Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

Geschreven door Celine Klooster

16 september 2020

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020 is? Lees dan deze blog!

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020

De Hunkemöller Fabrieksverkoop vindt dit jaar plaats in MECC Maastricht. Ik raad je aan de Facebook pagina van dit evenement even te bekijken.

Het precieze adres is: Forum 100, 6229 GT Maastricht Nederland.

Op deze tijden kan je het evenement bezoeken:

Dinsdag 22 September 9.30 -20.00
Woensdag 23 September 9.30 -20.00
Donderdag 24 September 9.30 -18.00
Vrijdag 25 September 9.30 -18.00

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020

Wat zijn de prijzen van dit evenement?

De prijzen zijn nog niet bekend, maar zodra die bekend zijn zal ik deze hier posten! Je kan wel weer Passion Points sparen die je later kan inwisselen voor leuke items!

Corona maatregelen

De vraag die iedereen zich waarschijnlijk afvraagt is hoe het met de corona maatregelen zit. De eerste maatregel is dat je je tickets online moet kopen. Deze ticket kost maar 1 euro wat dus echt een koopje is.

Om voor iedereen de veiligheid te kunnen garanderen werkt de fabrieksverkoop met timeslots. Hiermee kun je je registreren voor een bepaalde shop tijd. Je mag zelf bepalen wanneer je komt, als dat maar in het tijdslot valt. Wanneer de eindtijd voorbij is, moet je naar de kassa gaan. Je krijgt ongeveer 2 uur de tijd, dus dat wordt wel even flink haasten, haha.

Uiteraard moet je rekening houden met de 1.5 meter regel, maar hoe Hunkemöller precies het aantal mensen gaat regelen is nog onbekend. Toen ik vorig jaar er namelijk was, was het gigantisch druk waardoor je echt geen afstand kon houden.

Meer tips en tricks lezen? Lees dan dit artikel.

Ga jij naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.