Follow:
Beauty Fashion Modellen nieuws

Holland’s Next Top Model 2019: Dit verandert er!

Maandag 2 september 2019 is het zo ver. Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model 2019 komt op tv en dit keer met een twist! Dit hebben we nog nooit in een seizoen van Holland’s Next Top Model gezien..

Op maandag 2 september 2019 begint het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model 2019 en deze kun je wekelijks volgen op Videoland en RTL5. De eerste beelden zijn al bekend gemaakt van HNTM 2019 en dat belooft veel goeds. Dit keer gaan de jongens en meisjes weer de strijd aan tegen elkaar, maar dit seizoen is er wel compleet iets anders aan de hand..

Lees tip: Video opdracht van HNTM

Kandidaten HNTM 2019

Er zijn al een aantal van de kandidaten bekend gemaakt, maar nog lang niet allemaal. De modellen in de gekleurde hokjes zijn een aantal van de modellen die dus mee gaan doen aan HNTM 2019. Meer over deze kandidaten in een later artikel.

https://www.instagram.com/p/B1GJx6-hVWG/

©Instagram Holland’s Next Top Model

Holland’s Next Top Model 2019 verandert!

Op Shownieuws kwam het nieuws als eerste naar voren:

“Er is een twist in het komende seizoen: de modellen worden verdeeld over twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn. Tegen het eind van de competitie wordt dat aan de deelnemers bekendgemaakt.”

Lees tip: Before or after?

Dat betekent dus dat de kandidaten nog helemaal niet van elkaars bestaan af weten en dat ze dus pas aan het einde van de competitie weten wie hun concurrenten zijn! Dat maakt het natuurlijk veel leuker voor de kijker om HNTM 2019 te kijken, want alleen wij weten dat er aan het einde van de competitie iets spannends gaat gebeuren..

Holland's Next Top Model 2019

Het seizoen wordt weer gepresenteerd door Anna Nooshin en Nigel Barker en Kim Feenstra zitten in de jury. Ook gaat het rond dat Famke Louise gastjurylid gaat spelen en ik weet niet precies wat ik daarvan moet vinden.. Naast Famke Louise, zullen Nikkie Plessen, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers ook deel uitmaken van de gastjury.

Ga jij Holland’s Next Top Model 2019 kijken?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
pHenomenal gel van Pixi Beauty | Review

Regelmatig heb ik last van een droge huid en dat betekent dat ik altijd zoek naar fijne producten voor mijn...

Sluiten