Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Iphone Design Inspiration.
3 Comments

Written by Celine

1 februari 2015

Door Celine – Oh wat houd ik van mijn Iphone zeg. Het is super leuk om elke keer je icons te veranderen of natuurlijk een nieuw hoesje te kopen. Lees snel verder als je wilt lezen hoe mijn Iphone eruit ziet en hoe ik mijn icons heb aangepast.

Icons aanpassen.

 Als je je icons wilt aanpassen, dan moet je eerst beginnen met Jailbreak te installeren of CocoPPa te downloaden. Jailbreak is een super gaaf programma waardoor je gratis apps kan downloaden, je icons kan veranderen en nog veel meer. Als je jailbreak hebt gedownload en je wilt je icons veranderen raad ik je aan om Winterboard te downloaden. Vervolgens kun je heel simpel op google een theme naar keuze zoeken (Zoek op: Winterboard theme ios 8 ) en download dan de theme in Cydia.

Mijn beginscherm.


Icons: Andora theme met Zoobhoy Icon Rounded (Winterboard).
‘Een bericht ding’ hart vorm: Badge Masks (Winterboard).
Links boven: Space Invaders: Zeppelin.
Achtergrond: Klik!

Control Center: FlipControlCenter.

Lockscreen.

 Clock hide: Customls.
 Custom clock: GroovyLock ‘LS Zoobhoy MiniMini’. (Het MiniMini sprak me gewoon erg aan oke?)
 Achtergrond: Klik!

Ik ben helemaal verslaafd aan jailbreak en mijn nieuwe beginscherm en lockscreen. Het is zo simpel om te doen en het ziet er echt geweldig uit. Als je vragen hebt hoe je het bijvoorbeeld kan instellen, laat dan gerust een reactie achter of mail me.

Wat vindt jij van mijn Iphone Design?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

  1. The Beauty boulevard

    Ik denk dat ik hier geen artikel over ga schrijven, omdat het downloaden van jailbreak heel soms schadelijk kan zijn voor je iphone. Wel kan je super makkelijk jailbreak downloaden en installeren. Als je op internet zoekt, vind je vast wel een super makkelijke tutorial! Vergeet niet iphone of ipad te back uppen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.