Follow:
TB

Interieurdesign: Rieten opbergmand

rotanmanden

Een keer een interieur artikel voor jullie leek me altijd erg leuk, maar ik had nooit iets waarover ik kon schrijven. Totdat ik in contact kwam met Nordin van Sidano. Hij verkoopt verschillende Rotan manden, maar ook andere meubels.

Deze mand heb ik ontvangen. Hij is erg groot en erg stevig. Misschien een beetje te groot voor mijn kamer, maar in de slaapkamer van mijn ouders past hij perfect. Hij is 35x80x35 cm groot, dus als je een plekje vind tussen twee muren waar de mand precies past, zit dat er erg mooi uit. Ook kun je andere rieten aspecten rond de mand neerzetten, zoals ik op de foto heb gedaan. Eigenlijk kun je de mand overal wel neerzetten, omdat hij een normale egale kleur heeft.

rotan

De mand is katoen gevoerd. Helaas is de stof erg dun, waardoor je er zowat doorheen kan kijken. Dit vind ik iets minder aan de mand, want je moet je spullen natuurlijk wel mooi kunnen opbergen. In de mand kun je verschillende dingen opbergen. Wat dacht je van boeken of misschien wel dekens of handdoeken? De mogelijkheden zijn met deze mand tenminste eindeloos. De mand bevat zwarte leren gespen, wat ik eigenlijk erg mooi vind, omdat het een detail is. Het maakt de mand wat aparter, het geeft gewoon iets extra’s. Als je eventueel de mand nog wilt optillen, kan je via de twee handvatten aan de zijkant de mand optillen. Misschien gaat dit een beetje moeilijk, omdat de mand erg groot is, maar je kunt het tenminste altijd proberen. Ook zijn de handvatten mooi voor de sier. De mand kost 70 euro, wat ik een erg mooie prijs vind. De mand is stevig en is groot genoeg om veel dingen in op te bergen.

Wat vind jij van deze rotan mand?

Veel liefs, Celine.

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Nicole

  Wauw, hij is heel mooi!

  20 januari 2016 at 16:27
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Te lange dagen op school is niet goed voor de leerling

  Je kent het wel. De leraren die zeuren dat je even niet oplet of als je een keer je huiswerk...

  Sluiten