Follow:
TB

How to get: The perfect lips

Door Celine – Ik vind mijn lippen een best belangrijk deel van je uiterlijk. Mooie lippen zijn toch veel mooier dan niet verzorgde lippen? Daarom geef ik jullie vandaag de tips voor mooie verzorgde lippen!


Scrub je lippen met een tandenborstel.

Als je je tanden hebt gepoetst, kun je na het tandenpoetsen je lippen scrubben met je tandenborstel. Hierdoor verdwijnen alle dode velletjes en heb je weer zachte lippen.

Dunne lippen.

Als je dunne lippen hebt, kun je beter lipgloss gebruiken dan lipstick. Wil je vollere lippen, maar wil je toch lipstick dragen? Doe dan op het midden van je onderlip een dipje lipgloss. Deze truc laten je lippen voller lijken.

Water!

Water lijkt wel de oplossing voor alles. Toch helpt water je om mooie gezonde lippen te krijgen. Als je namelijk van binnen gehydrateerd bent, zal dit dus uiteindelijk ook aan de buitenkant, dus aan je lippen, te zien zijn.

Geen speeksel!

Als ik droge lippen heb, ga ik altijd even met mijn tong langs mijn lippen. Nou dit doe ik dus nooit meer. Speeksel bevat namelijk enzymen die je lippen juist nog meer uitdrogen. Bijt ook vooral niet je velletjes af. Dit maakt het alleen maar erger!

Lip butter.

Smeer als je slapen gaat een dikke laag lip butter over je lippen. De volgende dag word je zeker wakker met zachte lippen!

Adem door je neus.

Wat? Dit doen we toch altijd? Sommige mensen ademen niet alleen door hun neus, maar ook via hun mond. Adem is vochtig en droogt je lippen uit. Adem dus zoveel mogelijk door je neus. Daar is hij toch voor?

Geen zure vruchten of jus d’orange.

Als je snel last hebt van velletjes of sneetjes, raad ik zure vruchten of jus d’orange al helemaal niet aan. Ook heel sterk gekruide voedsel kun je beter laten staan.

Matte lipsticks.

Matte lipsticks zijn dan wel heel mooi, maar ze drogen je lippen uit. Draag dus onder je matte lipstick een lipgloss. En wissel je matte lipstick is een keer in voor een lipgloss.

Masseren.

Als je je lippen toch nog eens extra wilt verwennen, dan kun je ze masseren met een mengsel van honing en amandelolie.

Wat vind jij van deze tips? Hebben ze geholpen?

-Celine

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Esmee

  k heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden. Ik heb hele leuke vragen bedacht. De regels staan op mijn blog evenals de vragen. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen en ook de vragen die ik heb beantwoord doorleest, zo leren we elkaar als bloggers beter kennen.

  Liefs,
  esmee
  http://www.lifebyesmee.nl

  12 november 2014 at 11:39
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Wow! Ik heb dé tip gevonden om te plannen!

  Door Anique - Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar ik was altijd echt onwijs knullig in het...

  Sluiten