Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
How to get: The perfect lips
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

11 november 2014

Door Celine – Ik vind mijn lippen een best belangrijk deel van je uiterlijk. Mooie lippen zijn toch veel mooier dan niet verzorgde lippen? Daarom geef ik jullie vandaag de tips voor mooie verzorgde lippen!


Scrub je lippen met een tandenborstel.

Als je je tanden hebt gepoetst, kun je na het tandenpoetsen je lippen scrubben met je tandenborstel. Hierdoor verdwijnen alle dode velletjes en heb je weer zachte lippen.

Dunne lippen.

Als je dunne lippen hebt, kun je beter lipgloss gebruiken dan lipstick. Wil je vollere lippen, maar wil je toch lipstick dragen? Doe dan op het midden van je onderlip een dipje lipgloss. Deze truc laten je lippen voller lijken.

Water!

Water lijkt wel de oplossing voor alles. Toch helpt water je om mooie gezonde lippen te krijgen. Als je namelijk van binnen gehydrateerd bent, zal dit dus uiteindelijk ook aan de buitenkant, dus aan je lippen, te zien zijn.

Geen speeksel!

Als ik droge lippen heb, ga ik altijd even met mijn tong langs mijn lippen. Nou dit doe ik dus nooit meer. Speeksel bevat namelijk enzymen die je lippen juist nog meer uitdrogen. Bijt ook vooral niet je velletjes af. Dit maakt het alleen maar erger!

Lip butter.

Smeer als je slapen gaat een dikke laag lip butter over je lippen. De volgende dag word je zeker wakker met zachte lippen!

Adem door je neus.

Wat? Dit doen we toch altijd? Sommige mensen ademen niet alleen door hun neus, maar ook via hun mond. Adem is vochtig en droogt je lippen uit. Adem dus zoveel mogelijk door je neus. Daar is hij toch voor?

Geen zure vruchten of jus d’orange.

Als je snel last hebt van velletjes of sneetjes, raad ik zure vruchten of jus d’orange al helemaal niet aan. Ook heel sterk gekruide voedsel kun je beter laten staan.

Matte lipsticks.

Matte lipsticks zijn dan wel heel mooi, maar ze drogen je lippen uit. Draag dus onder je matte lipstick een lipgloss. En wissel je matte lipstick is een keer in voor een lipgloss.

Masseren.

Als je je lippen toch nog eens extra wilt verwennen, dan kun je ze masseren met een mengsel van honing en amandelolie.

Wat vind jij van deze tips? Hebben ze geholpen?

-Celine

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

 1. Esmee

  k heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden. Ik heb hele leuke vragen bedacht. De regels staan op mijn blog evenals de vragen. Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen en ook de vragen die ik heb beantwoord doorleest, zo leren we elkaar als bloggers beter kennen.

  Liefs,
  esmee
  http://www.lifebyesmee.nl

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.