Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
I wish….

Geschreven door Celine

16 maart 2015

I wish...tag

Door Anique – Ik zag deze tag bij Teske en ik vond hem echt superleuk! Daarom heb ik hem overgenomen!
Deze tag is een beetje creatief, je moet een beetje gaan fantaseren, leuk leuk! I wish, I wish ….

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ehm, moeilijke! Ik weet echt niet wat ik later wil worden, eigenlijk wil ik alles doen. Advocate lijkt me superleuk, maar ook om te bloggen voor de kost lijkt me supergaaf! Ik zou het echt niet weten.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een eigen bounty eiland, denk ik.. Ik haat het Nederlandse klimaat, ik vind het veel fijner als het iedere dag lekker warm is en het niet zo vaak regent. Lijkt me superfijn als je een eigen eiland hebt, waar je gewoon lekker op kunt chillen en genieten van de zon.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Oei, moeilijke, maar leuke vraag. Het eerste wat in me op kwam was Danni Lowinski. Gespeeld door Marlijn Weeldenburg, bekend van ”Wie is de Mol?”. Ik moet altijd zo om haar lachen in de serie (uitgezonden op SBS 6 op woensdagavond). Te leuk. Maar ook Jane van Drop Dead Diva lijkt me superleuk. Oeh, en een van de gasten van Criminal Minds, want ik vind het zo cool dat ze zich verplaatsen in de dader en er zo achter komen waar het slachtoffer is enzo. Echt heel cool.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Ik denk een tropisch eiland. Zoals al eerder gezegd, i love sunshine!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Makkelijke vraag. Chocola. Ik kan echt niet zonder. Die Cote d’Or chocola. Omg, die is zo lekker. Maar ook gewone blokjes chocola vind ik echt superlekker.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Ik heb niet veel angsten ofzo. Ik heb hoogtevrees als ik ergens vanaf kan vallen, maar daar is gewoon mee te leven en die angst beheerst mijn leven dus ook totaal niet. En verder ben ik niet echt bang voor iets. Dus als er dan een angst weggenomen zou moeten worden, doe dan maar die hoogtevrees, want anders weet ik het echt niet.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Teleporteren! Ik hou van reizen. Het is dat reizen duur is en ik niet alleen naar het buitenland van mijn ouders, maar anders zouden ze me hier in dit dorp nooit meer zien. Ik vind het heerlijk om andere culturen te leren kennen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Eerste gedachte: Rolling Stones. Maar die zijn nog bij elkaar, maar die zou ik best bij mij thuis willen ontvangen.
Tweede gedachte: The Beatles. Maar dat is vrij lastig, omdat meerdere bandleden niet meer in leven zijn.
En Queen mag ook zeker even langs komen bij mij thuis!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Ik heb een hond, en ik denk dat ik die ook als huisdier zou nemen. OH wacht! Het lijkt me heel cool om een varken als huisdier te hebben, net zoals Joris in Divorce (Kevin!) .

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. Bibiane

    Leuke tag, ik zou ook wel willen dat de zon hier wat meer scheen. En als ik dan ook nooit meer hoefde te werken, top gewoon :p

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.