Follow:
Fashion Vrouwen Fashion

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog: Goedkoop!

Laatst ben ik naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop geweest en dit was zeker een geslaagde dag. Alles van de Hunkemöller was daar te koop voor 2.50 euro en daarom heb ik natuurlijk een hoop ingeslagen. Benieuwd naar al mijn aankopen? Dat lees je in deze Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Hieronder zien jullie al mijn aankoopjes van de Hunkemöller Fabrieksverkoop. Alle bh’s zijn maat 70C en de bikinibroekjes zijn maat S. Ze passen allemaal echt perfect en het is daarom ook een echte aanrader om eens de fabrieksverkoop te bezoeken.

Aankopen

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Hoe mooi is de kleur van deze bh? Het is echt een prachtige kleur en hij zit dan ook perfect! Deze kleur had ik nog niet in mijn bh verzameling, dus hier ben ik erg blij mee!

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Dit topje is zo zacht! Dit topje ondersteunt natuurlijk helemaal niets, maar ik ga hem gewoon gebruiken om in te slapen. Hij was zo zacht, ik kon hem echt niet overslaan.

Dit is de Doutzen bikini. Hij ziet er een beetje vaag uit op de foto, maar aan is hij echt heel erg mooi! Eerst moest ik wel even uitzoeken hoe deze bikini nou precies in elkaar zit, maar hij ziet er uiteindelijk echt prachtig uit.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Dit is het broekje die hoort bij de Doutzen bikinitop. Deze past ook echt perfect!

Geloof het of niet, maar ik had nog geen zwarte bh. Ik was een beetje sceptisch over de pasvorm van deze bikini, maar hij past dus echt perfect. Dat zag ik dus echt niet aankomen! Hier ben ik dus ook hartstikke blij mee.

Dit broekje heb ik gematcht met de bikinitop van hierboven. Het is niet een officieel setje, maar ik vind het wel een erg mooie combinatie.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Deze fles vond ik ook ergens op de grond toen ik in de rij van de kassa stond. Deze fles wilde ik al echt heel lang en wilde ik eerlijk gezegd al voor de officiele prijs kopen. Zeker een goede aankoop dus!

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Oh wat is deze bh mooi zeg! Ik had nog geen grijze bh en al helemaal niet met kant. Deze bh stopte ik daarom ook direct in mijn tasje om mee te nemen.

Dit is niet de mooiste bh, maar zo zacht! Dit is zo’n bh die je op een doodnormale dag kan dragen en daarom ook zeker een aanrader.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Dit is ook een bh van kant en hij is echt prachtig. Deze bh past dan ook echt perfect en voor 2.50 wilde ik hem echt heel graag hebben.

Dit is echt een van mijn favoriete aankoopjes. Deze vond mijn vriendin op de grond en die moest ik natuurlijk meteen hebben.

Hunkemöller Fabrieksverkoop Shoplog

Hoe mooi is deze bh? Hij is dan wel doorzichtig, maar wel heel erg mooi. Verrassend genoeg zit hij ook nog eens hartstikke lekker en ik ben echt fan van deze bh.

Iedereen heeft natuurlijk een witte bh nodig en dat is dan ook de reden waarom ik deze witte balcony bh meenam. Hij zit ook nog eens perfect en je kan hem strapless dragen.

Al deze dingen hebben een waarde van 332,87 euro in totaal en ik heb hier maar 37.50 euro voor betaald.

Wil je de beste tips & tricks lezen over hoe je de fabrieksverkoop kan aanpakken? Lees dan deze blog. Word daarnaast ook lid van de nieuwsbrief hier beneden om meer op de hoogte te blijven van de shoplogs en veel meer korting.

Meld je aan voor beauty, fashion, blog tips en freebies!


 

Wat vind jij de mooiste aankoop van deze Hunkemöller fabrieksverkoop shoplog?

Pin voor later

Are you looking for cheap lingerie? Then you are on the right place! I have bought Hunkemöller Lingerie for only 2.50 euros each and it all fits! You can also buy backless dresses, swimwear, bikinis, push up, one piece, lace bralette, stockings plus size, bathing suits, clothes, strapless bras, swimsuits and beautiful fashion online. This is a great opportunity for Summer and the fit is amazing! High waist | Budget | #PlusSize #Outfits #StyleGuide | To Get | Victoria Secret | Ugg boots | Curves

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Sherry

  Leuke shoplog. Heb ik even pech dat ik dit gemist heb. Had zeker het topje genomen!

  27 januari 2019 at 00:42
 • Reply Natascha

  Je bent echt goed geslaagd zeg! Ik kon helaas niet toen maar ik zou graag een x naar de fabrieksverkoop van Hunkemöller gaan!

  27 januari 2019 at 19:58
 • Reply sabrina

  Wauw, hoeveel bh’s heb je nodig!! Het zijn wel hele mooie! Goed gescoord, lijkt me ook wel wat 🙂

  12 februari 2019 at 14:09
  • Reply Celine Klooster

   Hhahaha erg he.. Heb tenminste meer dan genoeg nu!

   13 februari 2019 at 15:52

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.