Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Ik ben jarig!
8 Comments

Written by Celine

16 december 2016

Vandaag ben ik officieel zeventien jaar geworden. Eigenlijk niet een bijzondere leeftijd, maar het is altijd weer bijzonder om jarig te zijn. De hele week hebben mensen mij als het waren herinnert dat ik binnenkort jarig ben. Eigenlijk sta ik daar niet zo lang bij stil. Eerlijk gezegd, dacht ik dat het nog steeds november was en dan is het zo raar dat ik al weer jarig ben..

Eindelijk kunnen mensen mij voor een tijdje niet meer ‘jong’ noemen. Hiermee mik ik eigenlijk op de bloggersgroep waar ik in zit. Altijd noemen ze mij jong en natuurlijk klein. Behalve als nu iedereen achttien wordt, ben ik nu even van de mensen af die altijd zeggen dat ik jong ben haha.

me

Ik ben dus officieel zeventien jaar geworden en ik ga zeker veel dit jaar doen. Natuurlijk ga ik veel meer werken aan mijn blog. Ik merk de laatste tijd dat ik het een beetje verwaarloos, dus dat is natuurlijk niet de bedoeling. In het nieuwe jaar ga ik zeker veel nieuwe voornemens nemen die ik ook zeker ga uitvoeren.

Vandaag ga ik mijn verjaardag vieren met een aantal vriendinnen. Een lekker klein groepje en natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Ook ga ik een zeker toffe film zien, maar dat ga ik nog niet vertellen natuurlijk.

Deze zondag ga ik mijn verjaardag vieren met mijn familie. Ik ben één dag officieel samen zeventien met mijn broer en zondag wordt hij alweer achttien. Ik ga het dus heerlijk genieten van mijn verjaardag en het natuurlijk met een hoop mensen vieren.

Ik ga nu even mijn verjaardag vieren, dus ik zie jullie in het artikel van zondag!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

8 Reacties

  1. Bodil

    Gefeliciteerd, fijne verjaardag!

    Antwoord
  2. Stuart Forster

    Warm wishes on your birthday. Here’s to a successful year of blogging.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.