Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
I love spring

Geschreven door Celine

6 april 2015Door Anique –
Omdat het vandaag Tweede Paasdag is en het gister echt heerlijk weer was (vandaag helaas niet), dacht ik dat het tijd werd om de i love spring tag te doen. Neem hem gerust over als je wilt. 

 1. Favoriete nagellak voor de lente?

Mijn  favoriete nagellak is Porcelain van Only You. Check hier de review van de Only You nagellakjes.
I love spring tag 

2. Wat is je must-have lipkleur voor deze lente?Ik draag normaal gesproken niet echt lipstick, en al helemaal geen lipgloss. Als ik al iets op heb, dan ga ik meestal voor een my lips but better kleurtje, zoals Natural Beauty van Essence. Mijn favoriete fellere kleur is rood.


3. Laat ons je favoriete zomerjurkje zien!Nou, ik zal maar meteen eerlijk zijn…. Ik heb echt geen favoriet zomerjurkje. Uberhaupt geen favoriet jurkje.
Ik voel me altijd heel erg ongemakkelijk in jurkjes, ik ben meer van de broeken.


4. Wat is je favoriete bloem?
Oei, moeilijke. Mijn vader en broer hebben allebei werk in de bloemen, dus wij hebben eigenlijk altijd wel bloemen in huis staan. Rozen vind ik heel erg mooi, en tulpen ook. Verder kan ik niet echt een favoriete bloem bedenken, maar ik kan bloemen in huis zeker wel waarderen. Ik vind het huis ook altijd super saai als we geen bloemen in huis hebben.


5. Wat is je favoriete lente sjaal of accessoire?Ik heb een Buddha to Buddha ring, waar ik absoluut gek op ben, maar dat is niet echt lente accessoire, aangezien ik deze ring 24/7 om heb. Dan vind ik parel oorbellen altijd wel classy staan, maar dat draag ik ook niet alleen in de lente. Dus ik heb wel favoriete sieraden, maar dat zijn sieraden die ik het hele jaar zou kunnen dragen.


6. Over welke lente/zomer trends ben je het meest enthousiast?
Oei… Ik merk bij mij op school dat heel veel mensen van die Adidas Originals hebben, die vind ik heel tof. Maar ik denk ik niet zeggen dat dat echt een trend is, want mensen bij mij op school dragen ze, verder weet ik niet of ook in andere steden de Adidasjes weer uit de kast (of de winkel) worden getrokken. Ik vind maxirokken ook superleuk. Ik vind dat balayage in je haar echt suuupermooi! 


7. Wat is je favoriete lente kaars?Oke, ik voel me echt een beetje abnormaal. Ik heb geen favoriet lentejurkje, geen favoriet lente accessoire, en ik heb dus ook geen favoriete lente kaars. Maar de geurstokjes van de Rituals vind ik superlekker! 


8. Wat is je favoriete parfum voor de lente?
Dat appelluchtje van DKNY. Ik heb een dupe, van de action, hahahaha.


9. Wat vind je het leukste aan de lente?Het weer, natuurlijk. En alle mensen worden weer vrolijk en er worden weer diertjes geboren. De bloembollenvelden staan weer in bloei. 


10. Ben je een voorjaarsschoonmaker?Normaal gesproken niet, maar gisteravond vond ik het ineens nodig om mijn kamer op te ruimen.
Misschien schuilt er toch een voorjaarsschoonmaker in mij! 


11. Heb je plannen voor de aankomende vakantie?Ik heb nu dus vakantie, echt als enige school in mijn buurt. Ik heb niet echt plannen, vooral omdat er niemand anders dan mijn school vakantie heeft. 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.