Follow:
Personal

Hoe zie ik mijzelf over vijf jaar?

Over vijf jaar ben ik 22 jaar. Ik hoop dan al veel bereikt te hebben met mijn leven. Ik heb nu al grote plannen en ik hoop dit ook zeker te bereiken. Ik hoop nog steeds met veel plezier te bloggen en natuurlijk ook al een groot gedeelte van mijn studie te hebben afgemaakt. Benieuwd naar mijn andere plannen?

Persoonlijk

Ik weet nog niet precies hoe ik er persoonlijk uit zal zien over vijf jaar. Misschien ben ik wel in een relatie of misschien woon ik op mezelf met zeven katten. Misschien wil ik wel gaan reizen en grote delen van de wereld zien. Het ligt er echt allemaal aan hoe het met mijn studie gaat en of ik dan verschillende mogelijkheden heb gekregen. Ik hoop eerlijk gezegd dat ik de mogelijkheid krijg om voor een geweldig bedrijf te gaan werken en dat ik dan in de media mag werken.

Studie

Over vijf jaar hoop ik dat ik mijn bachelor voor een studie in de richting van de media heb. Ik ben nu druk bezig met het kiezen van een studie en ik ben er nog lang niet over uit! Het enige wat ik weet dat ik in de richting van de media wil en ik wil graag naar de universiteit. Jullie zullen vast nog veel meer horen over mijn studiekeuze.

Blog

Ik hoop zeker nog heel veel plezier uit mijn blog te halen. Ik wil ook heel graag meer groeien met mijn blog en andere leuke mensen ontmoeten. Ook wil ik graag nog wat dingen verbeteren. Zo wil ik meer gaan bloggen wanneer ik tijd heb en ook meer samen gaan bloggen met andere bloggers. Dit gaat zeker allemaal in de toekomst gebeuren. Ook hoop ik dat ik persevenementen mag gaan bezoeken en natuurlijk hoop ik dat ik dan nog steeds mijn studenten ov heb. Ik weet zeker wanneer ik mijn studenten ov heb, dat ik heel veel ga reizen en vooral veel steden ga bezoeken en ontdekken.

Hoe zien anderen zich over vijf jaar?

Benieuwd hoe anderen zich over vijf jaar zien? Lees dan de blogposts van Carmen, Tessa, Kevin, Lisanne! Wij doen samen een bloghop en jullie zullen er zeker nog een aantal tegenkomen in de toekomst.

Hoe zie jij jezelf over vijf jaar?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jessica

  Leuk om te lezen, ik ga ook eens nadenken hoe ik denk er over 5 jaar bij te zitten.

  4 maart 2017 at 11:27
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Kledingstukken die ik echt nodig heb

  Ik vond dat het weer tijd was voor een wishlist. Het wordt langzaam warmer en dat betekent dat ik langzaam...

  Sluiten