Follow:
Winacties

Win een Ibiza sieraden set!

Wie houdt er nou niet van sieraden? Ik houd er tenminste heel veel van! Kleine armbandjes vind ik echt geweldig en ik kan dan ook niet zonder. Ik vergeet dan soms wel op een armband om te doen, maar dat komt meer omdat ik gewoon geen tijd heb ik in de ochtend. Vandaag geef ik een aantal super leuke armbanden weg!

Leuke sieraden

Leuke Sieraden is een super leuke webshop met allerlei unieke armbanden en andere dingen. Misschien ken je Leuke Sieraden wel onder een andere naam, genaamd Your Frosting. Ik kreeg een aantal visitekaartjes binnen en daar stond Your Frosting op, ik was dus even in de war haha! In deze webshop vind je allerlei handgemaakte armbandjes. Deze armbandjes zijn erg uniek en Adinda maakt voor ieder wat wils. Het is altijd leuk om verrast te worden, dus je kan zelfs een custom made armbandje aanvragen of de Leuke Sieraden Box met leuke extra’s!

Het cadeautje hierboven kunnen jullie winnen. In dit cadeautje zitten allerlei leuke armbandjes die ik al eerder heb mogen reviewen! Je kan natuurlijk al zien dat het cadeautje schattig is ingepakt, maar de sieraden die erin zitten zijn nog schattiger!

sieraden

Dit zijn twee van de vier armbanden die je kan winnen. Dit zijn niet de enige armbanden die je kan winnen, want er zitten nog vier andere armbanden in het pakketje. Als je wilt weten welke leuke sieraden je nog meer kan winnen, dan moet je even dit artikel lezen. Ik ben tenminste super blij met deze sieraden en ik ga ze zeker vaak dragen!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg The Beautyboulevard op Twitter.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.

Wat kan je doen voor extra kans

 • Deel dit bericht op Twitter en tag @beautyb_nl

*Je kan alleen aan deze winactie meedoen wanneer je in Nederland woont

Deze winactie duurt tot 30 juli 2017 12:00, succes!

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Sanne

  Deze armbandjes lijken mij zo leuk om aan te doen op een festival. Ik volg je. 😉

  4 juli 2017 at 19:10
 • Reply Daniëlle

  Super leuk ik doe natuurlijk heel graag mee ! Ik zal je bericht ook zeker even delen op twitter. Ik kan alleen niet door linken naar het artikel over de andere armbandjes.

  4 juli 2017 at 19:26
 • Reply Marian B

  Leuke armbandjes, ik word er vrolijk van dus doe zeker mee!

  5 juli 2017 at 11:06
 • Reply Claudia Diependaal

  Wauw geweldig ik doe graag mee. Hoe meer armbandjes hier leuker.

  8 juli 2017 at 17:34
 • Reply Diny Gijsberts

  Pinterest onder DinyG
  Instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Leke hebbedingetjes

  18 juli 2017 at 08:37
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wat een super leuk setje, ik doe graag mee
  Prachtig op een zongebruinde huid.

  19 juli 2017 at 20:09
 • Reply Riekie Bos

  wat een onwijs leuke armbandjes, ik waag graag een kansje en heb op twitter meegedaan!

  22 juli 2017 at 22:03
 • Reply Marieke

  Superleuk!!

  30 juli 2017 at 06:50
 • Reply thebeautyblognl

  Super leukkk! x

  30 juli 2017 at 09:31
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Win een vergulden naamketting van Names4Ever!

  Vandaag mag ik weer iets super leuks weggeven van Names4Ever, namelijk een vergulden naamketting! Wil je een ketting met jouw...

  Sluiten