Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review | Colourpop I think I love you palette

Geschreven door Celine

3 januari 2018

Vandaag heb ik een review over een super leuk palette in de aanbieding. Nudekleuren, shimmerkleuren, de perfecte ooglook.. Dit palette heeft het echt allemaal. Ik heb zo lang moeten wachten op dit palette, maar het is het zeker waard! Het palette waar ik het over heb is I think I love you van Colourpop. Benieuwd over dit palette? Lees dan deze blog.

I think I love you

Dit is de verpakking. Ik vind de verpakking echt geweldig en het is echt zo’n Instagram waardige verpakking, love it! De verpakking is gewoon gemaakt van karton, maar wel erg stevig karton. Zo kan ik gelukkig niet de verpakking meteen door midden scheuren.

Het palette

Dit is dan I think I love you. Hij past echt heel goed bij de kartonnen verpakking en hij is heel mooi glinsterend. Dit is tot nu toe dan ook mijn favoriete verpakking van alle paletten die ik bezit. Daarnaast sluit hij magnetisch en dat is natuurlijk super makkelijk.

Het I Think I Love You palette

I think I love you

Het palette bevat uit twaalf prachtige kleuren. Van links naar rechts: Bitter Better (metallic soft gold), Bel Air (matte cool taupe), Fancy Face (metallic bright red copper), Girls Bite (metallic golden bronze), Howdy (metallic red bronze), Rowdy (matte warm ivory), My Treat (metallic champagne ivory), Level Up (metallic bright penny copper), Screw It (metallic soft rose gold), Let’s Do It (matte true black), Rule Breaker (metallic bright yellow gold), My Type (matte deep saddle brown). Ik vind eigenlijk alle kleuren echt geweldig en er is eigenlijk geen enkele kleur die lelijk is.

Dit zijn de swatches. Gewoon weer van links naar rechts. Als ik heel eerlijk mag zijn, doen deze swatches het palette nog niet helemaal recht. Als ik de kleuren op mijn oog aanbreng dan bevatten ze nog veel meer pigment, wat natuurlijk hartstikke fijn is.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

Ooglook

Dit zijn dan een paar kleuren van het palette op mijn oog. Ik zit erover na te denken om een ringlamp te kopen, zodat mijn ooglooks nog een stuk mooier worden, maar dat is natuurlijk wel weer een grote investering.

Dit palette kost 16 dollar en dat is omgerekend ongeveer 14 euro. Voor 12 kleuren is dat natuurlijk echt een koopje. Dat is namelijk iets meer dan één euro per kleur. Daarnaast heeft Colourpop altijd geweldige kortingen en heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jou onderin deze post! Ik raad dit palette zeker aan en je zult echt verrast worden van alle mooie kleuren die dit palette heeft.

Hoe vind jij dit palette?

Wil je 5$ korting op jouw eerste bestelling? Klik dan op deze link op dit te krijgen! Iedereen houdt van wat korting toch? 😉

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

2 Reacties

  1. Kim

    De kleuren zien er erg mooi uit, net als de swatches!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.