Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Hoe bereid je je voor op je gala?
8 Comments

Written by Celine

10 december 2014

 

Door Anique – Ik denk dat het voor vele van ons weer de tijd van het jaar is: Gala! Ik heb vrijdag kerstgala op school en ik ben echt suuuuper excited! Ik ga jullie mijn tips geven over hoe je je het beste kunt voorbereiden. Natuurlijk moet je eerst een jurkje en schoenen hebben, maar dan…


#1 
Ga onder de douche! Was je haar, scheer alles glad en zeep je lekker in met een lekker douche product. (die van de Rituals zijn echt aanraders!)

#2Als je uit de douche komt, smeer je je helemaal in met een lekkere body lotion. Zo krijg je huid een mooie glow en is hij lekker zacht.#3 

Trek een badjas aan en lak nog even je nagels. Nog even tijd om te chillen!

#4 
Time for make-up! Ik ga denk voor een nude ooglook met een lichtrode lippen. Glitters kunnen natuurlijk altijd met een gala. Een smokey-eye kan ook heel mooi zijn!

#5
En nu is het tijd om je haar te doen. Persoonlijk ga ik denk ik voor gewoon stijl haar en laat ik het zoals ik het altijd heb. Ik doe de voorste plukjes mooi naar achter.

#6
Tijd om aan te kleden! Doe je jurkje aan, hakken aan. Ik zou je hakken zeker eerst uitlopen, je wilt natuurlijk geen pijnlijke blaren.

#7
Geniet! Het gala wordt waarschijnlijk onwijs leuk en misschien zoen je wel met die leuke jongen onder de mistletoe… 😉

Hebben jullie ook gala?

Volg ons ook op bloglovin.


Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

8 Reacties

 1. Ismay

  Leuk!! Ideaal stappenplan! Zo kom je gegarandeerd goed aan op het feest!

  Antwoord
 2. Mandy

  Leuke tips! Zelf heb ik helaas geen gala's meer (zit niet meer op de middelbare school)

  Antwoord
 3. lifebyme93

  Jammer dat ik geen gala's meer heb, anders kwamen deze tips zeker van pas!

  Antwoord
 4. nicolish

  Wat een handige tips! Deze ga ik zeker onthouden voor als ik gala heb.

  Antwoord
 5. Anne-Laura

  Echt jammer dat we bij ons op school nooit aan gala's doen..

  Antwoord
 6. thesparklingbeauty

  Dit was waarschijnlijk m'n laatste gala want volgend jaar ga ik van school.. Heb het onwijs leuk gehad met vriendinnen. Zo ziet mijn stappenplan er ongeveer ook uit. Helaas alleen iets meer gehaast.. Ik was om 5 uur thuis en om kwart over 7 zat ik al in de auto onderweg… Maar verder was het onwijs leuk en voor velen vast een handige post ♥

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.