Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Hoe zie ik mijzelf over vijf jaar?
2 Comments

Written by Celine

3 maart 2017

Over vijf jaar ben ik 22 jaar. Ik hoop dan al veel bereikt te hebben met mijn leven. Ik heb nu al grote plannen en ik hoop dit ook zeker te bereiken. Ik hoop nog steeds met veel plezier te bloggen en natuurlijk ook al een groot gedeelte van mijn studie te hebben afgemaakt. Benieuwd naar mijn andere plannen?

Persoonlijk

Ik weet nog niet precies hoe ik er persoonlijk uit zal zien over vijf jaar. Misschien ben ik wel in een relatie of misschien woon ik op mezelf met zeven katten. Misschien wil ik wel gaan reizen en grote delen van de wereld zien. Het ligt er echt allemaal aan hoe het met mijn studie gaat en of ik dan verschillende mogelijkheden heb gekregen. Ik hoop eerlijk gezegd dat ik de mogelijkheid krijg om voor een geweldig bedrijf te gaan werken en dat ik dan in de media mag werken.

Studie

Over vijf jaar hoop ik dat ik mijn bachelor voor een studie in de richting van de media heb. Ik ben nu druk bezig met het kiezen van een studie en ik ben er nog lang niet over uit! Het enige wat ik weet dat ik in de richting van de media wil en ik wil graag naar de universiteit. Jullie zullen vast nog veel meer horen over mijn studiekeuze.

Blog

Ik hoop zeker nog heel veel plezier uit mijn blog te halen. Ik wil ook heel graag meer groeien met mijn blog en andere leuke mensen ontmoeten. Ook wil ik graag nog wat dingen verbeteren. Zo wil ik meer gaan bloggen wanneer ik tijd heb en ook meer samen gaan bloggen met andere bloggers. Dit gaat zeker allemaal in de toekomst gebeuren. Ook hoop ik dat ik persevenementen mag gaan bezoeken en natuurlijk hoop ik dat ik dan nog steeds mijn studenten ov heb. Ik weet zeker wanneer ik mijn studenten ov heb, dat ik heel veel ga reizen en vooral veel steden ga bezoeken en ontdekken.

Hoe zien anderen zich over vijf jaar?

Benieuwd hoe anderen zich over vijf jaar zien? Lees dan de blogposts van Carmen, Tessa, Kevin, Lisanne! Wij doen samen een bloghop en jullie zullen er zeker nog een aantal tegenkomen in de toekomst.

Hoe zie jij jezelf over vijf jaar?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

  1. Jessica

    Leuk om te lezen, ik ga ook eens nadenken hoe ik denk er over 5 jaar bij te zitten.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.