Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Celine interviewt: Linda Venrooij | Go or No Go
0 Comments

Written by Celine

3 juli 2016

Linda venrooij

Het is de eerste zondag van de maand an dat betekent een nieuw blog interview online! Vandaag interview ik Linda Venrooij, een mama-blogger die ongeveer een half jaar blogt.

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Ik ben Linda, ik ben 29 jaar en ik ben mama van een tweeling. Ik werk 20 uur per week als planner, volg een HBO opleiding HRM en ik blog. Lekker druk! J Mijn hobby’s zijn volleyballen en series kijken.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Mijn blog heet Go or No Go. Ik schrijf reviews over van alles wat leuk kán zijn voor kinderen. Producten, uitstapjes, speelgoed, noem maar op. Ik beoordeel alles met een Go of een No Go. Op deze manier kunnen ouders een duidelijk beeld krijgen van het product en kunnen ze alle voord- en nadelen mee laten wegen in hun eventuele aanschaf van het product.

3. Waar blog jij over, hoe zou jij je niche omschrijven?

Ik blog over kinderproducten en dagjes uit voor kinderen, en 90% van mijn blogs zijn reviews. Mijn niche is dus reviews over van alles voor kinderen.

4. Hoelang blog jij al?

Ik blog nu ruim een half jaar en heb er onwijs veel plezier in!

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

Mijn vriendinnen met kinderen vinden het leuk om mijn blogs te lezen, het is herkenbaar en soms reviewen zij voor mij speelgoed of kinderproducten. Mijn familie leest af en toe ook op mijn blog, maar meer om de foto’s van mijn kids ook te bekijken. Dat vinden ze altijd wel erg leuk. De blogs zelf zijn voor hen niet zo interessant, aangezien de meeste geen kleine kinderen hebben.

6. Wat vind jij het leukste aan bloggen?

Ik vind het heel leuk dat we veel speelgoed, producten en dagjes uit mogen uittesten en dat ik er vervolgens mijn mening over mag geven. En dat mijn mening over het product ook echt er toe doet. Soms krijg ik van volgers aanvragen om een product te reviewen, omdat ze benieuwd zijn naar mijn mening. Dat vind ik extra leuk.

7. Als mama-blogger, waar blog jij het liefst over?

Ik blog het liefste over speelgoed, producten en dagjes uit voor kinderen rond de 4-8 jaar. Producten voor kinderen onder de 4 jaar laat ik door mijn vriendinnen testen en reviewen. Het aller leukste vind ik om verslagen te schrijven over een dagje uit.

8. Zou jij graag je blognaam willen veranderen en zo ja, in wat?

Nee, ik ben heel blij met mijn blog naam!

9. Blog jij op bepaalde tijden en blog jij dan ook elke keer op tijd?

Nee, ik blog wanneer ik tijd en zin heb en plaats meestal 3x per week een blog online.

10. Gebruik je vaak socialmedia om je blog te promoten? Zo ja, welke en hoeveel keer per dag?

Ja, ik gebruik vooral Facebook.  Ik plaats altijd als ik een blog online plaats ook een bericht op Facebook. Ik probeer 1x per dag sowieso een Facebookpost te plaatsen. De ene keer deel ik een blogartikel, de andere keer een post van een andere Facebookpagina. Op twitter laat ik mijn blogberichten automatisch delen en op Instagram plaats ik 3x per week ongeveer een foto. Meestal een foto die verwijst naar een nieuwe review op mijn blog.

Dit was het zevende bloginterview van het jaar 2016. Wil jij ook geïnterviewd worden door mij, stuur dan even een mailtje naar contact@thebeautyboulevard.nl.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.