Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Interieurdesign: Rieten opbergmand
1 Comments

Written by Celine

20 januari 2016

rotanmanden

Een keer een interieur artikel voor jullie leek me altijd erg leuk, maar ik had nooit iets waarover ik kon schrijven. Totdat ik in contact kwam met Nordin van Sidano. Hij verkoopt verschillende Rotan manden, maar ook andere meubels.

Deze mand heb ik ontvangen. Hij is erg groot en erg stevig. Misschien een beetje te groot voor mijn kamer, maar in de slaapkamer van mijn ouders past hij perfect. Hij is 35x80x35 cm groot, dus als je een plekje vind tussen twee muren waar de mand precies past, zit dat er erg mooi uit. Ook kun je andere rieten aspecten rond de mand neerzetten, zoals ik op de foto heb gedaan. Eigenlijk kun je de mand overal wel neerzetten, omdat hij een normale egale kleur heeft.

rotan

De mand is katoen gevoerd. Helaas is de stof erg dun, waardoor je er zowat doorheen kan kijken. Dit vind ik iets minder aan de mand, want je moet je spullen natuurlijk wel mooi kunnen opbergen. In de mand kun je verschillende dingen opbergen. Wat dacht je van boeken of misschien wel dekens of handdoeken? De mogelijkheden zijn met deze mand tenminste eindeloos. De mand bevat zwarte leren gespen, wat ik eigenlijk erg mooi vind, omdat het een detail is. Het maakt de mand wat aparter, het geeft gewoon iets extra’s. Als je eventueel de mand nog wilt optillen, kan je via de twee handvatten aan de zijkant de mand optillen. Misschien gaat dit een beetje moeilijk, omdat de mand erg groot is, maar je kunt het tenminste altijd proberen. Ook zijn de handvatten mooi voor de sier. De mand kost 70 euro, wat ik een erg mooie prijs vind. De mand is stevig en is groot genoeg om veel dingen in op te bergen.

Wat vind jij van deze rotan mand?

Veel liefs, Celine.

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.