Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
How to get: The perfect lips
1 Comments

Written by Celine

11 november 2014

Door Celine – Ik vind mijn lippen een best belangrijk deel van je uiterlijk. Mooie lippen zijn toch veel mooier dan niet verzorgde lippen? Daarom geef ik jullie vandaag de tips voor mooie verzorgde lippen!


Scrub je lippen met een tandenborstel.

Als je je tanden hebt gepoetst, kun je na het tandenpoetsen je lippen scrubben met je tandenborstel. Hierdoor verdwijnen alle dode velletjes en heb je weer zachte lippen.

Dunne lippen.

Als je dunne lippen hebt, kun je beter lipgloss gebruiken dan lipstick. Wil je vollere lippen, maar wil je toch lipstick dragen? Doe dan op het midden van je onderlip een dipje lipgloss. Deze truc laten je lippen voller lijken.

Water!

Water lijkt wel de oplossing voor alles. Toch helpt water je om mooie gezonde lippen te krijgen. Als je namelijk van binnen gehydrateerd bent, zal dit dus uiteindelijk ook aan de buitenkant, dus aan je lippen, te zien zijn.

Geen speeksel!

Als ik droge lippen heb, ga ik altijd even met mijn tong langs mijn lippen. Nou dit doe ik dus nooit meer. Speeksel bevat namelijk enzymen die je lippen juist nog meer uitdrogen. Bijt ook vooral niet je velletjes af. Dit maakt het alleen maar erger!

Lip butter.

Smeer als je slapen gaat een dikke laag lip butter over je lippen. De volgende dag word je zeker wakker met zachte lippen!

Adem door je neus.

Wat? Dit doen we toch altijd? Sommige mensen ademen niet alleen door hun neus, maar ook via hun mond. Adem is vochtig en droogt je lippen uit. Adem dus zoveel mogelijk door je neus. Daar is hij toch voor?

Geen zure vruchten of jus d’orange.

Als je snel last hebt van velletjes of sneetjes, raad ik zure vruchten of jus d’orange al helemaal niet aan. Ook heel sterk gekruide voedsel kun je beter laten staan.

Matte lipsticks.

Matte lipsticks zijn dan wel heel mooi, maar ze drogen je lippen uit. Draag dus onder je matte lipstick een lipgloss. En wissel je matte lipstick is een keer in voor een lipgloss.

Masseren.

Als je je lippen toch nog eens extra wilt verwennen, dan kun je ze masseren met een mengsel van honing en amandelolie.

Wat vind jij van deze tips? Hebben ze geholpen?

-Celine

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

 1. Esmee

  k heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden. Ik heb hele leuke vragen bedacht. De regels staan op mijn blog evenals de vragen. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen en ook de vragen die ik heb beantwoord doorleest, zo leren we elkaar als bloggers beter kennen.

  Liefs,
  esmee
  http://www.lifebyesmee.nl

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.