Follow:
Accessoires

4x Instagram waardige interieur accessoires

Ik houd van interieur accessoires. Ik vind het altijd geweldig om verschillende interieur designers op Instagram te bekijken en het was dus weer tijd om wat nieuwe interieur accessoires voor mijn kamer te halen. Benieuwd naar de dingen die ik heb gehaald?

Accessoires

Dit bord is echt hartstikke handig. Vaak heb je met dit soort letterborden dat je niet genoeg letters erbij krijgt en er eigenlijk nog steeds niets mee kan, maar je krijgt bij dit bord een hoop(!) verschillende letters en je kan dus eigenlijk allemaal verschillende zinnen op het bord maken. Ook krijg je bij het bord nog een handig zakje voor de letters erbij, waardoor je deze letters niet kwijtraakt. Ik ga dit bord vooral gebruiken voor mijn blog to-do lijst. Ik wil me, zoals je kan lezen, vooral richten op Pinterest, Instagram en twitter en met dit bord gaat me dat zeker lukken. Hij hangt boven mijn bureau, wat me dus elke dag herinnert aan mijn doelen.

Klavertje vier

Waarschijnlijk wisten jullie dit nog niet, maar ik vind het echt geweldig om mijn eigen groenten en andere plantjes te laten groeien. Toen ik dit klavertje vier tegenkwam, kon ik dit natuurlijk niet laten liggen. Je krijgt bij dit potje twee zaadjes voor een klavertje vier. Ook krijg je hier aarde bij. Ik heb de zaadjes een paar dagen geleden in het aarde gedaan, maar ze zijn nu al aardig wat gegroeid.

Bloempotje

Ik ben echt verliefd op dit bloempotje en het is ook erg handig voor de persoon die vaak zijn of haar plantjes vergeet water te geven (hoi!). In het witte bakje doe je wat water in en dan krijgt het potje vanzelf water via het tongetje. Het werkt ook echt, want het schoteltje is al een paar keer leeg gegaan. Ik hoef mijn plantje veel minder water te geven door deze handige gadget. Helaas is hier nog geen plantje uitgegroeit, maar dat kan natuurlijk nog komen.

Eenhoorn

Ik ben verliefd op deze eenhoorn beker. Je kan hier gewoon alle soorten drinken in doen, maar ik vind het vooral geweldig om op mijn nachtkastje neer te zetten. Deze eenhoorn beker is geweldig als cadeautje en natuurlijk ook Instagram waardig.

Ook krijg je deze lepel bij de eenhoorn beker. Het lijkt net op een soort toverstafje en ik ben stiekem echt verliefd hierop. Ik ben alleen wel bang dat ik hem laat vallen, omdat hij van steen is gemaakt. Ik gebruik deze beker en lepel dus gewoon als accessoire.

Welke accessoire vind jij het leukst?

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Joyce

  Oh die eenhoorn en de kat! Ik ben echt slecht met plantjes verzorgen haha

  21 augustus 2017 at 09:48
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Die letterbord is zoo leuk! Ik heb tegenwoordig vetplantjes.. die straks volgens mij wel weer eens water mag geven…

  21 augustus 2017 at 10:04
 • Reply Daniëlle

  Wat een leuke items ! Dat bloempotje is grappig!

  21 augustus 2017 at 15:23
  • Reply Celine Klooster

   Super leuk he? Het bloempotje is ook nog eens super handig 🙂

   21 augustus 2017 at 19:14
 • Reply Heidi

  Where did you get the flower pot? It’s so cute!

  Heidi ✨ | Heidi’s Planner | Instagram

  23 augustus 2017 at 14:27
  • Reply Celine Klooster

   I’ve got it from Coolgift! I’ve placed the link in the article 😉

   23 augustus 2017 at 18:25

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Acht manieren om je Instagram volgers te laten groeien

  Het doel van de meeste Instagram gebruikers is toch wel het krijgen van zoveel mogelijk Instagram volgers. Er zijn verschillende...

  Sluiten