Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Holy grails 2014
2 Comments

Written by Celine

31 december 2014

Door Anique – Het is de laatste dag van het jaar en daarom heb ik voor jullie mijn favorieten van dit jaar! Enjoy! Catrice Absolute Nude palette 

 Dit palette van Catrice kent iedereen denk ik wel. Het is een mooi palette met allemaal nude bruintinten. De pigmentatie van de oogschaduw is super goed, en al helemaal als je het vergelijkt met de prijs: €5,-
Je kunt dit palette kopen bij sommige Kruidvat en Trekpleister filialen, en is ook online te bestellen bij Kruidvat.

Maybelline NY Fit Me foundation

 Deze foundation van Maybelline is echt perfect. De kleur matcht precies met mijn huid! Het is gewoon een hele fijne foundation. Ik ben al aan mijn tweede flacon begonnen. Je kunt deze foundation bij veel drogisterijen kopen, maar is ook verkrijgbaar bij bol.com
Rimmel London lash accelerator endless mascara
Deze mascara is echt perfect voor mijn wimpers. Ik heb best wel rechte wimpers en deze mascara krult mijn wimpers zonder dat ik een wimperkrultang hoef te gebruiken. Deze mascara kost €12,99 en is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en bij bol.com
Rituals Qi Gong deodorant
Deze deo is zo lekker! Hij ruikt heerlijk, maar de geur is niet overheersend. Ik merk ook echt dat ik minder zweet als ik deze deo gebruik. Deze deo kost €8,-. Je hebt ook een mini, die kost €3,50.
Dit waren mijn holy grails van 2014, wat zijn de jouwe? 
Fijne jaarwisseling iedereen!  

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. nicolish

    Leuke producten. Ze lijken me erg fijn allemaal.

    Antwoord
  2. Bibiane

    Mijn holy grail van dit jaar…. Denk de cream concealer van Catrice. Die foundation die je noemt lijkt me best wel fijn…

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.