Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Review | Colourpop I think I love you palette

Geschreven door Celine Klooster

3 januari 2018

Vandaag heb ik een review over een super leuk palette in de aanbieding. Nudekleuren, shimmerkleuren, de perfecte ooglook.. Dit palette heeft het echt allemaal. Ik heb zo lang moeten wachten op dit palette, maar het is het zeker waard! Het palette waar ik het over heb is I think I love you van Colourpop. Benieuwd over dit palette? Lees dan deze blog.

I think I love you

Dit is de verpakking. Ik vind de verpakking echt geweldig en het is echt zo’n Instagram waardige verpakking, love it! De verpakking is gewoon gemaakt van karton, maar wel erg stevig karton. Zo kan ik gelukkig niet de verpakking meteen door midden scheuren.

Het palette

Dit is dan I think I love you. Hij past echt heel goed bij de kartonnen verpakking en hij is heel mooi glinsterend. Dit is tot nu toe dan ook mijn favoriete verpakking van alle paletten die ik bezit. Daarnaast sluit hij magnetisch en dat is natuurlijk super makkelijk.

Het I Think I Love You palette

I think I love you

Het palette bevat uit twaalf prachtige kleuren. Van links naar rechts: Bitter Better (metallic soft gold), Bel Air (matte cool taupe), Fancy Face (metallic bright red copper), Girls Bite (metallic golden bronze), Howdy (metallic red bronze), Rowdy (matte warm ivory), My Treat (metallic champagne ivory), Level Up (metallic bright penny copper), Screw It (metallic soft rose gold), Let’s Do It (matte true black), Rule Breaker (metallic bright yellow gold), My Type (matte deep saddle brown). Ik vind eigenlijk alle kleuren echt geweldig en er is eigenlijk geen enkele kleur die lelijk is.

Dit zijn de swatches. Gewoon weer van links naar rechts. Als ik heel eerlijk mag zijn, doen deze swatches het palette nog niet helemaal recht. Als ik de kleuren op mijn oog aanbreng dan bevatten ze nog veel meer pigment, wat natuurlijk hartstikke fijn is.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

Ooglook

Dit zijn dan een paar kleuren van het palette op mijn oog. Ik zit erover na te denken om een ringlamp te kopen, zodat mijn ooglooks nog een stuk mooier worden, maar dat is natuurlijk wel weer een grote investering.

Dit palette kost 16 dollar en dat is omgerekend ongeveer 14 euro. Voor 12 kleuren is dat natuurlijk echt een koopje. Dat is namelijk iets meer dan één euro per kleur. Daarnaast heeft Colourpop altijd geweldige kortingen en heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jou onderin deze post! Ik raad dit palette zeker aan en je zult echt verrast worden van alle mooie kleuren die dit palette heeft.

Hoe vind jij dit palette?

Wil je 5$ korting op jouw eerste bestelling? Klik dan op deze link op dit te krijgen! Iedereen houdt van wat korting toch? 😉

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

  1. Kim

    De kleuren zien er erg mooi uit, net als de swatches!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.