Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Interieurdesign: Rieten opbergmand
1 Comments

Written by Celine

20 januari 2016

rotanmanden

Een keer een interieur artikel voor jullie leek me altijd erg leuk, maar ik had nooit iets waarover ik kon schrijven. Totdat ik in contact kwam met Nordin van Sidano. Hij verkoopt verschillende Rotan manden, maar ook andere meubels.

Deze mand heb ik ontvangen. Hij is erg groot en erg stevig. Misschien een beetje te groot voor mijn kamer, maar in de slaapkamer van mijn ouders past hij perfect. Hij is 35x80x35 cm groot, dus als je een plekje vind tussen twee muren waar de mand precies past, zit dat er erg mooi uit. Ook kun je andere rieten aspecten rond de mand neerzetten, zoals ik op de foto heb gedaan. Eigenlijk kun je de mand overal wel neerzetten, omdat hij een normale egale kleur heeft.

rotan

De mand is katoen gevoerd. Helaas is de stof erg dun, waardoor je er zowat doorheen kan kijken. Dit vind ik iets minder aan de mand, want je moet je spullen natuurlijk wel mooi kunnen opbergen. In de mand kun je verschillende dingen opbergen. Wat dacht je van boeken of misschien wel dekens of handdoeken? De mogelijkheden zijn met deze mand tenminste eindeloos. De mand bevat zwarte leren gespen, wat ik eigenlijk erg mooi vind, omdat het een detail is. Het maakt de mand wat aparter, het geeft gewoon iets extra’s. Als je eventueel de mand nog wilt optillen, kan je via de twee handvatten aan de zijkant de mand optillen. Misschien gaat dit een beetje moeilijk, omdat de mand erg groot is, maar je kunt het tenminste altijd proberen. Ook zijn de handvatten mooi voor de sier. De mand kost 70 euro, wat ik een erg mooie prijs vind. De mand is stevig en is groot genoeg om veel dingen in op te bergen.

Wat vind jij van deze rotan mand?

Veel liefs, Celine.

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.