Follow:
Beauty Make-up Reviews

Review | Colourpop I think I love you palette

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Vandaag heb ik een review over een super leuk palette in de aanbieding. Nudekleuren, shimmerkleuren, de perfecte ooglook.. Dit palette heeft het echt allemaal. Ik heb zo lang moeten wachten op dit palette, maar het is het zeker waard! Het palette waar ik het over heb is I think I love you van Colourpop. Benieuwd over dit palette? Lees dan deze blog.

I think I love you

Dit is de verpakking. Ik vind de verpakking echt geweldig en het is echt zo’n Instagram waardige verpakking, love it! De verpakking is gewoon gemaakt van karton, maar wel erg stevig karton. Zo kan ik gelukkig niet de verpakking meteen door midden scheuren.

Het palette

Dit is dan I think I love you. Hij past echt heel goed bij de kartonnen verpakking en hij is heel mooi glinsterend. Dit is tot nu toe dan ook mijn favoriete verpakking van alle paletten die ik bezit. Daarnaast sluit hij magnetisch en dat is natuurlijk super makkelijk.

Het I Think I Love You palette

I think I love you

Het palette bevat uit twaalf prachtige kleuren. Van links naar rechts: Bitter Better (metallic soft gold), Bel Air (matte cool taupe), Fancy Face (metallic bright red copper), Girls Bite (metallic golden bronze), Howdy (metallic red bronze), Rowdy (matte warm ivory), My Treat (metallic champagne ivory), Level Up (metallic bright penny copper), Screw It (metallic soft rose gold), Let’s Do It (matte true black), Rule Breaker (metallic bright yellow gold), My Type (matte deep saddle brown). Ik vind eigenlijk alle kleuren echt geweldig en er is eigenlijk geen enkele kleur die lelijk is.

Dit zijn de swatches. Gewoon weer van links naar rechts. Als ik heel eerlijk mag zijn, doen deze swatches het palette nog niet helemaal recht. Als ik de kleuren op mijn oog aanbreng dan bevatten ze nog veel meer pigment, wat natuurlijk hartstikke fijn is.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

Ooglook

Dit zijn dan een paar kleuren van het palette op mijn oog. Ik zit erover na te denken om een ringlamp te kopen, zodat mijn ooglooks nog een stuk mooier worden, maar dat is natuurlijk wel weer een grote investering.

Dit palette kost 16 dollar en dat is omgerekend ongeveer 14 euro. Voor 12 kleuren is dat natuurlijk echt een koopje. Dat is namelijk iets meer dan één euro per kleur. Daarnaast heeft Colourpop altijd geweldige kortingen en heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jou onderin deze post! Ik raad dit palette zeker aan en je zult echt verrast worden van alle mooie kleuren die dit palette heeft.

Hoe vind jij dit palette?

Wil je 5$ korting op jouw eerste bestelling? Klik dan op deze link op dit te krijgen! Iedereen houdt van wat korting toch? 😉[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kim

  De kleuren zien er erg mooi uit, net als de swatches!

  3 januari 2018 at 12:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Win | Een minimalistische sieraden set

  Happy new year! Het is eindelijk 2018 en daarom gaan we goed van start. Samen met 35 bloggers organiseer ik namelijk...

  Sluiten