Follow:
Personal

Mijn ideale me-time moment

Iedereen heeft wel eens wat me-time nodig. Mijn me-time moment bestaat eigenlijk bijna elke dag uit hetzelfde ritueel. Toch heb ik er voor dit artikel wat extra’s aan toegevoegd. Benieuwd wat dat is? Lees dan dit artikel.

All cozied up

Ik vind het heerlijk om elke avond op de bank met een lekker dekentje te zitten. Ook kijk ik graag een leuke televisie programma of een leuke serie. De laatste tijd kijk ik geen series meer, omdat ik simpelweg geen goede kan vinden. Ik ben net klaar met de serie “The Fall” en ik vond die serie echt geweldig. Misschien is het handiger om even geen series te kijken nu school weer is gestart.

Na het kijken van een aantal televisie programma’s vind ik het fijn om een boek te lezen of nog een aantal Youtube videos te kijken. Ik heb al eerder verteld dat ik heel graag Engelse youtubers bekijk, zoals Joey Graceffa. Ook vind ik gaming videos helemaal geweldig. In de vakantie heb ik ook redelijk veel gegamed, wat ik eigenlijk heel leuk vond. Nu school weer is begonnen kan dit helaas niet meer. In de vakantie bestaat mijn me-time moment natuurlijk ook uit wat gamen. Skyrim is natuurlijk helemaal geweldig, maar ik vind Zelda ook erg leuk. De laatste tijd game ik weer veel op mijn wii.

Chocolate!

me-time moment

Ik houd van chocolade. Niet alleen deze chocolade, maar eigenlijk alle chocolade die je maar kan verzinnen. Deze chocolades hebben twee verschillende smaken. Cookie dough en dark chocolate met hazelnoot. De cookie dough smaakt echt geweldig, maar de donkere chocolade wat minder. Ik vind het ook heerlijk om met een lekker roomboter koekje of van die chocolade pindas op de bank te zitten. Wat ik ook nog graag eens wil eten is cookie dough ijs. Dat lijkt me weer eens heerlijk.

Wat is jouw ultieme me-time moment?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
6 makeup en fashion struggles die iedereen meemaakt

Elke keer wanneer ik mijn makeup op doe of mijn kleding aantrek, ervaar ik veel struggles. Soms ik dit zwaar...

Sluiten