Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

Geschreven door Celine Klooster

16 september 2020

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020 is? Lees dan deze blog!

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020

De Hunkemöller Fabrieksverkoop vindt dit jaar plaats in MECC Maastricht. Ik raad je aan de Facebook pagina van dit evenement even te bekijken.

Het precieze adres is: Forum 100, 6229 GT Maastricht Nederland.

Op deze tijden kan je het evenement bezoeken:

Dinsdag 22 September 9.30 -20.00
Woensdag 23 September 9.30 -20.00
Donderdag 24 September 9.30 -18.00
Vrijdag 25 September 9.30 -18.00

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020

Wat zijn de prijzen van dit evenement?

De prijzen zijn nog niet bekend, maar zodra die bekend zijn zal ik deze hier posten! Je kan wel weer Passion Points sparen die je later kan inwisselen voor leuke items!

Corona maatregelen

De vraag die iedereen zich waarschijnlijk afvraagt is hoe het met de corona maatregelen zit. De eerste maatregel is dat je je tickets online moet kopen. Deze ticket kost maar 1 euro wat dus echt een koopje is.

Om voor iedereen de veiligheid te kunnen garanderen werkt de fabrieksverkoop met timeslots. Hiermee kun je je registreren voor een bepaalde shop tijd. Je mag zelf bepalen wanneer je komt, als dat maar in het tijdslot valt. Wanneer de eindtijd voorbij is, moet je naar de kassa gaan. Je krijgt ongeveer 2 uur de tijd, dus dat wordt wel even flink haasten, haha.

Uiteraard moet je rekening houden met de 1.5 meter regel, maar hoe Hunkemöller precies het aantal mensen gaat regelen is nog onbekend. Toen ik vorig jaar er namelijk was, was het gigantisch druk waardoor je echt geen afstand kon houden.

Meer tips en tricks lezen? Lees dan dit artikel.

Ga jij naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.