Follow:
Fashion Vrouwen Fashion

Hunkemöller Fabrieksverkoop: Tips & Tricks

De Hunkemöller fabrieksverkoop is echt een must voor iedereen. Deze fabrieksverkoop stunt namelijk met hartstikke lage prijsjes en het is ook nog eens een hartstikke leuk event! Toch moet je zeker een aantal tips & tricks weten om deze sale goed aan te pakken. Benieuwd naar deze tips & tricks? Lees dan deze blog!

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Ik ben laatst naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop gegaan. Het was chaos, maar wel heel erg leuk. Zo heb ik zeker een aantal prachtige dingen gekocht en ik ben dan ook heel blij dat ik ben gegaan. De fabrieksverkoop werd in Rotterdam, Ahoy georganiseerd en het was zeker een geslaagde dag.

Wees op tijd

Echt waar. Wees op tijd. Zorg ervoor dat je er bent zodra de deuren opengaan of nog eerder. Ik en een vriendin waren er bij openingstijd en toen was echt heel veel al geplunderd. Zo waren er helemaal geen slipjes meer in maat S, M en L en er lag echt al heel veel troep. Zorg er dus voor dat je zeker op tijd bent!

Kijk op de grond

Hunkemöller fabrieksverkoop

Alles wordt geplunderd. Er ligt overal een gigantische stapel met spullen (zie de foto hierboven) en verrassend genoeg zitten hier nog een hoop leuke dingen bij. Zo had ik nog een hartstikke leuke fles gevonden en nog twee leuke bh’s. Kijk dus niet alleen tussen de rekken, maar ook op de grond!

Lees tip: Hunkemöller Wishlist

Maak er een dag uitje van

Geloof me, zorg ervoor dat je de hele dag hebt. Ik was er om 10 uur en ik ging pas om drie uur weer weg. Leuk weetje, ik heb drie uur in de rij van de kassa gestaan. Zorg er dus zeker voor dat je geen andere afspraken hebt ingepland, want je weet nooit hoe lang die rij is.

Pin voor later

Are you looking for nice cheap lingerie and for a very low price? These lingerie are only 2.50 each! So do you want some amazing sets? I will tell you the best websites and stores to check out. These lingerie are for all sizes, plus size and more. You can also buy bathing suits, babydoll, swimsuits for only 2.50 euros! Fashion | Queens | Clothes | Ray Band | Christmas Gifts | Hunkemöller | Stockings | Girl Guides | Cheap #PlusSizeFashion #ShoppingOnline #TrendyStyle

Neem genoeg eten en drinken mee

Je bent echt heel lang bezig met alles uitzoeken en in de rij staan, dus zorg ervoor dat je genoeg eten en drinken hebt. Ik had gelukkig wel wat mee, maar mijn vriendinnetje helaas niet. Zeker een tip om dus wat eten en drinken mee te nemen!

Heb je een cadeaubon? Neem die mee!

Ik heb 16 dingen gekocht en al die dingen heb ik met mijn cadeaubon betaald! Ik heb dus eigenlijk alleen maar 4 euro toegang betaald en dat was het. Heel leuk natuurlijk, dus neem zeker een cadeaubon mee als je die hebt! Neem daarnaast ook je member card mee.

Lees tip: Bh’s dragen met het warme weer. Zo doe je dat!

Hunkemöller fabrieksverkoop

Zorg dat je je maat weet

Het is echt heel belangrijk dat je je maat weet. Heb je al bh’s van de Hunkemöller? Zorg dan dat je je maat weet. Ik had een bh van de Hunkemöller en die maat heb ik dan ook gebruikt om al mijn andere bh’s te kopen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je verschillende maten hebt bij verschillende soorten bh’s. Bekijk dus zeker even al je bh’s en andere dingen die je van de Hunkemöller wil hebben of ga naar de Hunkemöller winkel om je te laten op meten.

Spaar passion points

Ook tijdens de fabrieksverkoop kan je Passion Points sparen. Als member van My Hunkemöller spaar je Passion Points met elke aankoop. Elke euro die je besteed is 10 Passion Points op je account. Besteed je dus bijvoorbeeld 50 euro tijdens de fabrieksverkoop dan krijg je vijf euro korting op je volgende aankoop! Maak dus snel een account aan op de website van de Hunkemöller (helemaal gratis) en begin direct met sparen!

Past iets niet? Marktplaats is the place to be!

Past iets niet? Gooi het dan niet meteen weg. Je kan namelijk op Marktplaats makkelijk je spulletjes verkopen en zelfs nog met een beetje winst! Laat men gewoon bieden op hetgene wat je weg wil hebben en dan raak je zeker je spullen kwijt! Zeker een aanrader dus.

Wil je weten wat ik heb gekocht? Lees dan zeker mijn shoplog. Houd daarnaast ook zeker mijn Facebook pagina in de gaten of word lid van de nieuwsbrief.

Meld je aan voor beauty, fashion, blog tips en freebies!


Ga jij naar de Hunkemöller fabrieksverkoop?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Elke

  Jaaa, ben vorige x ook geweest en dit zijn echt de tips dat je nodig hebt! 🙂

  24 januari 2019 at 13:47
 • Reply Sabine

  Hey wat leuk. Ik ben er wel vaker geweest, maar in Groningen is het niet zo heftig. Geen lange rijen of leegverkoop na dag 1. Gelukkig want ik koop meestal gelijk ondergoed voor een heel jaar.

  24 januari 2019 at 14:07
  • Reply Celine Klooster

   Hmm.. Toch wel eens in de gaten houden wanneer die van Groningen is haha! Misschien ga ik daar nog eens heen 😉

   24 januari 2019 at 15:52
   • Reply Denise

    7 tm 9 mei is ie in Groningen in Martiniplaza.

    2 mei 2019 at 21:58

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Koopjes van week 4 | Kortingsoverzicht

  Ik houd echt niet normaal veel van koopjes. Dit is dan ook de reden waarom ik elke week weer een...

  Sluiten