Follow:
TB

Hoe geef je het beste slaapfeestje?

Door Dilaisah~ Een slaapfeestje is altijd leuk. Maar wat ga je doen op zo’n feestje. Nagellakken, films kijken, maskers? Dat zijn de standaard dingen voor een slaapfeestje. Hier zijn een paar extra tips om je feest nog beter te maken.

Make-up
Dit kan je niet missen op een feestje. Het is grappig om je vriendinnen op te maken. Zo kan je ook nieuwe dingen leren van je vriendinnen of ze juist iets aanleren. Daarna kun je foto’s maken en kijken of de look gelukt is of niet. Maar als het nie gelukt is maakt he niet uit. Het is juist grappig om mislukt looks te zien
Foto’s 
Foto’s kan je echt niet missen. Het zijn leuke herrineringen voor later. Mijn foto’s waren vaak mislukt maar het gaat erom dat je een herrineringen hebt en dat je het leuk vind. Met elk ding dat je die avond doet moet je een foto maken. Dan heb je echt een heel boeket foto’s.
Eten
Op feestjes kan je nooit genoeg hebben aan eten. Bijvoorbeeld voor de film. Daar heb je wel tien zakken chips nodig voor twee films. Tijdens de film moet je dan wel een paar pauzes hebben anders hoor je telkens het geluid van chips. Dat is heel erg vervelend.

Slapen
Het mag wel een slaapfeestje heten maar veel geslapen word er niet. Je praat vast en zeker de hele nacht door en voor je het weet is het ochtend en moet je weer naar huis. Maar daar hoef je dan verlopig niet aan te denken als het s’ nachts is.

Vrienden
Ik denk niet dat je alleen op je kamer een slaapfeestje gaat houden. Met familie kan het maar met vrienden is het toch leuker. Die klik maakt alles leuker omdat jullie vaak hetzelfde leuk vinden. Dus jullie hoeven jullie niet als het gaat om wat jullie gaan doen.

Wat ga jij allemaal doen op je slaapfeestje?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fashion tag

1. Ik houd ervan om te shoppen in (noem 3 winkels)Bershka, H&M;, Forever 212. Winkels die je bezoekt, maar daar...

Sluiten