Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn ideale me-time moment
0 Comments

Written by Celine

15 september 2017

Iedereen heeft wel eens wat me-time nodig. Mijn me-time moment bestaat eigenlijk bijna elke dag uit hetzelfde ritueel. Toch heb ik er voor dit artikel wat extra’s aan toegevoegd. Benieuwd wat dat is? Lees dan dit artikel.

All cozied up

Ik vind het heerlijk om elke avond op de bank met een lekker dekentje te zitten. Ook kijk ik graag een leuke televisie programma of een leuke serie. De laatste tijd kijk ik geen series meer, omdat ik simpelweg geen goede kan vinden. Ik ben net klaar met de serie “The Fall” en ik vond die serie echt geweldig. Misschien is het handiger om even geen series te kijken nu school weer is gestart.

Na het kijken van een aantal televisie programma’s vind ik het fijn om een boek te lezen of nog een aantal Youtube videos te kijken. Ik heb al eerder verteld dat ik heel graag Engelse youtubers bekijk, zoals Joey Graceffa. Ook vind ik gaming videos helemaal geweldig. In de vakantie heb ik ook redelijk veel gegamed, wat ik eigenlijk heel leuk vond. Nu school weer is begonnen kan dit helaas niet meer. In de vakantie bestaat mijn me-time moment natuurlijk ook uit wat gamen. Skyrim is natuurlijk helemaal geweldig, maar ik vind Zelda ook erg leuk. De laatste tijd game ik weer veel op mijn wii.

Chocolate!

me-time moment

Ik houd van chocolade. Niet alleen deze chocolade, maar eigenlijk alle chocolade die je maar kan verzinnen. Deze chocolades hebben twee verschillende smaken. Cookie dough en dark chocolate met hazelnoot. De cookie dough smaakt echt geweldig, maar de donkere chocolade wat minder. Ik vind het ook heerlijk om met een lekker roomboter koekje of van die chocolade pindas op de bank te zitten. Wat ik ook nog graag eens wil eten is cookie dough ijs. Dat lijkt me weer eens heerlijk.

Wat is jouw ultieme me-time moment?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.