Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Hoe bereid je je voor op je gala?
8 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

10 december 2014

 

Door Anique – Ik denk dat het voor vele van ons weer de tijd van het jaar is: Gala! Ik heb vrijdag kerstgala op school en ik ben echt suuuuper excited! Ik ga jullie mijn tips geven over hoe je je het beste kunt voorbereiden. Natuurlijk moet je eerst een jurkje en schoenen hebben, maar dan…


#1 
Ga onder de douche! Was je haar, scheer alles glad en zeep je lekker in met een lekker douche product. (die van de Rituals zijn echt aanraders!)

#2Als je uit de douche komt, smeer je je helemaal in met een lekkere body lotion. Zo krijg je huid een mooie glow en is hij lekker zacht.#3 

Trek een badjas aan en lak nog even je nagels. Nog even tijd om te chillen!

#4 
Time for make-up! Ik ga denk voor een nude ooglook met een lichtrode lippen. Glitters kunnen natuurlijk altijd met een gala. Een smokey-eye kan ook heel mooi zijn!

#5
En nu is het tijd om je haar te doen. Persoonlijk ga ik denk ik voor gewoon stijl haar en laat ik het zoals ik het altijd heb. Ik doe de voorste plukjes mooi naar achter.

#6
Tijd om aan te kleden! Doe je jurkje aan, hakken aan. Ik zou je hakken zeker eerst uitlopen, je wilt natuurlijk geen pijnlijke blaren.

#7
Geniet! Het gala wordt waarschijnlijk onwijs leuk en misschien zoen je wel met die leuke jongen onder de mistletoe… 😉

Hebben jullie ook gala?

Volg ons ook op bloglovin.


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

8 Reacties

 1. Ismay

  Leuk!! Ideaal stappenplan! Zo kom je gegarandeerd goed aan op het feest!

  Antwoord
 2. Mandy

  Leuke tips! Zelf heb ik helaas geen gala's meer (zit niet meer op de middelbare school)

  Antwoord
 3. lifebyme93

  Jammer dat ik geen gala's meer heb, anders kwamen deze tips zeker van pas!

  Antwoord
 4. nicolish

  Wat een handige tips! Deze ga ik zeker onthouden voor als ik gala heb.

  Antwoord
 5. Anne-Laura

  Echt jammer dat we bij ons op school nooit aan gala's doen..

  Antwoord
 6. thesparklingbeauty

  Dit was waarschijnlijk m'n laatste gala want volgend jaar ga ik van school.. Heb het onwijs leuk gehad met vriendinnen. Zo ziet mijn stappenplan er ongeveer ook uit. Helaas alleen iets meer gehaast.. Ik was om 5 uur thuis en om kwart over 7 zat ik al in de auto onderweg… Maar verder was het onwijs leuk en voor velen vast een handige post ♥

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.