Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
I wish….
2 Comments

Written by Celine

16 maart 2015

I wish...tag

Door Anique – Ik zag deze tag bij Teske en ik vond hem echt superleuk! Daarom heb ik hem overgenomen!
Deze tag is een beetje creatief, je moet een beetje gaan fantaseren, leuk leuk! I wish, I wish ….

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ehm, moeilijke! Ik weet echt niet wat ik later wil worden, eigenlijk wil ik alles doen. Advocate lijkt me superleuk, maar ook om te bloggen voor de kost lijkt me supergaaf! Ik zou het echt niet weten.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een eigen bounty eiland, denk ik.. Ik haat het Nederlandse klimaat, ik vind het veel fijner als het iedere dag lekker warm is en het niet zo vaak regent. Lijkt me superfijn als je een eigen eiland hebt, waar je gewoon lekker op kunt chillen en genieten van de zon.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Oei, moeilijke, maar leuke vraag. Het eerste wat in me op kwam was Danni Lowinski. Gespeeld door Marlijn Weeldenburg, bekend van ”Wie is de Mol?”. Ik moet altijd zo om haar lachen in de serie (uitgezonden op SBS 6 op woensdagavond). Te leuk. Maar ook Jane van Drop Dead Diva lijkt me superleuk. Oeh, en een van de gasten van Criminal Minds, want ik vind het zo cool dat ze zich verplaatsen in de dader en er zo achter komen waar het slachtoffer is enzo. Echt heel cool.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Ik denk een tropisch eiland. Zoals al eerder gezegd, i love sunshine!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Makkelijke vraag. Chocola. Ik kan echt niet zonder. Die Cote d’Or chocola. Omg, die is zo lekker. Maar ook gewone blokjes chocola vind ik echt superlekker.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Ik heb niet veel angsten ofzo. Ik heb hoogtevrees als ik ergens vanaf kan vallen, maar daar is gewoon mee te leven en die angst beheerst mijn leven dus ook totaal niet. En verder ben ik niet echt bang voor iets. Dus als er dan een angst weggenomen zou moeten worden, doe dan maar die hoogtevrees, want anders weet ik het echt niet.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Teleporteren! Ik hou van reizen. Het is dat reizen duur is en ik niet alleen naar het buitenland van mijn ouders, maar anders zouden ze me hier in dit dorp nooit meer zien. Ik vind het heerlijk om andere culturen te leren kennen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Eerste gedachte: Rolling Stones. Maar die zijn nog bij elkaar, maar die zou ik best bij mij thuis willen ontvangen.
Tweede gedachte: The Beatles. Maar dat is vrij lastig, omdat meerdere bandleden niet meer in leven zijn.
En Queen mag ook zeker even langs komen bij mij thuis!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Ik heb een hond, en ik denk dat ik die ook als huisdier zou nemen. OH wacht! Het lijkt me heel cool om een varken als huisdier te hebben, net zoals Joris in Divorce (Kevin!) .

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

2 Reacties

  1. Bibiane

    Leuke tag, ik zou ook wel willen dat de zon hier wat meer scheen. En als ik dan ook nooit meer hoefde te werken, top gewoon :p

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.