Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Celine interviewt: Daphne Lippmann| Daphnelipmann.nl
5 Comments

Written by Celine

5 juni 2016

Daphne Lippmann

Vandaag is het weer tijd voor een bloginterview en dit keer wel op tijd! Vandaag is Daphne Lippmann aan de beurt. Enjoy!

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Ik ben Daphne, ik ben 17 jaar en mijn hobby’s zijn creatief zijn in photoshop, tekenen, bloggen, fotograferen, dansen en muziek luisteren.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Mijn blog heet daphnelippmann.nl en als ik mijn blog zou moeten omschrijven is het een mix van beauty, fashion en lifestyle aspecten. Gewoon alles wat ik leuk vind.

3. Waar blog jij over en hoe zou jij je niche omschrijven?

Ik blog voornamelijk over beauty, maar ik vind het ook superleuk om over fashion en lifestyle te schrijven. Als ik echt moet bepalen dan valt mijn blog onder een beauty blog. Maar zoals ik al zei probeer ik lekker veelzijdig te zijn.

4. Hoelang blog jij al?

Ik blog nu al 2 jaar. Ik ben 16 maart 2014 een blog begonnen.

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

Volgens mij best wel leuk, velen lezen al mijn posts. Maar bij sommige aspecten merk ik nog dat er een beetje onbegrip is. Dat vind ik soms wel moeilijk..

6. Hoe vaak per week komen er artikelen bij jou online?

Ik probeer iedere dag iets online te zetten, maar ik ga nu richting mijn eindexamens, dus dit gaat niet altijd lukken. Ik doe me best hihi.

7. Wat betekent jouw blognaam?

Het is gewoon mijn voor- en achternaam, dus ja dat dus hihi.

8. Zou jij graag je blognaam willen veranderen en zo ja, in wat? 

Nee, ik heb dit recentelijk (januari ’16) gedaan dus ik ben er nu erg tevreden mee.

9. Waarom blog je?

Ik vind vrijwel alle aspecten die bij het proces van een blogpost komen kijken heel leuk. Ik haal veel voldoening uit de fotografie en het schrijven van de content. Het geeft me positieve energie!

10. Als je een social media moest kiezen om je blog te promoten, welke zou je dan doen en waarom?

Ik denk dat ik dan voor Facebook zou kiezen. Dit is denk ik het meest toegankelijk voor lezers. Het delen en lezen is vrij eenvoudig. Momenteel bereik ik er dan ook de meeste bezoekers mee.

Dit was het zesde bloginterview van het jaar 2016. Wil jij ook geïnterviewd worden door mij, stuur dan even een mailtje naar contact@thebeautyboulevard.nl.signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

5 Reacties

 1. Astrid

  Wat leuk dat je andere bloggers interviewt!

  Antwoord
  • Celine

   Ik vind het zelf ook erg leuk om te doen! Zo leer ik ook nog eens andere bloggers kennen haha 🙂

   Antwoord
 2. Mariska

  Leuk interview! Ik lees deze blog ook regelmatig, dus leuk om dit terug te lezen 😀

  Antwoord
 3. mellanie

  Leuk! Daphne is een gastblogger bij mij, dus het is erg leuk om te lezen 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Ah leuk dat ze bij jou een gastblogger is!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.