Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Iphone Design Inspiration.
3 Comments

Written by Celine

1 februari 2015

Door Celine – Oh wat houd ik van mijn Iphone zeg. Het is super leuk om elke keer je icons te veranderen of natuurlijk een nieuw hoesje te kopen. Lees snel verder als je wilt lezen hoe mijn Iphone eruit ziet en hoe ik mijn icons heb aangepast.

Icons aanpassen.

 Als je je icons wilt aanpassen, dan moet je eerst beginnen met Jailbreak te installeren of CocoPPa te downloaden. Jailbreak is een super gaaf programma waardoor je gratis apps kan downloaden, je icons kan veranderen en nog veel meer. Als je jailbreak hebt gedownload en je wilt je icons veranderen raad ik je aan om Winterboard te downloaden. Vervolgens kun je heel simpel op google een theme naar keuze zoeken (Zoek op: Winterboard theme ios 8 ) en download dan de theme in Cydia.

Mijn beginscherm.


Icons: Andora theme met Zoobhoy Icon Rounded (Winterboard).
‘Een bericht ding’ hart vorm: Badge Masks (Winterboard).
Links boven: Space Invaders: Zeppelin.
Achtergrond: Klik!

Control Center: FlipControlCenter.

Lockscreen.

 Clock hide: Customls.
 Custom clock: GroovyLock ‘LS Zoobhoy MiniMini’. (Het MiniMini sprak me gewoon erg aan oke?)
 Achtergrond: Klik!

Ik ben helemaal verslaafd aan jailbreak en mijn nieuwe beginscherm en lockscreen. Het is zo simpel om te doen en het ziet er echt geweldig uit. Als je vragen hebt hoe je het bijvoorbeeld kan instellen, laat dan gerust een reactie achter of mail me.

Wat vindt jij van mijn Iphone Design?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

3 Reacties

  1. The Beauty boulevard

    Ik denk dat ik hier geen artikel over ga schrijven, omdat het downloaden van jailbreak heel soms schadelijk kan zijn voor je iphone. Wel kan je super makkelijk jailbreak downloaden en installeren. Als je op internet zoekt, vind je vast wel een super makkelijke tutorial! Vergeet niet iphone of ipad te back uppen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.