Follow:
TB

Celine interviewt: Eline en Merle | Girls-Things

girls-things

Vandaag weer een blog interview online! Dit keer met Eline en Merle. Ja, twee meiden die samen een blog runnen! Wat wil jij over hen weten?

1. Wie zijn jullie? Hoe heten jullie, wat zijn jullie hobby’s enc?

Wij zijn Eline en Merle en zijn samen een blog: Girls-Things begonnen. Beide zijn gek op nagellak en nailart. Daarnaast houden we ook van beauty en lifestyle. Onze blog gaat hierover. Onze hobby’s zijn: bloggen, vloggen en nagels lakken.

2. Hoe heet jullie blog en hoe zouden jullie, jullie blog omschrijven?

Onze blog heet: Girls-Things. We schrijven over beauty, fashion, nailart en lifestyle. Eigenlijk over alle dingen die wij interessant vinden en op ons pad komen. We zijn ook actief op Youtube (denk aan vlogs, tags). Onze blog is niet alleen voor meiden, maar ook mannen kunnen het lezen. We schrijven echt over van alles (heel breed dus).

3. Waar bloggen jullie over, hoe zouden jullie, jullie niche omschrijven?

Over alles wat wij leuk vinden en dan vooral beauty, fashion, nailart en lifestyle. Elke week verschijnt er van Merle een persoonlijke (week) update en elke maand van Eline een Maand update. We schrijven dus ook over persoonlijke dingen en laten zo zien wie wij zijn.

4. Hoelang bloggen jullie al?

Vanaf oktober 2015 bestaat Girls-Things. Daarvoor hadden we een andere blog. Eind januari dit jaar blogden wij één jaar samen, dus we bloggen nu al ruim 1,5 jaar.

5. Wat vinden jullie familie en vrienden van jullie blog?

Ze vinden het erg leuk wat we doen. Ze lezen al onze artikelen en vertellen dit door aan vrienden en collega’s.

6. Wat vinden jullie het leukste aan bloggen?

Dat je je eigen creativiteit erin kwijt kan. Je kan je uiten en schrijven over dingen die jij leuk vindt. Dat andere dat leuk vinden om te lezen is helemaal super vet. Ook leren wij elkaar via blogposts beter kennen.

7. Hoe communiceren jullie met elkaar als het gaat om bloggen?

We wonen beide ergens anders. Eline in het westen van het land en Merle in het oosten. We hebben elkaar via de Blogwereld ontmoet. We begonnen met mailen, maar algauw hadden we elkaars nummer en begonnen we met appen. Zo communiceren wij ook, via de app of we mailen elkaar wel eens dingen door. We hebben nu 3 keer met elkaar afgesproken. Dan kletsen we veel en maken we video’s samen. We hebben het gevoel alsof we elkaar al heel lang kennen, maar dat valt dus mee. Erg grappig dat het zo goed klikt tussen ons.

8. Zouden jullie graag jullie blognaam willen veranderen en zo ja, in wat?

We zijn al een keer verandert van naam (eerst heette onze blog: beautyandlifestylegirls). Girls-Things klinkt een stuk beter. We zijn dan ook erg blij met deze naam en zullen hem niet snel veranderen.

 9. Zijn jullie het soms over iets niet eens?

In het begin hadden we moeite met een goed logo te kiezen. Nu hebben we er een waar we beide tevreden over zijn. Verder vragen we altijd elkaars mening over bepaalde dingen voordat we iets online plaatsen. Af en toe hebben we een klein meningsverschil, maar niet vaak. Maar hé, dat moet kunnen, zo houden we elkaar scherp en krijgen we het beste resultaat, hihi.

10. Gebruik jullie vaak socialmedia om jullie blog te promoten? Zo ja, welke en hoeveel keer per dag?

We gebruiken Facebook, twitter en instagram om elke dag onze blogposts op te delen. Daarnaast zijn we ook te vinden op bloglovin.

Wat zou je nog meer willen weten over Eline en Merle?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
England diary | Cornw

Cornwall staat bekend om zijn prachtige natuur en het tropische klimaat. Dit is ook zeker waar, want Cornwall zag er...

Sluiten