Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Win een Ibiza sieraden set!
9 Comments

Written by Celine

4 juli 2017

Wie houdt er nou niet van sieraden? Ik houd er tenminste heel veel van! Kleine armbandjes vind ik echt geweldig en ik kan dan ook niet zonder. Ik vergeet dan soms wel op een armband om te doen, maar dat komt meer omdat ik gewoon geen tijd heb ik in de ochtend. Vandaag geef ik een aantal super leuke armbanden weg!

Leuke sieraden

Leuke Sieraden is een super leuke webshop met allerlei unieke armbanden en andere dingen. Misschien ken je Leuke Sieraden wel onder een andere naam, genaamd Your Frosting. Ik kreeg een aantal visitekaartjes binnen en daar stond Your Frosting op, ik was dus even in de war haha! In deze webshop vind je allerlei handgemaakte armbandjes. Deze armbandjes zijn erg uniek en Adinda maakt voor ieder wat wils. Het is altijd leuk om verrast te worden, dus je kan zelfs een custom made armbandje aanvragen of de Leuke Sieraden Box met leuke extra’s!

Het cadeautje hierboven kunnen jullie winnen. In dit cadeautje zitten allerlei leuke armbandjes die ik al eerder heb mogen reviewen! Je kan natuurlijk al zien dat het cadeautje schattig is ingepakt, maar de sieraden die erin zitten zijn nog schattiger!

sieraden

Dit zijn twee van de vier armbanden die je kan winnen. Dit zijn niet de enige armbanden die je kan winnen, want er zitten nog vier andere armbanden in het pakketje. Als je wilt weten welke leuke sieraden je nog meer kan winnen, dan moet je even dit artikel lezen. Ik ben tenminste super blij met deze sieraden en ik ga ze zeker vaak dragen!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg The Beautyboulevard op Twitter.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.

Wat kan je doen voor extra kans

 • Deel dit bericht op Twitter en tag @beautyb_nl

*Je kan alleen aan deze winactie meedoen wanneer je in Nederland woont

Deze winactie duurt tot 30 juli 2017 12:00, succes!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Win een zonnebril naar keuze!

Win een zonnebril naar keuze!

Iedereen houdt we van een zonnebril en al helemaal als ze goedkoop zijn. All cheap sunglasses biedt super leuke zonnebrillen aan tegen een klein prijsje. Dit komt doordat ze rechtstreeks samen werken met hun fabrikanten en daarom bieden zij de...

Win een cadeaubon t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl!

Win een cadeaubon t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl!

De vijfde winactie alweer. Vandaag kan je een cadeaubon winnen t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl! Op Ditverzinjeniet.nl vindt je de meest originele cadeaus voor elke gelegenheid. Zoek je dus een cadeautjes voor jouw vader, moeder, broertje of...

Win een scrub set met lepel!

Win een scrub set met lepel!

Ik ben echt super enthousiast over de winactie in samenwerking met Roos Cosmetics. Je kan namelijk een scrub set met lepel winnen! Ik ben echt gek op scrubs en al helemaal op bijzondere scrubs. Deze scrubset bevat namelijk een normale scrub, een...

9 Reacties

 1. Sanne

  Deze armbandjes lijken mij zo leuk om aan te doen op een festival. Ik volg je. 😉

  Antwoord
 2. Daniëlle

  Super leuk ik doe natuurlijk heel graag mee ! Ik zal je bericht ook zeker even delen op twitter. Ik kan alleen niet door linken naar het artikel over de andere armbandjes.

  Antwoord
 3. Marian B

  Leuke armbandjes, ik word er vrolijk van dus doe zeker mee!

  Antwoord
 4. Claudia Diependaal

  Wauw geweldig ik doe graag mee. Hoe meer armbandjes hier leuker.

  Antwoord
 5. Diny Gijsberts

  Pinterest onder DinyG
  Instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Leke hebbedingetjes

  Antwoord
 6. Anita te Gussinklo

  Wat een super leuk setje, ik doe graag mee
  Prachtig op een zongebruinde huid.

  Antwoord
 7. Riekie Bos

  wat een onwijs leuke armbandjes, ik waag graag een kansje en heb op twitter meegedaan!

  Antwoord
 8. Marieke

  Superleuk!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.