar de volgende ronde.

Jessica

©Instagram Jessica 

Ook Jessica was mij nog niet opgevallen tijdens de aflevering. Nu ik deze foto zie, moet ik toch echt zeggen dat ze echt prachtig is. Hopelijk kan ze zich staande houden tussen alle modellen.

Mozher

©Instagram Mozher

Yes! Mozher! Mozher is sowieso ook een van mijn favorieten. Hij valt echt op tussen alle jongens en zijn botstructuur is gewoon erg bijzonder. Ook trekken zijn ogen mij erg aan.

Noah

©Noah de Lange

Nog een Noah? Oke, dat is even verwarrend. Er zijn toch echt een paar meiden die me nog niet heel erg zijn opgevallen en daar is Noah er een van. Nu ik haar Instagram zo even heb bekeken, is Noah toch ook echt een van mijn favorieten. Ik hoop dan ook zeker dat Noah meer gaat opvallen en zo verder kan gaan komen.

Dit zijn de kandidaten HNTM 2018. In de aflevering was er te zien dat er eenentwintig kandidaten door waren naar de volgende ronde. Echter, zijn er in aflevering twee nog maar twintig kandidaten te zien. Wat er met die ene kandidaat is gebeurd, horen jullie van mij volgende week!

Wat vind jij van de kandidaten HNTM 2018?


Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.